Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Представете се. » Post #555

Fri Jul 19, 2013 00:54 in Bulgarian

natabor wrote: Здравейте,
Казвам се Наташа, на 47г., безработна , гледам съпругът си инвалид, живеем с неговата пенсия и искрено се надявам тук да изкарам някой лев. В ClinSense съм от 10 дни и имам мнооогоо да уча. Приемам съвети и мнения. Благодаря.

Здравей Наташа, добре дошла в форума, сигурна съм че от него ще разбереш всичко което те вълнува за програмата на :clixsense: , за мене тя е страхотна, предлага ти няколко начина да печелиш пари което е чудесно. Давам ти линкове на едни от най-важните теми според мен, ще видиш как всичко ще ти "проблесне" :)

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

Най-често задаваните въпроси (FAQ) | ClixSense Forum(FAQ)

А тука са ни "подсказвачките" :lol:

ClixSense Задачи | ClixSense Forum

ClixSense Оферти | ClixSense Forum

Реферали | ClixSense Forum

Пожелавам ти много успехи и наслука :thumbup:

Реферали » Post #520

Thu Jul 18, 2013 11:37 in Bulgarian

respekt wrote:
lozerd wrote: Здравейте! Мисля да пусна реклама в зеления сайт за 16$, но искам да питам как да рекламирам ClixGrida(в смисъл като цъкнат да им излиза clixgrid а не началната страница на сайта). Пак My Affiliate Linkа ли се ползва или друг.Здравей, за да рекламираш grida влизаш в него и пред името ти горе има една малка верига натискаш на нея и ти излиза линка.

Аз пък се сетих, че можеш да си надпишеш рекламата: например neogrid-така после ще знаеш че тази реклама си я пускал в неото и е била на грида и ще си я виждаш в статистиката.

Sign In - ClixSense

Пожелавам ти късмет lozerd :thumbup:

Реферали » Post #519

Thu Jul 18, 2013 11:03 in Bulgarian

Мили колеги колкото и да ми е мъчно ще споделя с вас какво се случва последната една седмица с моите реферали, клипчето е смешно, но на мен ми се реве, всичко е в червено с надпис No, от 57 останаха 36, забелязах, че лека по лека изчезват, но сега съвсем се отчайвам :cry:, единствено се успокоявам с факта, че не е важно количеството, а качеството.

Представете се. » Post #552

Thu Jul 18, 2013 04:59 in Bulgarian

Здравей Руми приветствам те с "Хайде на слука", а пък за спонсора не се притеснявай ние нали сме тука, ще помагаме при нужда, а пък ако ти е чак толкова самотно без спонсор пиши тикет на съпорта може и да те уредят със спонсор :clixsense: е най-либералния PTC сайт.

Пожелавам ти успех ;)

Представете се. » Post #551

Thu Jul 18, 2013 03:52 in Bulgarian

katetobg wrote: Здравейте,казвам се Катя Стоянова на 41 год. от Сливен.Шия перденца към един магазин,гледам болно детенце и между всичко това,разтоварвам тук.Успех на всички!

Здравей Катя, добре дошла при нас, това наистина е най-доброто място за разтоварване и изкарване на допълнителни парички :)

Пожелавам ти успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2003

Wed Jul 17, 2013 10:28 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Ехейй, днес много рекламки, много нещо :lol:
View PTC Ads 31 clicks $0.079
Отдавна не съм имал толкова :ugeek: :clap:

Все така да е!
My PTC Clicks today 38, а рекорда ми е 46 :mrgreen: :geek: :ugeek:

Реферали » Post #511

Wed Jul 17, 2013 07:59 in Bulgarian

Хахахахаха аз дооккаатооооо го напиша, вие сте си благодарили вече, няма такъв охлюв като мене.

