Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

ClixSense Оферти » Post #339

Wed Jul 31, 2013 11:42 in Bulgarian

respekt wrote: Как я изпълнихте тая скапана оферта с тоя goplayer. Аз днес още я правих и така и не ми я платиха. Инсталирах го тоя плеър и нищо и после си го изтрих. Сега пак пробвах и пак не иска. ;(

Изтрий всичко преки пътища екзета барабар с самата програма, кошчето също, провери си дали я няма още някъде, изтрий цялата хронология ама всичко да няма и следа, рестартирай рутера ако имаш, изчакай до утре .........
Това е моята стратегия нямам идея дали ще стане, ама мисля утре да се пробвам и с другата.

ClixSense Оферти » Post #335

Wed Jul 31, 2013 09:59 in Bulgarian

shuta999 wrote: Ми не ..... изобщо не отчита да съм я отварял ..... но изпълних една друга :P

Който не я е изпълнявал да я грабва ..... изисква само отваряне на един покер в фейсбука ;)

Изпълних я два пъти тук и още някъде, не съм сигурна дали мога да кажа къде :)

ClixSense Оферти » Post #333

Wed Jul 31, 2013 09:46 in Bulgarian

shuta999 wrote: Щом го е хванало и са ти го платили ..... къде е проблема ;)
Мерси, сега ще пробвам :thumbup:

П.П. Нъцкииии ..... ни стаа .....друг е проблема ама ..... поне опитах ;)

А докладва ли ли са ти я като не изпълнена?

Ако ти седи в не изпълнени прати им снимки.

П.П. И на мен не ми я платиха ама пак ми е радостно хванах дейлито :D :D :D

ClixSense Оферти » Post #331

Wed Jul 31, 2013 09:04 in Bulgarian

АААХХХХ...... аз изпълних скъпата и ми я платиха ОБАЧЕ...........shuta999, както си изтрил всичко продължи с бисквитките и кеша и направи втората, мисля, че ще стане.

ClixSense Оферти » Post #328

Wed Jul 31, 2013 08:40 in Bulgarian

Щастлива съм да ви съобщя, че със нахалство успях да си получа 11-те цента от съпорта на SuperReward, офертата е Awarded by Customer Service, на някой ако не му е платено да снима страницата с създадената реклама и да праща......... :thumbup:

nask07719 аз все още се двоумя за тази оферта сърбят ме пръстите да я направя ама някак си ми е притеснено и не ми се ще да игнорирам предупреждението от Хром.

ClixSense Оферти » Post #320

Wed Jul 31, 2013 03:21 in Bulgarian

Хора тази оферта Хром я докладва като злонамерен файл, чудя се дали да рискувам :roll: и да свалям или по- добре да се въздържа...... ами ако фишинг :?:

Goplayer Telechargement Gratuit! - Matomy

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2040

Wed Jul 31, 2013 00:41 in Bulgarian

belchev2 wrote: И аз се чудя,дали да се чупирам от Кликсенс!?Много бавно действа.Кучета,котки и много бавене.Ако кликнеш по-бързо,почва да ти напомня да не щракаш толкова бързо и т.н.

Здравей belchev2, относно бързото кликане, да не би да си с безжична мишка и то Китайска от тези където ги правят в час по трудово, сложи друга мишка и пробвай, аз имах такъв проблем и докато го хвана от къде е ми се изпилиха нервичките.

Като пробваш пиши дали е от това ;)

Реферали » Post #568

Wed Jul 31, 2013 00:27 in Bulgarian

lozerd wrote: Чудо!!! 2 дни след като ми изтече рекламата в неото ми се регистрира реферал от там даже има и 35 клика вече :)

lozerd, не е чудо, така става, има колеги на които месеци след изтичането на рекламата им са идвали реферали, просто остават бисквитки и хоп чудото се случва :D :D :D

Плащания » Post #319

Tue Jul 30, 2013 11:05 in Bulgarian

Alcion радвам се, че виждам твое плащане и че не си се отказала, продължавай смело напред!!!

Пожелавам ти много успехи :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2035

Tue Jul 30, 2013 10:12 in Bulgarian

bojoviki wrote: Здравейте,едно бързо питане.Има ли начин да се изтрие акаунт?Или просто спираш да влизаш и системата си го затрива?Мерси

Най-отдолу в дясно в акаунта ти има надпис Close/Terminate Account, но после не можеш да използваш имейла и потребителското име ако искаш да създаваш друг акаунт, информацията остава в базата данни на Кликсенс което води до обезсмисляне на затварянето, ако искаш да смениш спонсора просто се свържи с него и го помоли ако не си му толкова ценен да ти позволи да се преместиш като естествено ще се наложи да ползваш услугите и одобрението на съпорта.

Поздрави Лия

ClixSense Оферти » Post #315

Tue Jul 30, 2013 09:34 in Bulgarian

respekt wrote:
lia1407 wrote: Клипче на SuperRewards успех!!! ;)


Аз пък нямам :(

Да му се не види, беше два цента :(

ClixSense Оферти » Post #313

Tue Jul 30, 2013 09:19 in Bulgarian

Клипче на SuperRewards успех!!! ;)

ClixSense Оферти » Post #310

Tue Jul 30, 2013 07:08 in Bulgarian

tatyana1 wrote: За съжаление изчезна след като направих тази за 2-ро ниво, но бях почнала преди това тази за 5-то! Седеше на изчакване и после беше на "ъндер инвестикейшън" след като им писах! И накрая я отхвърлиха като неизпълнена! Отговора от съпорта на администрацията на тази игра беше, че нямат информация за тази оферта!

