Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

ClixSense Оферти » Post #296

Mon Jul 29, 2013 12:13 in Bulgarian

respekt wrote:
lia1407 wrote:
mmchl9 wrote: Абе от къде ги намирате тея оферти :roll: Аз имам само платени и всеки ден проверявам по 20 пъти :lol:

Matomy Offerwall (Enroll.com Sign Up), тази я направих два пъти, веднъж юни месец и сега, само че се регистрирах с различни пощи, платиха ги и двете, така че ако я имаш и не си я правил, действай :)

Как я направи? Аз я правих преди и така не ми я платиха. То имаше някаква pre-sign-up или нещо такова.
Я пообясни малко какво трябва да се прави.

Само се регистрираш и изчакваш да ти изпише, че е изпълнена и на двете места писах руски език, излъгах ги малко, ама това е положението два цента са си два цента :geek:

ClixSense Оферти » Post #292

Mon Jul 29, 2013 10:27 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Абе от къде ги намирате тея оферти :roll: Аз имам само платени и всеки ден проверявам по 20 пъти :lol:

Matomy Offerwall (Enroll.com Sign Up), тази я направих два пъти, веднъж юни месец и сега, само че се регистрирах с различни пощи, платиха ги и двете, така че ако я имаш и не си я правил, действай :)

ClixSense Оферти » Post #290

Mon Jul 29, 2013 10:03 in Bulgarian

guapa_ wrote: на Tokenads има клипче

Аз нямам клипче :( , ако го бях хванала, пак щях да си хвана дейлито, днес имам една изпълнена, много ме е яд :evil:

Реферали » Post #563

Mon Jul 29, 2013 09:56 in Bulgarian

respekt wrote: Наистина е доста зле рекламата в newpayingsite само 11 реферала за един ден. Дано поне част от тях са активни ма нещо и това не ми се вярва много. :(

Явно е от значение през кой сезон от годината се пуска такава реклама, лятото е отпускарски сезон и явно на хората не им се седи пред компютрите и аз вече не знам какво да си мисля, наистина има голяма разлика между кампаниите на buldan75 и на Fugitive88, което ме кара да си мисля така.

Ох, respekt какво да ти кажа, освен да ти пожелая късмет и горе главата ;)

ClixSense Оферти » Post #285

Sun Jul 28, 2013 12:16 in Bulgarian

Miro773 wrote: Здравейте, искам да попитам за My Land. Имаше две опции, за до 2-ро и за 5-то ниво. Подкарах я съответно за 5-то, но понеже има дълъг период на изчакване, реших през това време да направя до 2-ро ниво, всичко стана бързо и точно, веднага ми я платиха. Проблемът е, че ми изчезна иконката за 5-то ниво. Влязох съответно с 2 различни юзъра и с 2 различни мейла. Има ли някъква възможност да си пордължа играта до 5 ниво?

Предварително благодаря!

Ако оферта ти е на изчакване има надежда, логни се в играта в акаунта който трябва да направи 5-ти левъл и продължи, пък то ще си покаже.

Sign In - ClixSense

най-долу има бутон съпорт, кликни и виж дали е на изчакване, ако още чака, действай.

Не съм сигурна дали това е така както съм написала, аз все още виждам офертата и ми седи на изчакване, аз доста се омотах с тези оферти, да не говорим, че нямам почти никакъв опит с тях и още ми е трудно да се ориентирам, така че ако съм те подвела за нещо, моля да ме извиниш и някой колега да ме поправи.

Поздрави Лия

П.П. Пак съм писала сто часа и Fugitive88 ме е изпреварил с отговора.

Похвали се. » Post #735

Sat Jul 27, 2013 16:48 in Bulgarian

shuta999, нямам никаква идея какво е това :roll: , ама за да съм ти съпричастна и аз се радвам :D

Daily Checklist Bonus » Post #244

Sat Jul 27, 2013 16:14 in Bulgarian

Благодарение на respekt и shuta999 и аз хванах "солиден бонус" от пет шанса и дейлито което го очаквах до година :D

Благодаря ви момчета!!!

П.П. Ако даваха и бонуси за влизане във форума щеше да е по-добре, направо гледам и не мога да повярвам!!!

ClixSense Оферти » Post #280

Sat Jul 27, 2013 15:37 in Bulgarian

Платиха ги, нахалство си трябва, мерси shuta999!!!

guapa_, къде ти избяга Кирилицата, я го коректни, ще ни се смеят!!!

ClixSense Оферти » Post #277

Sat Jul 27, 2013 14:39 in Bulgarian

respekt wrote:
tatyana1 wrote: Respekt, от един и същи ли акаунт направи офертите?

Не. Направих си 2 отделни. Не ми се рискуваше от един.

ПС: Сега добарах клипче в токена на johnnie ;)

При мен са две клипчета, ама са "фалшименто", да видим дали ще има пак радост като вчера!!!