Реферали » Post #510

Wed Jul 17, 2013 07:53 in Bulgarian

CappieBG wrote: Някой , ще сподели ли как е рекламата на Clixgrid линка , дали повече реферали се трупат от нормалния линк и дали тези реферали след като изцъкат шансовете и не спечелят стават неактивни или продължават да цъкат и да правят таскове ? Знам , че нетрябва да споделяме тайните на бизнеса , ама ако някой има опит ако може да каже :)

Здравей CappieBG, тази тема е направена точно за това, да споделяме "тайните на рекламирането" ;)
Повечето колеги предпочитаме да рекламираме грида, а пък с колко реферали ще се сдобиеш и колко време ще останат активни си е чист късмет, или им харесва и остават, или се отказват, или са активни известно време и после изчезват, а най-хубавото когато след изчезването им, вземат та се осъзнаят и се върнат. :)
В тази тема ще откриеш всички тайнства и хитрости за рекламирането, които и за мен бяха табу докато не прочетох темата, силно ти я препоръчвам, ще прочетеш мненията на всички колеги и ще можеш сам за себе да определиш кое е най-добре за теб.

Пожелавам ти късмет и ще чакаме и да споделиш как е минала твоята реклама :thumbup:
Поздрави Лия

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1996

Tue Jul 16, 2013 14:30 in Bulgarian

tatyana1 wrote:
CappieBG wrote: Малко глупав въпрос , но някой ще ми каже ли как да си рекламирам реферал линка така , че да излиза ClixGrid играта ?

Ако въпроса е как да си направиш рефералния линк да показва страницата със кликсгрида като цъкнат на него: цъкаш на страницата с кликсгрида и цъкаш на малката верига преди името ти най-отгоре, ще ти се покаже линка, копираш и пействаш където ще го рекламираш!
Успех!

Няма съмнение tatyana1 точно за това пита колегата, самосезирам се и се самокритикувам, че съм чела между редовете :silent:, добре е че сме много, че да се корегираме и допълваме.

Пожелавам ти успех
Поздрави Лия

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1994

Tue Jul 16, 2013 11:38 in Bulgarian

CappieBG wrote: Малко глупав въпрос , но някой ще ми каже ли как да си рекламирам реферал линка така , че да излиза ClixGrid играта ?

Здравей CappieBG ;) слагай линка, дните, плащай и си готов.

Advertise your Website with ClixGrid

И аз се извинявам за глупавото допълнение,но се надявам, че знаеш, че трябва да рекламираш рефералният си линк от друга програма. :oops:

Пожелавам ти късмет :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1991

Tue Jul 16, 2013 11:02 in Bulgarian

ivet0oo wrote:
skulls12 wrote: Имам един въпрос във едно домакинство с един и същи интернет доставчик двама човека на два различни компютъра ще могат ли да работят или трябва интернет доставчиците да са различни ?Не може...преди 2 дни попитах същото и ми отговориха,че е забранено от едно домакинство да се регистрира повече от 1 човек освен ако не са с различни интернет доставчици


Видяло се е, че ще спамиме :evil: , но аз пак казвам два компютъра-два акаунта-едно IP, проверено е защото на мен ми отговориха, че няма проблем, но аз им изтъкнах причините поради които се налага това, колегата пита точно за това, ivet0oo твойто питане най вероятно е било- дали може на един компютър да има два акаунта, което наистина е забранено.

Пожелавам ви успех :thumbup:

problem » Post #4

Tue Jul 16, 2013 05:23 in Bulgarian

Здравей megiaq, няма такова нещо, ако си наблюдателна ще забележиш, че в дясно на грида тече статистика със последно спечелилите в която има и българи, а ти най-вероятно си спечелила пет допълнителни шанса, ето от тук може да видиш кога и какво си спечелила

Sign In - ClixSense

Хубаво е когато коментираме конкретно нещо като грида, рефералите, плащанията, задачите, офертите и т.н. да го правим в съответните теми в нашия случай това трябваше да се случи тук

За ClixGrid | ClixSense Forum

Поздрави и успех :thumbup:

Не се виждат рекламите » Post #3

Tue Jul 16, 2013 05:12 in Bulgarian

Здравейте и добре дошли в нашия форум :thumbup:

Аз нямам проблеми с рекламите, което означава, че проблемите ви не би трябвало да идват от програмата.

