Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Похвали се. » Post #730

Tue Jul 09, 2013 04:41 in Bulgarian

didkocska wrote: Здравейте приятели! От доста време не бях отделял внимание на грида поради лични проблеми ... та днес имах малко свободно време и реших да изкликам шансовете иии ... воала

Даже се изненадах и то приятно, защото двете награди паднаха в два поредни и произволни клика ... вижда се по секундите на наградите ... :)

И та от днес ще възобновя работата върху репетката когато имам време :)
Поздрави и успех на Всички Ви!

Здравей didkocska, честито за печалбите, много се радвам за теб :), казвам ти грида е голяма работа, аз си го цъкам всеки ден и да ти кажа честно, много съм доволна, е не винаги сумите са големи, но аз се радвам и на малките, толкова са чести, че мислих да се откажа да ги публикувам, но след твоя пост не можах да се въздъжа.

Поздрави Лия ;)

Плащания » Post #300

Fri Jul 05, 2013 07:32 in Bulgarian

Хайде и аз малко :$

Поздрави на всички и много успехи и късмет ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1935

Sun Jun 30, 2013 13:33 in Bulgarian

emo02 wrote:
sannsso wrote: zdraveite kak da si kupia referati sas kredita koito go imam :(

Здравей!
В сайта не се наемат реферали. Като ти гледам показателите в дясно, явно си купил 500 кредита за 1.20$.
Можеш да използваш тези кредити за да си пуснеш реклама на реферален линк за друг сайт.
Успех!

Здравей sannsso ;) , добре дошъл в форума, кликни на линка, по средата на страницата погледни пост номер 12 на Qtrus и си пусни кредитите.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

Пожелавам ти късмет. :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1931

Sun Jun 30, 2013 07:14 in Bulgarian

bojoviki wrote:
buldan75 wrote:
, като дали ще даваш пари за наемане на реферали или ще плащаш за реклама на привличане на реални хора е едно и също. Разликата е, че си сигурен че под теб няма ботове и не се контролират от никой.
Точно с последното ти изречение съм съгласен.Но в рент и директ рефералите има много голяма разлика-първите имаш ли пари си идват,а директните дори и с реклама,идват доста трудно а и дошлите не се задържат.Но ще си говорим отново след..........да кажем 1г.Поздрави и успех на всички.

Здравей bojoviki, не е нужно да чакаш една година просто погледни тук

buldan75 - Годишни Статистики | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех ;)

Похвали се. » Post #722

Sat Jun 29, 2013 12:00 in Bulgarian

Браво al1968, продължавай в същия дух :clap: :$, пожелавам такъв успех и на всички останали които решават задачки.

Поздрави Лия ;)

Похвали се. » Post #717

Fri Jun 28, 2013 02:04 in Bulgarian

jpopov, хората са казали, капка по капка язовир ;) , buldan75 не ми се ще да вярвам, че си карък :( , хора важното е че все по нещичко се печели.Макар и да са 5 шанса пак ти се оправя настроението . mmchl9 се фука с петачето, ама ще види той,като аз спечеля десетака, еех пак се размечтах :geek:

Пожелавам късмет на всички.

Реферали » Post #495

Thu Jun 27, 2013 11:39 in Bulgarian

TrakyaBG wrote: здравейте и от мен. Може те ли да ми обясните как се използва Advertise Champaigns?

Здравей TrakyaBG, питането ти е преместено в темата

Общ Чат - Свързано с ClixSense | ClixSense Forum

погледни там.

Поздрави Лия

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1909

Thu Jun 27, 2013 10:52 in Bulgarian

buldan75 wrote:
TrakyaBG wrote: здравейте и от мен. Може те ли да ми обясните как се използва Advertise Champaigns?
Къде точно я видя тази опция? "Advertise" се използва, когато искаш да рекламираш своя програма или продукт в ClixSense. Т.е е опция за рекламодатели.

Tracking different advertising campaigns аз се сещам за това, но и аз не съм сигурна дали за това е питането на колегата.

TrakyaBG кажи точно за какво ти е питането, че не става ясно от поста ти?

Код » Post #13

Wed Jun 26, 2013 04:59 in Bulgarian

Хора признавам си, аз съм едно голямо мрънкало :evil: не го взимайте присърце, аз мрънкам мрънкам и после ми минава и винаги помагам, а нали все някой трябва да е лош и да мрънка, е това май се очертава да съм аз.
Ние сме екип и като такъв ви предлагам да сме комбина, аз ще съм лошото ченге, а вие ще сте добрите.
Така новите членове хем ще се поучат и за другия път ще знаят, хем ще получат отговор.

nask07719, сдобил си се с най-упорития реферал на света :thumbup: , belchev2, макар че не удобрявам това което правиш с многобройните теми признавам, че винаги получаваш отговори на въпросите си, ти си най-обгрижвания член на форума :kitty: .

Сърдити, не сърдити положението е такова и аз няма да се откажа, просто приемете че съм такава, което в никакъв случай не означава, че не ви подкрепям, но признайте си, на всеки му е по-добре когато има ред.

