Поздрави на всички и много успехи и късмет

emo02 wrote:sannsso wrote:zdraveite kak da si kupia referati sas kredita koito go imam
Здравей!
В сайта не се наемат реферали. Като ти гледам показателите в дясно, явно си купил 500 кредита за 1.20$.
Можеш да използваш тези кредити за да си пуснеш реклама на реферален линк за друг сайт.
Успех!
bojoviki wrote:buldan75 wrote:Точно с последното ти изречение съм съгласен.Но в рент и директ рефералите има много голяма разлика-първите имаш ли пари си идват,а директните дори и с реклама,идват доста трудно а и дошлите не се задържат.Но ще си говорим отново след..........да кажем 1г.Поздрави и успех на всички.
, като дали ще даваш пари за наемане на реферали или ще плащаш за реклама на привличане на реални хора е едно и също. Разликата е, че си сигурен че под теб няма ботове и не се контролират от никой.
TrakyaBG wrote:здравейте и от мен. Може те ли да ми обясните как се използва Advertise Champaigns?
buldan75 wrote:TrakyaBG wrote:Къде точно я видя тази опция? "Advertise" се използва, когато искаш да рекламираш своя програма или продукт в ClixSense. Т.е е опция за рекламодатели.здравейте и от мен. Може те ли да ми обясните как се използва Advertise Champaigns?
belchev2 wrote:Искат потвърждение на картата и 4-цифрен код от ПейПал.Това вече няма значение,защото вчера ми блокираха картата и сега ще ми трябва друга.Днес ще проверя,дали ще мога да тегля пари през банкомат.П.П.Все пак,няма да е лошо,ако някой ми обясни за какъв код става въпрос.Благодаря предварително!
belchev2 wrote:Мили колеги,rummy_bs wrote:Темите във форума стават все повече и с все по-големи питанки,което някак не ми харесва...
Не се впрягайте за щяло и нещяло!Може би вие сте експерт,но много хора от по-старото поколение не са такива.Този форум е за помагане,а не за заяждане!
Miro773 wrote:Здравейте банда,
Ето резултатът от 8-ото ми реферално похождение в зеления сайт. Отново микрореклама на грида за 70$. Този път добре - 120 реферала (най-много от всичките досегашни опити).
Успех на всички!
bojoviki wrote:Здравейте и от мен,бях го позабравил сайта,ама сега мисля да се захвана по-сериозно.Не успях да намеря меню за наем на реферали.И ако някой може да сподели при какъв капитал могат да се наемат и колко?Въобще някакви насоки за прощапулник
.Мерси предварително
respekt wrote:lia1407 wrote:respekt wrote:wow браво доста си си изкарала някъде към половин премиум ъпдейт
Моята пък е доста по слаба: today 65 total 3,612 earned $2.15
Аз пък да ви кажа, тайничко ви завиждам за задачките, но това не ми пречи да се радвам на успехите ви![]()
![]()
Ти не решаваш ли задачки?