ClixSense Оферти » Post #276

Sat Jul 27, 2013 14:24 in Bulgarian

house83 wrote:
lia1407 wrote:
respekt wrote:

Да му се не види, аз втората оферта я правя от един акаунт, но с нов град, някой ще сподели ли дали е редно или се мъча на вятъра? :cry:

Аз получих наградата само за 5-то ниво - явно си трябват 2 отделни акаунта.

Току що ми тръгна 5-то ниво, ще ми е много мъчно ако не ми го платят :( :cry:

ClixSense Оферти » Post #273

Sat Jul 27, 2013 12:43 in Bulgarian

respekt wrote:

Да му се не види, аз втората оферта я правя от един акаунт, но с нов град, някой ще сподели ли дали е редно или се мъча на вятъра? :cry:

За видеоклиповете » Post #11

Sat Jul 27, 2013 11:37 in Bulgarian

Gerganafen wrote:
Karfiol23 wrote: и аз не съм имал късмета да видя видео :(
Аз също.

Здравей Gerganafen следи темата, там си подсказваме за клипчетата.

ClixSense Оферти | ClixSense Forum

Поздрави Лия

ClixSense Оферти » Post #270

Sat Jul 27, 2013 10:18 in Bulgarian

jpopov wrote:
mmchl9 wrote: Човевче ти имаш 420 изпълнени оферти! :shock:

Почти всичко е клипове за 1 цент, не съм направил пари от тези задачи. За разлика от сънародниците които правят по 2-5$ на ден от задачите :D

Скрита лимонка е нашия jpopov :D , нищо че са клипчета аз и на това ще съм доволна, по два цента от клипчета и цент от дейлито по 365 дни в годината 10.95$ на година кой ти ги дава!!!

ClixSense Оферти » Post #267

Sat Jul 27, 2013 10:01 in Bulgarian

jpopov wrote: Аз преди 2-3 месеца имах офертата за 5-то ниво, и се очудвам че вие сега имате по 2 оферти, едната от които е само за 2-ро ниво :shock: :shock: И после ще ми се оплаквате че в БГ имате по-малко оферти ... :D :D

Еееее jpopov ти пък взе, че ни завидя, един път и ние да сме на далавера!!!

:D :D :D

ClixSense Оферти » Post #265

Sat Jul 27, 2013 09:25 in Bulgarian

respekt, аз го закъсах не ми даде да искам подкрепа от наставника и сега нямам дърва и камъни за да дигна до 5-то ниво сградата, та въпроса ми е към администраторите, дали ще е редно да си споделим кой къде се намира в играта и да си помогнем със изпълнението на офертата?

Реферали » Post #544

Sat Jul 27, 2013 09:14 in Bulgarian

respekt, искрено се надявам да имаш по-голям късмет, а и да не се получат както трябва нещата да не вземеш да се разочароваш, както вика Миро, продължавай смело и безотговорно напред. :thumbup:

Пожелавам ти успех!!!

ClixSense Оферти » Post #262

Sat Jul 27, 2013 07:26 in Bulgarian

guapa_ wrote:
jpopov wrote: @guapa_ , в офертата се изисква да се достигне 5-то ниво, тогава задачата се смята за изпълнена и се заплаща. Ти си едва на 3-то ниво ;)

На мен ми платиха след около седмица след достигането на 5-то ниво. Не бях пращал тикети или каквито и да е запитвания до съпорта им.

аз имам предвид офертата в която се иска достигане на 2 ниво.

Здравей guapa_, на мене ми я платиха, изчакай малко ще ти я платят и на теб.

Поздрави Лия

Всичко за ClixGrid » Post #256

Sat Jul 27, 2013 05:34 in Bulgarian

Gerganafen wrote: Аз отварям целия първи ред и засега не съм печелил нищо. Да се надяваме и аз да спечеля някога. :D

Здравей Gerganafen, добре дошъл при нас :) , играй редовно и ще спечелиш, Грида е доста щедър, при късмет може да спечелиш няколко пъти в един ден.

Поздрави и късмет :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #254

Sat Jul 27, 2013 03:18 in Bulgarian

А така didkocska!!! :D
Всеки ден да е така!!! :$

Пожелавам ти много много късмет :thumbup:

ClixSense Оферти » Post #256

Fri Jul 26, 2013 14:13 in Bulgarian

Fugitive88 wrote:
tatyana1 wrote: Тази оферта: Play My Lands online free and earn ClixCents! за 0,27 има изискване за достигане на 5-то ниво. Днес се регистрирах и започнах да играя, но ме осведомиха, че за да достигна 5-то ниво ще минат поне 2 месеца! На който му се играе да се захваща! Поне е на български!
Успех!

Не знам кой те е осведомил, че ти трябват 2 месеца, но те е излъгал, аз я почнах преди 2 дена и утре сутрин трябва да съм вече 5-то ниво. Не се стига трудно, просто докато си подобряваш главната сграда до 5-ниво се изисква различно времетраене.

Те бяха две My Lands едната я изпълних преди няколко дни и ми я платиха и сега правя втората за 27 цента, но не съм сигурна дали ще ми я платят защото почнах нов град на стария акаунт сградата утре ще ми е 4-то ниво ще я направя до края пък ще видя дали ще я платят.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:23:05 PST