Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Реферали » Post #538

Fri Jul 26, 2013 12:57 in Bulgarian

kokowoz wrote: Здравейте на всички!
Реших, най-накрая и аз да пусна първата си платена реклама. От всичко, което прочетох избрах: 70$ микро в Неото с дистрибуция от по 1000. Днес пробвах няколко серии от по 1000 когато няма друга реклама в момента и няма на първият и вторият ред в гледаните, при посещения в момента на сайта 39к. ( и няколко, когато е нямало реклама в момента, но е имало една на втория ред). За сега от изразходвани 9000 имам 3 реферала. Моите 1000 кредита изтичат за около 3 минути, от няколко часа гледам има реклама, която се върти и затова искам да попитам тези които са пробвали или са имали наблюдения за колко време горе-долу се изразходват 50к ако са пуснати наведнъж?
Също така някой знае ли дали имат някакво времетраене кредитите, кото се закупуват (в смисъл дали има определен период за използването им или когато си решиш)?
Та за сега малко съм се отчаяла, но се надявам да имам повече късмет, а от друга страна ще понатрупам малко опит, така че...:)
Ако някой може да даде съвет ще очаквам с нетърпение.
Поздрави Тони и много късмет на всеки![/quot

Здравей kokowoz, ако в момента е 39к и всичките кликнат на твоята реклама това означава, че ще си похарчила 39 000 кредита, въпрос на часове е да свършат ако ги пуснеш на веднъж, а кредитите ги използваш когато си решиш, никой не може да ти ги вземе.

Пожелавам ти късмет :thumbup:

Daily Checklist Bonus » Post #241

Fri Jul 26, 2013 11:15 in Bulgarian

Чакайте да ви се похваля, че сигурно с моя напредък ще го хвана пак догодина!Знам, че малко ама е от сърце!

Поздрави на всички :)

ClixSense Оферти » Post #251

Fri Jul 26, 2013 10:52 in Bulgarian

Има клипче на Matomy, действайте.

ClixSense Оферти » Post #249

Fri Jul 26, 2013 01:36 in Bulgarian

tatyana1 като прочетох поста ти се пробвах, и аз не гледах клипче, но и на мен ми платиха ;)

Реферали » Post #534

Fri Jul 26, 2013 01:06 in Bulgarian

lozerd wrote: Значи греда :)

Дистрибирам още кликове да видим сега ;)

Рано е още изчакай до довечера и дебни да е над 33к-това са посетителите на сайта в момента, гледаш ги най-отдолу на страницата на рекламите.

Късмет lozerd

Реферали » Post #532

Thu Jul 25, 2013 06:57 in Bulgarian

lozerd wrote: Колеги :) след като пуснах реклама в неото и кликовете свършиха след време ли отчита в кликсенса регистрираните реферали или веднага ?

Виждаш ги веднага, след регистрацията ;)

Въпрос относно влизането в ацц от Wifi мрежи » Post #2

Thu Jul 25, 2013 03:43 in Bulgarian

По принцип можеш да влизаш от различни IP адреси, за повече информация погледни тази тема.

Различно IP | ClixSense Forum

Поздрави Лия

Похвали се. » Post #733

Wed Jul 24, 2013 13:12 in Bulgarian

Хайде да не съм "капо" днес, да взема да си се похваля :)Хей, и да си играете редовно грида! :thumbup:

Реферали » Post #530

Tue Jul 23, 2013 12:21 in Bulgarian

any9 успех и от мен ;) , ще чакам с голям интерес следващото ти плащане.

