Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #314

Sat Aug 03, 2013 20:21 in Bulgarian

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2065

Sat Aug 03, 2013 17:52 in Bulgarian

bojoviki wrote:
lia1407 wrote: bojoviki и после да ни кажеш какво е станало ;)

Оооо,задължително.Нали знаеш,че си падам по експериментите ;).Ако знаеш с какви други глупости съм се захванал на тези години........Ама луд умора няма,само се поти :lol:

bojoviki, за глупостите може да споделиш тук

24/7-Общи приказки | ClixSense Forum

това ни е най-новата тема в която може да си спамиме на воля :D :D :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1230

Sat Aug 03, 2013 17:33 in Bulgarian

buldan75 wrote: Някога аз бях писал, че за да правиш възможно повече оферти/задачи то отговорите не трябва да са реалните, а тези които са най-комерсиални.
Например ако има въпрос за заплата, то е добре да се казва че получаваме над $3000 на месец. Трябва да се следи какъв е характера на задачата или за какво е офертата и ако изследването/проучването е за "Храна за домашни любимци", то ще бъдем естествено "скъсани" ако кажем, че нямаме куче или котка (аз винаги имам и двете :lol: )
За мобилни устройства е най-добре да "имаме" iPad, iPhone и playstation.

Това е от особено значение, когато попълваме оферти.

Явно тези неща трябва да се пишат от време на време за да стават достояние и на новите ни потребители, които са пропуснали да прочетат въпросната информация.

Еми да трябва........ :twisted: аз лъжа като "дърта циганка" в началото се притеснявах ама после........ центовете са си центове и те са си мои и си ги искам.

Daily Checklist Bonus » Post #272

Sat Aug 03, 2013 17:19 in Bulgarian

И аз имах време ама нямах задачи :D :D :D :D :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2062

Sat Aug 03, 2013 09:13 in Bulgarian

bojoviki и после да ни кажеш какво е станало ;)

24/7-Общи приказки » Post #12

Sat Aug 03, 2013 08:30 in Bulgarian

didkocska, разбира се че не се сърдя :) , това беше предизвикателство да се появите и вие (старите членове), на мен лично ще ми е много приятно да го ударим на лафче и да си разкажем по някоя смешна история :D :D :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2057

Sat Aug 03, 2013 02:27 in Bulgarian

bojoviki, прегледай дали си попълнил правилно, да не си пропуснал някоя част от линка виж си буквите не трябва да са само големи, аз бях писала само с големи и не ми я одобриха, следвай стъпките виж поста на Qtrus, който се намира на тази страница по средата пост N12

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

Поздрави Лия

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2053

Fri Aug 02, 2013 13:28 in Bulgarian

mmchl9 wrote:
lia1407 wrote:
mmchl9 wrote: Приятели!!!
Нали мога да направя кампания като рекламирам грида?
Пример : [url="http:/***clixsense*com/?r=*******&p=ClixGrid&campagin1

mmchl9 по добре я кръсти по друг начин, на пример:

neogrid020813-реклама в Неото на грида от втори август 2013

В зависимост от сайта в който ще рекламираш и коя страница от Кликсенс ще рекламираш сменяш заглавието на кампанията, така ще знаеш къде, какво и кога си рекламирал

п.п. Ама, че стана шарено :)

Лиа, писал съм ти ;)

al1968 според мен е важно как ще си кръстиш рекламата особено ако рекламираш сериозно т.е. имаш няколко рекламни кампании в един месец или всеки месец по една, с времето от статистиката може да се види къде, какво и кога е най-добре да се пусне реклама, даже сега се сетих, че може да си напишеш и вложените средства в дадената реклама, в дългосрочен план статистиката ти дава голяма яснота къде си заслужава да рекламираш, но не на последно място е и късмета.

Не съм срещала друг сайт който да ти предлага такава статистика, много е хубава и според мен е хубаво да си я ползваме максимално, какво да кажа :clixsense: си е :clixsense: ;)

mmchl9 я дай пак там, че съм си объркала нещото :arrow:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2050

Fri Aug 02, 2013 12:25 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Приятели!!!
Нали мога да направя кампания като рекламирам грида?
Пример : [url="http:/***clixsense*com/?r=*******&p=ClixGrid&campagin1

mmchl9 по добре я кръсти по друг начин, на пример:

neogrid020813-реклама в Неото на грида от втори август 2013

В зависимост от сайта в който ще рекламираш и коя страница от Кликсенс ще рекламираш сменяш заглавието на кампанията, така ще знаеш къде, какво и кога си рекламирал

п.п. Ама, че стана шарено :)

ClixSense Оферти » Post #355

Fri Aug 02, 2013 08:16 in Bulgarian

mmchl9 wrote:
respekt wrote: Ако видията са на Matomy трябват 3 видия, че да ти платят един цент доколкото знам. Може би затова не са ти платили.

