Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Всичко за ClixGrid » Post #279

Wed Aug 07, 2013 02:55 in Bulgarian

Здравей georgikatzarski, ти май само се хвалиш, вземи ни напиши по нещичко, защо не искаш да си комуникираш с нас? :(

24/7-Общи приказки » Post #62

Tue Aug 06, 2013 11:43 in Bulgarian

Така като ви слушам, имам странното усещане, че колегите поляци в този момента изпитват силен сърбеж по седалищните си мускули, или както вика Миро им горят ушите :)

24/7-Общи приказки » Post #54

Tue Aug 06, 2013 09:58 in Bulgarian

Аз взех трезво решение, ще пийна една бирка, след това наздраве няма как да ми се размине, а аз се сетих защо вчера Ал я нямаше, елементарно Уотсън, нямаше Мохито :D , а поляците може да ги подканим и те да заповядат на нашата трапеза, време им е да ни почерпят :D

п.п shuta999 ти добре си си сложил д-р Хаус, ама защо ми прилича на леприкон?

24/7-Общи приказки » Post #47

Tue Aug 06, 2013 08:36 in Bulgarian

24/7-Общи приказки » Post #41

Mon Aug 05, 2013 13:33 in Bulgarian

jpopov wrote: Ай честито на Булдан за 2000-ия му пост :thumbup:

А аз едва ли ще намеря нещо подходящо за мен от вашата маса, затова сам ще си купя безалкохолната бира от магазина :lol:

Супер тъкмо ще има един трезвен после да ни прибере, почвайте да се оправяте, че мисля след малко да ви водя на бар :)

А buldan къде е, 2000-ия пост си е направо за почерпка ;)

24/7-Общи приказки » Post #37

Mon Aug 05, 2013 13:15 in Bulgarian

Ники пийни си човек, колкото искаш толкова си пийни, важно е да ти е сладко, пък то утре ще се види!!!

24/7-Общи приказки » Post #35

Mon Aug 05, 2013 12:52 in Bulgarian

Ванка ти добре я донесе ама да ни я беше пуснал :D :D :D

П.П. Той пък Момчи взел, че ни пуснал, е хайде пак наздраве, докато все още можеме да пишеме ;)

24/7-Общи приказки » Post #32

Mon Aug 05, 2013 12:32 in Bulgarian

yori57 wrote: Не можеш да ме съблазниш, Лия
няма домашна ракия!

Повярвай ми , без да искам стана рима :oops:

Ти пък ще кажеш, че нямам домашна ракийка, тука има всичко по желание на клиента, даже ако искаш скара и салата мога да ти наредя, а утре сутринта ще ви сложа и по едно шкембе за изтрезвяване :D :D :D

Хора някой нямали да се сети да пусне музика??? :roll:

24/7-Общи приказки » Post #30

Mon Aug 05, 2013 12:11 in Bulgarian

Аз бих се насладила на няколко от 8 и бих продължила с номер едно, пък някой ако реши да почерпи с друго няма да откажа, що пък да не си пийна!!!!

24/7-Общи приказки » Post #27

Mon Aug 05, 2013 11:12 in Bulgarian

Осем часа мина, естествено като всяка жена закъснях с един час, но е важно че не съм се отметнала :D

БАРА Е ОТВОРЕН МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ..............и от мен е първото наздраве 8-) 8-) 8-)

Реферали » Post #592

Mon Aug 05, 2013 10:18 in Bulgarian

Здравей valkoo8 и добре дошъл при нас :) , най-вероятно твоя реферал е използвал proxy server което е забранено и администраторите са го отрязали, като са му затворили акаунта или той самия се е отказал което е малко вероятно при условие, че е дал пари да се ъпгрейдне.

Реферали » Post #590

Mon Aug 05, 2013 07:32 in Bulgarian

zakista wrote: Здравейте колеги,
моля да споделите колко от привлечените Реферали са активни. При мен за сега от 592 прилечени 293 активни и намаляват.
Успех на всички!

Според мен около 10%, но и това е до късмет, то си личи и от статистиката ти преброй горе долу колко са ти рефералите с високо avg, но и това не е гаранция, че някой ден няма да се откажат и те.