Поздрави Лия

Реферали » Post #528

Tue Jul 23, 2013 12:07 in Bulgarian

Хахаха и any9 я е прихванало правилото на Мечо Пух-Колкото повече толкова повече. :)

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #311

Tue Jul 23, 2013 11:09 in Bulgarian

mmchl9 wrote: And.Id live - Mobilee Rooftop Session Day 2 @ Silken Diagonal Barcelona - 2013-06-14
Хайде едно поздравче за почитателите на Deep Music!! :clap: :roll:

Мдааа, мисля да си го изслушам цялото ;)

Плащания » Post #315

Tue Jul 23, 2013 10:44 in Bulgarian

Как си ги заковала обаче, направо радост за очите, пожелавам ти все така да е. :D

Бавен » Post #6

Tue Jul 23, 2013 01:53 in Bulgarian

belchev2 wrote: Кликсенса почна да ми омръзва с тия кучета и котки!Действа много бавно и мисля да го разкарам,като (ако)взема 6$!!!Дадох 17$,което не ме грее много. :(
Точен и проверен сайт,но още може да се подобри.

Здравей belchev2 в почти всички PTC-сайтове трябва да се клика някъде-точки, цифри, човечета и най-различни фигури има такива които даже те карат да преписваш, това е направено за да могат собствениците на сайтове да се предпазят от злонамерени потребители които се опитват да "шмекеруват".

А бавното действие може да е от различни неща-може да използваш добавки на браузъра ти които го натоварват и от там да идва проблема, може да има проблем и с flash player, може и от друго да е, при мен рекламите си вървят нормално, опитай да ги гледаш от друг браузър може пък и да е по-добре.

За премиум членството недей да съжаляваш то ти дава доста предимства просто сега не печелиш добре защото акаунта ти още не е развит, аз в момента имам около 10-15 реферала които сериозно се занимават със сайта и да ти кажа вървят нещата, рекламата която пуснах преди няколко месеца почти си изкара вложените средства, опитай и ти да рекламираш, помъчи се да решиш някоя задача да направиш някоя оферта.

Избора дали да останеш или да си тръгнеш е изцяло твой, нима си намерил друг сайт който ти предлага по-добри възможности за печелене и е толкова либерален и е с толкова интензивен форум, не ми се вярва, кажи какво още искаш да се подобри, какво не ти харесва на сайта може би все още не си разбрал как работи, не знам какво да си мисля имаме толкова много теми, питай за каквото се сетиш, всичко което не ти е ясно.

При всички положения :clixsense: ще ти изплати парите, за това не се тревожи, съобрази само, че трябва да си го поискаш в петъчни или в неделни дни.

Човек и накрая, къде я "плесна" тая тема та така бързо си те върнаха при нас? :)

Поздрави Лия

Реферали » Post #525

Mon Jul 22, 2013 07:30 in Bulgarian

Здравей Miro773, аз бях питала веднъж защо се дистрибутират кредитите, но така и не получих отговор, моля те обясни ми.
Като пусна реклама аз мога да я спирам на 15мин от пускането, защо тогава трябва да се разпределят кредитите, и какво се случва когато в един ден разпределиш няколко пъти, рекламата като нова ли тръгва или си запазва уникалните кликове?

Поздрави Лия

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2022

Mon Jul 22, 2013 05:42 in Bulgarian

boreto wrote: Здравейте имам един въпрос днес добавих карта в пейпал колко дни трябва да изчакам парите да отидат в картата?Картата ми е на Експрес банк..

Здравей boreto, надявам се, че освен като си добавил картата към ПейПал си я и верифицирал след което има опция където трябва да си поискаш плащането и след поискването до 2-3 работни дни би трябвало парите да са ти в картата, поне така са написали от ПейПал, но не забравяй че те също имат такси за тази услуга.

Поздрави Лия

П.П. следи темата и виж как ще отговорят на Fugitive88, аз лично не съм превеждала към карта.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #309

Mon Jul 22, 2013 03:39 in Bulgarian

Толкова забавна тема, а като гледам доста сме я поизоставили, хайде да я раздвижим малко, стига сме писали само за "работа" ;)Вижте barathrum как процедира с рефералите, аз много се забавлявах с клипчето, ама ако наистина е така, опазил ме господ от такъв спонсор!!!

