bojoviki wrote:lia1407 wrote:bojoviki и после да ни кажеш какво е станало
Оооо,задължително.Нали знаеш,че си падам по експериментите.Ако знаеш с какви други глупости съм се захванал на тези години........Ама луд умора няма,само се поти
buldan75 wrote:Някога аз бях писал, че за да правиш възможно повече оферти/задачи то отговорите не трябва да са реалните, а тези които са най-комерсиални.
Например ако има въпрос за заплата, то е добре да се казва че получаваме над $3000 на месец. Трябва да се следи какъв е характера на задачата или за какво е офертата и ако изследването/проучването е за "Храна за домашни любимци", то ще бъдем естествено "скъсани" ако кажем, че нямаме куче или котка (аз винаги имам и двете)
За мобилни устройства е най-добре да "имаме" iPad, iPhone и playstation.
Това е от особено значение, когато попълваме оферти.
Явно тези неща трябва да се пишат от време на време за да стават достояние и на новите ни потребители, които са пропуснали да прочетат въпросната информация.
mmchl9 wrote:lia1407 wrote:mmchl9 wrote:Приятели!!!
Нали мога да направя кампания като рекламирам грида?
Пример : [url="http:/***clixsense*com/?r=*******&p=ClixGrid&campagin1
mmchl9 по добре я кръсти по друг начин, на пример:
neogrid020813-реклама в Неото на грида от втори август 2013
В зависимост от сайта в който ще рекламираш и коя страница от Кликсенс ще рекламираш сменяш заглавието на кампанията, така ще знаеш къде, какво и кога си рекламирал
п.п. Ама, че стана шарено
Лиа, писал съм ти
mmchl9 wrote:Приятели!!!
Нали мога да направя кампания като рекламирам грида?
Пример : [url="http:/***clixsense*com/?r=*******&p=ClixGrid&campagin1
mmchl9 wrote:respekt wrote:Ако видията са на Matomy трябват 3 видия, че да ти платят един цент доколкото знам. Може би затова не са ти платили.
Доколото знам и съдя от моя опит с видеата, всяко видео се плаща по 1цент... И аз се зачудвах защото пише, че трябват 3 видеа за 1 цент, но явно не е така, поне при мен
rummy_bs wrote:Благодаря ти
.Ами видеата са от началната страница, вдясно ,оцветеното в червено watch video
rummy_bs wrote:Изгледах две видеа-сметката си ми седи все същата. Изобщо не са отразени,защо така ?
bojoviki wrote:Miro773 wrote:bojoviki wrote:Здравейте,едно бързо питане.Има ли начин да се изтрие акаунт?Или просто спираш да влизаш и системата си го затрива?Мерси
Здравей bojoviki,
Първо добре си помисли дали да си изтриеш акаунта. Ако имаш някакви проблеми или нещо не ти е ясно питай спокойно, винаги някой ще ти помогне. Иначе има начин за изтриване, цъкаш върху името си най-горе и избираш Profile and Settings, най-долу вдясно на въпросната страница има Close/Terminate account
Мерси за отговора.За сега нямам намерение,все още чакам от рекламите ми и сайта ми да се случи нещо.Но питането ми беше за по-късен етап.Понеже в другите сайтове съм регнат два месеца след Clixsense и съм с два пъти повече натрупани средства.Но както казах съм си дал един определен срок и ако не ми се оправдаят очакванията(които са миниатюрни).................Поздрави