Доколото знам и съдя от моя опит с видеата, всяко видео се плаща по 1цент... И аз се зачудвах защото пише, че трябват 3 видеа за 1 цент, но явно не е така, поне при мен :thumbup:

Да и аз го видях че е на три, но на мене ми платиха за едно изгледано видео!!! :?:

24/7-Общи приказки » Post #4

Fri Aug 02, 2013 07:42 in Bulgarian

didkocska и yori57, само са минали от тука чудя се дали да им се разсърдя, че не са ни написали по нещичко :roll:
Старите кучета никакви ги няма, само ни четат постовете и сигурно се заливат от смях с нашите проблеми :silent:

ClixSense Задачи » Post #1219

Fri Aug 02, 2013 07:25 in Bulgarian

Ако давате всеки път такива жокери, мога и до Карибите да ида някой ден, пък може да се засечем с al1968, ама като гледам тя ще е там преди мене :D :D :D

Благодаря ви!!!

ClixSense Оферти » Post #351

Fri Aug 02, 2013 03:37 in Bulgarian

rummy_bs wrote: Благодаря ти :).Ами видеата са от началната страница, вдясно ,оцветеното в червено watch video

Това се води като оферта ма Matomy, не съм сигурна дали дали ще стане от тук, но пробвай, отдолу в ляво има прозорец в който може да се пише.

Support | Matomy Money

ClixSense Задачи » Post #1216

Fri Aug 02, 2013 01:35 in Bulgarian

al1968 едно голямо благодаря и от мен за Ayúdenos a Encontrar la Información de la Dirección en este Sitio Web :D :D :D, аз не успях да я мина, но се добрах до компютъра на мой реферал и направих цели 4-ри задачи,не са много ама много ме зарадваха, благодаря за помоща!!!

ClixSense Оферти » Post #347

Fri Aug 02, 2013 01:12 in Bulgarian

rummy_bs wrote: Изгледах две видеа-сметката си ми седи все същата. Изобщо не са отразени,защо така ?

Пиши им, че си гледала видеото, погледни тук за всеки случай да е би да са ти ги платили без да разбереш както стана с мен :)

Sign In - ClixSense

Успех :thumbup:

24/7-Общи приказки » Post #2

Fri Aug 02, 2013 00:41 in Bulgarian

buldan75 супер си, едно голямо благодаря от мен :D

Хайде да ни е честита новата тема!!! :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #269

Thu Aug 01, 2013 08:00 in Bulgarian

respekt иска да си печели тайничко, но аз го хванах в крачка :D

Хайде честито на печелившите :$

Daily Checklist Bonus » Post #264

Wed Jul 31, 2013 14:11 in Bulgarian

Хайде, че не е ясно кога ще пак, напредването е бавно, но славно с общи усилия, благодаря ви!!!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2042

Wed Jul 31, 2013 13:01 in Bulgarian

bojoviki wrote:
Miro773 wrote:
bojoviki wrote: Здравейте,едно бързо питане.Има ли начин да се изтрие акаунт?Или просто спираш да влизаш и системата си го затрива?Мерси

Здравей bojoviki,

Първо добре си помисли дали да си изтриеш акаунта. Ако имаш някакви проблеми или нещо не ти е ясно питай спокойно, винаги някой ще ти помогне. Иначе има начин за изтриване, цъкаш върху името си най-горе и избираш Profile and Settings, най-долу вдясно на въпросната страница има Close/Terminate account

Мерси за отговора.За сега нямам намерение,все още чакам от рекламите ми и сайта ми да се случи нещо.Но питането ми беше за по-късен етап.Понеже в другите сайтове съм регнат два месеца след Clixsense и съм с два пъти повече натрупани средства.Но както казах съм си дал един определен срок и ако не ми се оправдаят очакванията(които са миниатюрни).................:)Поздрави

bojoviki недей да прибързваш в дългосрочен план :clixsense: ще ти се отблагодари, чета постовете ти по другите форуми и виждам, че в теб има голям хъс, рано е да се отказваш, купи си премиум членство и си пусни една реклама в Неото или друг коментиран сайт в темата Реферали, аз съм с 10-15 активни реферала и само от тях без да броя ъпгрейдите по-нивата смея да твърдя, че почти съм си изкарала парите от рекламата, според мен програмата на :clixsense: е най-добрата на която съм попадала и ще ти кажа защо, защото тук просто няма къде да си похарчиш парите, освен за реклама, няма да мислиш за AVG, за рециклиране, и за стратегии, тук нещата просто се случват.

Поздрави Лия

ClixSense Задачи » Post #1194

Wed Jul 31, 2013 12:30 in Bulgarian

:( :? :x :cry:

Това е моето положение, аз ще я мъча някак си.........

Трябва да ни направят тема СКУЧНИ, че да можем да си се жалваме на воля :roll:

Пожелавам на всички, повече задачи и да не ви пада процента :D

Поздрави Лия
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 15:04:36 PST