Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Похвали се. » Post #701

Tue Jun 18, 2013 13:06 in Bulgarian

Не е кой знае какво, но когато я видя ме радва много :)Поздрави и на теб mmchl9 ;)

Реферали » Post #484

Tue Jun 18, 2013 10:57 in Bulgarian

dakdaw wrote: Бихте ли ми казали как да се сдобия с реферали. Нов съм във сайта и все още нямам реферали. Извинявам се предварително ако въпросът е бил задаван вече.

Здравей dakdaw и добре дошъл в форума.
Има много начини за набиране на реферали, започни с приятели, познати, роднини, можеш да се сдобиеш с реферали, като разпространяваш рефералният си линк като го публикуваш в форуми където е разрешено разбира се, можеш да си направиш блог, сайт, фейсбук също върши работа, можеш да рекламираш и в големи рекламни сайтове като Neobux и други. Има много възможности, но зависи какви средства си готов да отделиш за реклама. Общо взето това са начините за набиране на реферали.
Знам, че темата Реферали е доста обширна, но силно ти препоръчвам да я прочетеш ако твърдо си решил да изграждаш акаунта си.
Пожелавам ти много успехи и най-вече късмет. ;)

Похвали се. » Post #699

Tue Jun 18, 2013 08:03 in Bulgarian

Кажете ми, как да не се радва човек...... :D

Похвали се. » Post #696

Mon Jun 17, 2013 08:19 in Bulgarian

al1968 wrote: А сега стана ли ви ясно защо нямаме попадения на грида! :x Просто lia1407 ги печели! :P Айде, моля те,спри се малко,че и ние да намажем! :roll: Браво и честито! :clap:

Не печеля само аз, в този момент в списъка на спечелилите има 11 Българи, но явно аз трудно здържам емоциите си и винаги споделям моята радост, като се надявам това да даде стимул и на останалите членове на нашия форум.
Благодаря за поздравленията ;)

Похвали се. » Post #694

Mon Jun 17, 2013 06:19 in Bulgarian

lozerd wrote: От днес съм Premium :)
Много яко!

Честито за премиума lozerd :), пожелавам ти много успехи и късмет!!!

И хайде и аз да се похваля :D

Похвали се. » Post #692

Sun Jun 16, 2013 03:55 in Bulgarian

galko123 wrote: Това е първата ми награда по-голяма от 10цента,ама гледам хората печелят по 5-10$,0,80$ за 3 месеца -ще видим какво ще стане :D :D :D

Здравей galko123, добре дошла и от мен, имай търпение рано или късно ще спечелиш и по- висока сума, от нас се иска само да сме постоянни.
Пожелавам ти много успехи и късмет. :)

За видеоклиповете » Post #3

Sun Jun 16, 2013 03:27 in Bulgarian

Здравей rummy_bs и добре дошла в форума, като стандартен потребител винаги има 1 гарантирана реклама на ден от 0.01$, останалите реклами от 0.05$ и 0.02$ зависаят от насочването им в повечето случай са насочени към премиум потребителите, броя на рекламите също зависи и от рекламодателите т.е. от хората които рекламират в ClixSense, колкото повече рекламират, толкова повече реклами ще имаме за гледане.
Начините за печелене от ClixSense са: решаване на задачи,попълване на оферти, можеш да спечелиш 0.10$ до 10$ от грида, директни реферали с които се сдобиваме, като си поканим лично-приятели, познати, роднини или като рекламираме нашия реферален линк.

Tasks: Complete Tasks - ClixSense

Sign In - ClixSense

ClixGrid: Click to Win up to $10.00!

Реферали | ClixSense Forum

*НОВО* Промени в ClixGrid » Post #10

Thu Jun 13, 2013 15:04 in Bulgarian

Според мен няма проблем, просто въпрос на късмет ;)Пожелавам късмет на всички :)

Похвали се. » Post #684

Thu Jun 13, 2013 13:08 in Bulgarian

От няколко дни се каня да се похваля.......отново радост, е кажете ми как да спра...., отнема време да гледаш, но като спечелиш, макар и минималната сума, се радваш все едно си спечелил шестица от тотото :)Очаквах да спечеля ама не и след 40 минути :D

?! » Post #6

Tue Jun 11, 2013 14:25 in Bulgarian

al1968 не се гневи за това, по-добре е да сложа линкове, че колегата да може да прочете мненията на всички колеги, а в поста ми има молба а не критика, колегата има 12 поста което ме кара да си мисля, че се е ориентирал в форума, а това за което пита е коментирано на дълго и на широко, тук всеки се опитва да помага кой с каквото може дали професионално или не всеки изказва своето мнение така както го вижда той, а пък от подкрепата на колегите разбираме дали то е разумно или не, на колегата относно неговото питане си му отговорила в друга тема и моята помощ е под твоята.

Общ Чат - Свързано с ClixSense | ClixSense Forum

?! » Post #3

Tue Jun 11, 2013 06:18 in Bulgarian

belchev2 може би ако беше прочел поне тези две теми сега нямаше да имаш такива проблеми.
Тук може да погледнеш каква е разликата между стандартен потребител и премиум.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

А тук погледни как колегите набират реферали.

Реферали | ClixSense Forum

Пак ще те помоля да отправяш питанията си във вече съществуващите теми.

referal » Post #2

Tue Jun 11, 2013 06:16 in Bulgarian

belchev2 wrote: Здравейте колеги!Надявам се моя спонсор да прочете това и да ме ориентира,как да спечеля реферали,защото аз съм,ако не най-добрия,поне един от най-добрите му реферали.Днес спечелих от Кликсгрид 25 цента,но не знам,как да покажа картинката.