Поздравявам всички ви и ви пожелавам много успехи и късмет.
Ако има обидени моля да ме извинят.

Код » Post #8

Tue Jun 25, 2013 01:06 in Bulgarian

belchev2 wrote: Искат потвърждение на картата и 4-цифрен код от ПейПал.Това вече няма значение,защото вчера ми блокираха картата и сега ще ми трябва друга.Днес ще проверя,дали ще мога да тегля пари през банкомат.П.П.Все пак,няма да е лошо,ако някой ми обясни за какъв код става въпрос.Благодаря предварително!

:silent: :silent: :silent:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum

Код » Post #6

Mon Jun 24, 2013 18:15 in Bulgarian

belchev2 wrote:
rummy_bs wrote: Темите във форума стават все повече и с все по-големи питанки,което някак не ми харесва...

Не се впрягайте за щяло и нещяло!Може би вие сте експерт,но много хора от по-старото поколение не са такива.Този форум е за помагане,а не за заяждане!
Мили колеги,
темите в този форум са ясни и точни, не виждам кому е нужно да се създават нови теми, които да изместват важните, съгласна съм, че трябва да си помагаме, но моля ви се нека да е в темите които вече имаме, моля ви не създавайте нови теми за щяло и нещяло,форума е много интензивен всеки ще получи своя отговор стига да е в правилната тема, за ваше добро е никой няма да ви толерира ако бъдете ....... belchev2 имаш чудесен спонсор, работи с него, човека ти даде кординати което означава, че ще ти помага, възползвай се.

Плащания » Post #292

Mon Jun 24, 2013 14:10 in Bulgarian

Хайде искам подкрепа и от АДМИНИСТРАТОРИТЕ, няма само ние да се радваме на техните плащания, би било добре и те да се радват на нашите :x .

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #302

Mon Jun 24, 2013 10:58 in Bulgarian

Коментара го оставям за вас..........

Stromae - Papaoutai - YouTube

Похвали се. » Post #711

Sun Jun 23, 2013 02:21 in Bulgarian

АЗ ОБИЧАМ ClixGrid!!! :D

Похвали се. » Post #709

Fri Jun 21, 2013 01:22 in Bulgarian

Капка по капка язовир...... :)

Късмет на всички.

Реферали » Post #488

Thu Jun 20, 2013 10:29 in Bulgarian

Miro773 wrote: Здравейте банда,

Ето резултатът от 8-ото ми реферално похождение в зеления сайт. Отново микрореклама на грида за 70$. Този път добре - 120 реферала (най-много от всичките досегашни опити).

Успех на всички!

Браво на тебе Miro773, продължавай в същия дух, пожелавам ти да стигнеш и по-високо в класацията на Top 50 Sponsors - All Time :), там има четирима Българи надявам се да станат повече.
Поздрави Лия :cs:

Похвали се. » Post #708

Thu Jun 20, 2013 10:18 in Bulgarian

galko123, честито, продължавай в същия дух!!!
Пожелавам ти и следващия път по-голяма сума :$
Поздрави Лия ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1903

Wed Jun 19, 2013 01:11 in Bulgarian

bojoviki wrote: Здравейте и от мен,бях го позабравил сайта,ама сега мисля да се захвана по-сериозно.Не успях да намеря меню за наем на реферали.И ако някой може да сподели при какъв капитал могат да се наемат и колко?Въобще някакви насоки за прощапулник ;).Мерси предварително

Здравей bojoviki добре дошъл в форума, Кликсенс не е от стандартните PTC-та където можеш да наемеш или да закупиш реферали, тук има само директни тоест хора като мен и теб които са реални хора.
Като за начало можеш да прегледаш важните теми в форума това ще е много важно за теб ако си решил да се занимаваш сериозно с Кликсенс ако има нещо което не си разбрал или не ти е станало много ясно можеш да попиташ в самата тема където ще получиш отговор много бързо.
Пожелавам ти много успехи и късмет ;)

Похвали се. » Post #705

Tue Jun 18, 2013 14:02 in Bulgarian

respekt wrote:
lia1407 wrote:
respekt wrote: wow браво доста си си изкарала някъде към половин премиум ъпдейт :D
Моята пък е доста по слаба: today 65 total 3,612 earned $2.15

Аз пък да ви кажа, тайничко ви завиждам за задачките, но това не ми пречи да се радвам на успехите ви :) :) :)

Ти не решаваш ли задачки?

Не ми се отдават никак, но си имам реферали които ме радват всеки ден :D

Отклонихме се доста от темата за което моля колегите да ни извинят.
respekt пожелавам ти много успехи и повечко късмет ;)

Похвали се. » Post #703

Tue Jun 18, 2013 13:27 in Bulgarian

respekt wrote: wow браво доста си си изкарала някъде към половин премиум ъпдейт :D
Моята пък е доста по слаба: today 65 total 3,612 earned $2.15

Аз пък да ви кажа, тайничко ви завиждам за задачките, но това не ми пречи да се радвам на успехите ви :) :) :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:25:44 PST