Wheres my Money Stewie & Brian (Hd) - YouTube

Всичко за ClixGrid » Post #249

Mon Jul 22, 2013 00:13 in Bulgarian

pl5656pl wrote: CONGRATULATIONS!
You have just won $0.10!
You have 48 chances left for today
След като платих за членство като че ли печеля повече.

Здравей pl5656pl, добре дошъл и честита печалба. :clap:

Реферали » Post #523

Sat Jul 20, 2013 12:24 in Bulgarian

Здравей any9, аз съм твърдо за микро в Неото и ги пускам на куп, но това е само мое мнение.

Пожелавам ти късмет :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2015

Sat Jul 20, 2013 08:46 in Bulgarian

guapa_ wrote: Здравейте!От скоро съм тук и искам да попитам,как се прави това рекламиране.и за тези 1000 ad credit,мога ли да си ги купя,и ако да,какво мога да правя с тях???

Здравей guapa, предлагам да погледнеш поста на Qtrus, който се намира на тази страница по средата пост N12

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

Тези кредити които ще закупиш ще ти послужат за реклама за набиране на реферали, но в друг сайт в който си се регистрирал т.е. ще си рекламираш рефералният си линк от друга програма.

А те се закупуват като кликнеш на бутона BUY в дясно, избираш си броя на кредитите съответно ще те питат как ще платиш с парите от баланса или с ПейПал или каквото си заявил, плащаш и вече имаш кредити и ще можеш да си пуснеш рекламата.

Sign In - ClixSense

Ако нещо не е станало ясно пак попитай ;)

Поздрави Лия

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2009

Fri Jul 19, 2013 07:25 in Bulgarian

megiaq, PTC бизнеса е нож с две остриета, всеки се бори за реферали въпроса е до колко всеки е в състояние да си обгрижва рефералите, едните не държат на тях и ги ползват като дойни крави, на други пък им е трудно да комуникират с тях заради езиковата бариера, но има и съвестни хора които ще отговорят на всеки твой въпрос и ще ти подадат ръка във всеки един момент, не се ядосвай за твоя спонсор може би е зает човек и му е трудно да комуникира със всеки по отделно,виж тука в този форум няма значение чий реферал си, всички си помагаме взаимно и градим приятелства. Винаги можеш да се свържеш с колега просто е нужно да пуснеш тикет до съпорта с молба да остявят твоя скайп, мейл и т.н., а пък той ако има желание ще се свърже с тебе.

Ние няма как да докажем, че даден сайт е измама докато той не скамне, просто трябва да четем и от прочетеното сами да си направим изводите става или не става, по същата логика собствениците на сайтове си позволяват да одобряват рекламите на въпросните "лоши сайтове", но нали разбираш че те печелят от тяхната реклама, а ние печелим от гледането на рекламата, ние тук получаваме високи комисионни когато твой реферал си пазарува и може би като спечелиш от някой 100$ от покупка за реклама ще ти е все едно каква реклама е пуснал и дали тя е хубава или лоша.

Никой не се родил научен, аз като се сетя че в първия сайт в който се регистрирах го намерих в сайт с обяви за работа, направо ми става смешно, всеки се учи с времето като чете и обменя опит с другите.

Сега ти предлагам да се успокоиш и да си коригираш поста, тука сме, много сме и сме заедно!!!

Съветвам те да прочетеш важните теми от форума сама ще се убедиш колко сме задружни и колко много си помагаме, а и не се ядосвай за спонсор има колеги които даже нямат такъв, а те какво да кажат, в крайна сметка твоя спонсор не може да ти навреди по никакъв начин ти работиш само и единствено за себе си, никой нищо не взима от твоята заработка, просто :clixsense: плаща комисионна на твоя спонсор, че те е привлякъл в сайта и дефакто :clixsense: му плаща на него.
Даже може ако спонсорът ти е доволен от твоята работа да ти подари премиум членство или да те подпомогне с известна сума, но това е изцяло по негова предценка.

Поздрави Лия
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 02:56:54 PST