Виждам, че това са ви първите постове, което ме кара да си мисля, че не сте се ориентирали още в форума, в което няма нищо лошо и за да не го претрупваме с теми които вече са коментирани, ви предлагам да обърнете внимание на темите които имаме вече, във тази връзка бих искала да ви помоля да отправяте питанията си в правилните теми, а ако имате време може да прегледате важните теми, които седят най-отгоре.

Системата работи бавно, изчезват ads | ClixSense Forum

Поздрави и успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1987

Tue Jul 16, 2013 04:47 in Bulgarian

skulls12 wrote: Имам един въпрос във едно домакинство с един и същи интернет доставчик двама човека на два различни компютъра ще могат ли да работят или трябва интернет доставчиците да са различни ?

Здравей skulls12, добре дошъл в нашия форум ;)

Може, но за всеки случай пиши на съпорта за причината поради която се налага това.

Поздрави и успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1985

Sun Jul 14, 2013 16:17 in Bulgarian

buldan75 wrote: Аз май се включвам малко късно (за което се извинявам), но с желание на поздравя Лилия с нейния рожден ден и с пожелания за много щастие, здраве късмет и любов.
Що се отнася до СПАМ-а май аз и колегата сме виновни, че не сме отворили тема за "честитки и поздравления", в която всеки един да може да споделя своите най-хубави моменти или да поздравява приятели и колеги.
Имаме ли нужда от такава тема?

Хахахахаха ама,че късмет застъпихме си постовете.
Аз пак да кажа, нямаме нужда от нови теми, тези ни стигат, който иска чете, който не чете, прави нови теми :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1984

Sun Jul 14, 2013 16:13 in Bulgarian

Володя Стоянов Слушай Как Шумат Буките - YouTube

Николай Славеев - Рипни, Калинке - YouTube

Jovano, Jovanke - Slavi Trifonov - YouTube

The Rhodopes - Liubomir Petov - Devoiko mari hubava Девойко мари хубава - YouTube

Николай Славеев - Домакине Сипи Вино - YouTube

И пак да се извиня на администрарорите, днес ми е празник, дано да не са ми много сърдити. :silent:

БЛАГОДЯРЯ НА ВСИЧКИ, ДА ВИ СЕ ВРЪЩА ТЪПКАНО :D :D :D :D :D :D :D

Плащания » Post #310

Sun Jul 14, 2013 09:55 in Bulgarian

Miro773, усещам реклама в неото, късмет момче :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1978

Sun Jul 14, 2013 09:19 in Bulgarian

Днес имам рожден ден и понеже не мога да ви почерпя с по едно малко ви черпя с това , специално за старите кучета в нашия форум без които аз нямаше да съм тук, БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ, а за да не се сърдят новобранците, ще им кажа, че и тях ги обичам ама тайничко, ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ В НАШИЯ ФОРУМ.

Български Народни Песни - Петко льо Капитане - YouTube
Ако си истински Българин трябва да чуеш това - YouTube

Bulgarian pride - Kapitan Petko - YouTube

БУЛДАН АНЖЕЛОВ СОРИ ЗА СПАМА, АМА ИСКАМ ВСИЧКИ ДА ГО ВИДЯТ :P

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #308

Sun Jul 14, 2013 09:11 in Bulgarian

Днес имам рожден ден и понеже не мога да ви почерпя с по едно малко ви черпя с това , специално за старите кучета в нашия форум без които аз нямаше да съм тук, БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ, а за да не се сърдят новобранците, ще им кажа, че и тях ги обичам ама тайничко, ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ В НАШИЯ ФОРУМ.

Български Народни Песни - Петко льо Капитане - YouTube

Българско Хоро - YouTube

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #307

Tue Jul 09, 2013 05:00 in Bulgarian

mmchl9 ,това го слушах на слушалки, човек много изтрещяла работа, на мен ми дойде в повече, явно съм забравила славните години когато не излизах от клубовете.

Хайде честито и за новата мрежова карта :thumbup:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:39:02 PST