Напиши тикет на съпорта да те свърже със твоя спонсор, ако той иска ще се намерите, моля те имаме теми в които можеш да попиташ за всичко, моляте използвай ги.

Общ Чат - Свързано с ClixSense | ClixSense Forum

Относно данъци върху печалбите от PTC програми... » Post #15

Mon Jun 10, 2013 06:43 in Bulgarian

mitakabe wrote: Здравейте, имам намерение да се занимавам по-сериозно с набирането на реферали и да си изкарвам добри парички.Някои неща не са ми ясни...по за коните на България парите които печеля трябва да ги декларирам в НАП (национална агенция по приходите) и да плащам данъци за тях, до тук добре.Разговарях със счетоводител и разбрах следните неща:този вид доходи се декларират като доход от чужбина и за да декларираш тези доходи ти е необхудим документ който доказва от къде идват тези пари, а освен това трябва да се регистрираш в търговския регистър, че изпълняваш свободна професия или да регистрираш фирма(което излиза по изгодно от гледна точка на данъците)за да декларираш доход.Тогава вече си задължен да се самоусигуряваш (дори прихода да ти е 10лв.) независимо, че работиш някъде и ти вървят оситуровки.
Въпросите ми са следните:
1. Може ли clixsense да ми дадът документ, че имаме споразумение и, че доходите ми идват от тях(нещо като месечно извлечение)?
2. Може ли акаунта ми да се прехвърли на името на фирма и да се издават документите от първия въпрос?
Ще попитате защо е нужно всичко това...
В момента НАП са се устремили към интернет сектора и МЛМ (мулти левел маркетинг) компаниите, защото знавят, че там най-много се окриват данъци.Данъчните също знаят, че тези сектори използват виртуални банки и НАП може да изиска информация за нечия сметка (дали ще те изпортят или не никой не знае), но е факт, че много скоро ще наложат контрол.Не забравяйте,че тази държава иска да ви вземе паричките и ще го направи, няма измъкване и ако някой си мисли, че ще мине между капките няма да стане а глодите за недекларирани доходи са огромни и не пестят средства за да си ги преберат.

Здравей mitakabe и добре дошъл в BG форума :) аз се чудя ако парите ти седят в акаунта на виртуалната банка и не ги превеждаш по карта, тоест нямаш приходи които те евентуално могат да видят и то при условие, че някой е пуснал искане да те проверят, защото без искане те няма да го направят ако си частно лице, и си пазаруваш онлайн, как точно НАП ще разбере че имаме акаунти а и да разбере по какъв начин ще докаже, че акаунта е на дадено лице при условие, че личната информация във виртуалната банка не е пълна и няма нищо никъде подписано лично?
Като частно лице никой не те проверява ако приходите в банковата ти сметка са под 10 000 лв. поне така беше на времето, но щом си решил да плащаш данъци ще чакаме да споделиш с нас как точно си го направил.
Пожелавам ти много успех и най-вече късмет!!!!

Реферали » Post #467

Wed Jun 05, 2013 13:29 in Bulgarian

Много се чудя повечето колеги рекламират в доверени ptc, а репутацията на този сайт не е много добра имайки в предвид кои са собствениците, но бих могла да помисля и да се посъветвам за евентуално пускане на реклама там. Та в този ред на мисли някой рекламирал ли е в нови ptc и би ли споделил?

Реферали » Post #464

Wed Jun 05, 2013 12:45 in Bulgarian

al1968 ,"ваканция на Карибите!" чак си го представих :) , много мотивиращо но ще съм доволна и на почивка в някое китно Черноморско градче. А между другото от реферали се изкарват най-сладките пари инвестираш като обясняваш или чрез реклама и чакаш да видиш какво ще се случи и когато се случи безплатните пари идват, а при задачките трябва да се трудиш всекидневно отнемат ти време или както е в моя случай просто не можеш да ги правиш :oops: и в същност това е уникално на програмата като не можеш да правиш едното правиш другото и в двата случая получаваш удовлетворение от свършената работа, а когато ги съчетаеш и двете и имаш няколко PTC може и на Карибите да почиваш някой ден.
Силно съм впечатлена от твоята работа, пожелавам ти много успехи и късмет.

Представете се. » Post #511

Thu May 30, 2013 09:18 in Bulgarian

tech4o1979 wrote: Здравейте Стоян от Сливен

Здравей Стоян от Сливен ние сме много гостоприемни и ще те посрещнем за втори път ;), не че аз не се представих два пъти, ама аз поне бях в различни теми :)

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #299

Wed May 29, 2013 22:40 in Bulgarian

miat123 wrote: Това да не е buldan75?

А дано, но на да ли!!!

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #297

Wed May 29, 2013 14:53 in Bulgarian

Представяла съм си много пари, ама това ми дойде в повече :$ :$ :$

ClixSense Задачи » Post #797

Wed May 29, 2013 13:33 in Bulgarian

Здравей danielbonev и добре дошъл в форума :).
Нищо не можеш да направиш.
Това е съобщение, че не можеш сега да работиш по тази задача но може да я има след известно време и те молят да провериш по-късно дали е налична за изпълнение.

Представете се. » Post #506

Tue May 28, 2013 12:47 in Bulgarian

Baev wrote: Здравейте,казвам се Николай на 25 от Плевен и съм съвсем нов в сайта ще се радвам да си коренспондирам с Вас!

Здравей Ники, добре дошъл при нас :) . Ще те чакаме в другите теми ;) .
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:53:18 PST