Всичко за ClixGrid » Post #276

Mon Aug 05, 2013 05:19 in Bulgarian

Не се услушвай, че и ти беше там заедно с Иван :D

Ама че сме клюкари, няма скрито покрито от нас. :D :D :D
А бира по-късно ще черпя тук след 20.00ч. , всички са поканени :D

24/7-Общи приказки | ClixSense Forum

ClixSense Оферти » Post #373

Mon Aug 05, 2013 03:06 in Bulgarian

respekt това е, вчера не ти отговорих ама днес се сетих че имам снимка.

24/7-Общи приказки » Post #26

Mon Aug 05, 2013 02:33 in Bulgarian

dekata16 wrote: Не знам ,какво значи spam щото не е на Български но знам ,че в тая жега е позволено на всеки да използва студена бира :lol: :clixsense: :thumbup: наздраве на всички... :thumbup:

dekata16 то и на мен не ми е много ясно, но когато получаваш нежелана поща това е спам а когато ти пращаш нежелана поща, то ти спамиш, във форума като го ударим на лафче извън темата в която пишем и я отклоним то това пак е спам, аз така ги виждам нещата в другите ни теми трябва да сме по обрани откъм коментари т.е. въпрос, отговор ако се налага допълнение и с това да се приключи, а ние не спираме и спамим темата и някой като тръгне да търси нещо в дадената тема от нашите спамове вместо да го намери на петата страница го намира на десетета, като му се налага да прочете и нашите писания което означава, че сме оспамили темата.
Ох а студена бира използвах оня ден до 6.00 сутринта още не мога да влезна в кондиция ама мисля днес пак да използвам пък нали хората са казали клин клин избива може пък и да ми помогне или си по скоро си търся причина пак да се натаралянкам :D :D :D

24/7-Общи приказки » Post #22

Sun Aug 04, 2013 13:41 in Bulgarian

Аз съм попадала на хубаво флагче, обаче си затвори акаунта с скоростта на светлината още същия ден в който се регистрира, като го видях потърках доволно ръчички и като видях след няколко часа червеното No останах с увиснало чене и втренчен поглед в монитора, и типично в мой стил, когато не ми се получат нещата, теглих една скоропоговорка на бързо.

24/7-Общи приказки » Post #14

Sun Aug 04, 2013 08:55 in Bulgarian

yori57, не се притеснявай всички сме били "кълвачи" в началото, сега се сетих, че като по-млада трябваше да попълня едно CV за работа, писах го три часа, после пък работех в един интернет клуб и се запалих по Мирката и като се разчатих та и до днес не мога да се спра да пиша. :D :D :D

ClixSense Оферти » Post #371

Sun Aug 04, 2013 08:10 in Bulgarian

house83 wrote: Ето още 1 лесна , за 0.26$

Offer:
Get the Best and Biggest discounts with Amazon Daily Dails!
Sign up for your Free account and get up to 90% off on our daily deals! Sorry but only new, first-time users of these amazing daily deals are eligible to receive this offer.

Offer Requirements:
ClixCents awarded when you complete the first page registration. Offer reports on a 15 minute delay.

Регистрирате се , на 3-та страница ще иска Кредитна карта - не е необходимо да давате , но ще получите парите след писане на съпорта на SuperRewards. Изискването е да минете страница първа , а карта искат на 3-та ;)

+26 ClixCents Awarded by Customer Service

Аз им писах даже и снимка им пратих, ама нищо не стана, щом са ти я платили на теб ще им досаждам докато не ми я платят.

п.п. house83 и на мен ми я платиха, благодаря за информацията, аз вече я бях отписала тази оферта!

Реферали » Post #586

Sun Aug 04, 2013 07:16 in Bulgarian

Скролни на горе в дясно има едно назъбено кръгче и си отметни какво искаш да ти се вижда :)
И очаквай в скоро време поща от мен ;)

Реферали » Post #582

Sat Aug 03, 2013 20:37 in Bulgarian

Миро ,интензивно те коментираме на други места и стигнахме до извода, че или си бог на рекламите в Неото или нещо ни "шментиш", моля те дай една статистика и да прикючваме с нашите дискусии и да те "налазваме" да ни пускаш рекламите :D :D :D

П.П. Твой фен Лия
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:20:15 PST