Явно не е трябвало да се препокриват :(

ClixSense Оферти » Post #308

Tue Jul 30, 2013 06:21 in Bulgarian

tatyana1 wrote: С различни акауни го правих и съответно с различни пощи! След 3-тия съпорт ми пише на офертата "реджектед"!

Аз ги направих, една след друга, да не би да си ги правила едновременно и двете, ако я имаш още офертата я почни от начало с нова регистрация.

Всичко за ClixGrid » Post #260

Tue Jul 30, 2013 05:19 in Bulgarian

shuta999 wrote: Аз играя от Март, като да си призная съм пропуснал няколко дена кликането на грида :oops: , и също съм спечелил $1.60 ;)

Може задачите да ми куцат, ама грида ми върви, до тук 8.30$ :ugeek:

Пожелавам ви късмет :thumbup:

ClixSense Оферти » Post #306

Tue Jul 30, 2013 05:05 in Bulgarian

tatyana1 wrote:
Fugitive88 wrote:
Miro773 wrote: Здравейте, искам да попитам за My Land. Имаше две опции, за до 2-ро и за 5-то ниво. Подкарах я съответно за 5-то, но понеже има дълъг период на изчакване, реших през това време да направя до 2-ро ниво, всичко стана бързо и точно, веднага ми я платиха. Проблемът е, че ми изчезна иконката за 5-то ниво. Влязох съответно с 2 различни юзъра и с 2 различни мейла. Има ли някъква възможност да си пордължа играта до 5 ниво?

Предварително благодаря!

Ами, и аз бях в същата ситуация, и за това писах със съпорта им, понеже направих същото нещо, и ми изчезна 5 тото ниво, но накрая като стигнах до 5 то не ми платиха, платиха само 2 рото, за това им пращах снимки , обаче така и не ми отговориха свястно :x

Тая оферта .... :evil: .... Писах им 3 пъти, пращах им снимки и накрая ми я отхвърлиха :evil: Нямам думи просто!Да не казвам ,че за една друга пак се направиха на разсеяни! Писах на администрацията на играта и ще видиме дали ще има ефект - все пак те са си подали рекламата!

На мен нощеска са ми платили и 5-то ниво и съм си хванала дейлито без да разбера :D, ама аз се изхитрих и 5-то ниво го започнах с нов акаунт, както каза respekt, та ако трябва да бъда искрена не знам кое 5-то са ми платили това с стария акаунт от който направих и 2-ро ниво или това с новия акаунт, защото и двата ги направих до 5-то :roll:

Daily Checklist Bonus » Post #261

Mon Jul 29, 2013 14:15 in Bulgarian

shuta999 wrote: За съжаление нямам сестра(а колко ли щеше да е хубаво ...... аз да си запивам ..... тя да ми решава задачите..... :roll: ) , а познанията на брат ми по английски са малко по малко от моите в японския език :mrgreen:
"Коничиуа" - пу ..... изчерпа ми се речника :oops:
А ти мисля че си ги знаеш задачките ..... проблема е че са рядкост .... особено последните дни :thumbdown:

Знам ги, ама друг път я ми погледни статистиката.......... :o

ClixSense Оферти » Post #301

Mon Jul 29, 2013 14:00 in Bulgarian

respekt wrote: А някой успявал ли е да изпълни тъпата оферта за keek for facebook? защото аз се пробвах доста пъти и нищо не става.

И аз я мъчих, качих приложението, гледах клипчета и нищо, писах на съпорта и ми отговориха това

Оферти:Вземи Кеек!

Уважаеми ............,

За съжаление имейлът, който сте ни пратили, не е окончателният вариант на потвърждението, което ни е необходимо. Причина за това могат да бъдат липсващи срокове и дати, линкове, информация за изпращач, липсващ имейл адрес и други. Моля, прегледайте Вашето запитване и ни пратете нужната информация.

Благодарим Ви,

Ваши - екипът на ТокенАдс.

Така и не разбрах какво искат да им пратя :cry:

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #312

Mon Jul 29, 2013 13:11 in Bulgarian

Daily Checklist Bonus » Post #259

Mon Jul 29, 2013 12:34 in Bulgarian

Еми така е като те мързи да решаваш задачи и киснеш в форума :D , научи сестра ти да решава задачи и го удари на мързел, освен да вземеш и мен да научиш :roll:, че и мен много ме чешат пръстите за тези задачи ама пусто все си чакам на готово, как пък не ми се падна някой мой реферал от България да поназнайва английски :D

Опа грешка със Респект го коментирахме това :oops:

shuta999 да не ми се обидиш исках да се помайтапя ама обърках, Респект беше коментирал в темата реферали, колко е хубаво да печелиш от реферали, явно много ме е напекла жегата!!!

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка | ClixSense Forum

Леко пооспамих темата, за което се извинявам!!!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:34:21 PST