Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #126

Sun Aug 11, 2013 14:45 in Bulgarian

tonitas wrote: Здравейте. Моята карта е на ЦКБ и е Maestro...Ще има ли проблем при тегленето, защото не я виждам като вариант в PayPal...там има MasterCard, но няма Maestro .... Благодаря! :) Всъщност вида на картат има ли значение?!...Извинявам се за въпросите, но не съм ползвала тази система за разплащания :)

Здравей tonitas, погледни тук, аз лично съм с Виза на ЦКБ, но колегите са споделили, дано да успееш да намериш отговор ;)

БАНКИ ,които работят с електр. процесори/PAY PAL/ | ClixSense Forum

Поздрави Лия

Реферали » Post #600

Sun Aug 11, 2013 13:58 in Bulgarian

shuta999 wrote: Не че имам опит в рекламирането ама ..... аз лично бих изчакал поне до 2рата половина на септември за реклама ..... като цяло сме все още в сезона на почивките ..... а както знаем и ние самите не сме много активни в момента ..... или поне аз де :oops:

shuta999, хората инвестират всеки месец, така се прави ако искаш да имаш сериозен акаунт и да печелиш без много труд и аз залагам на тази стратегия, обаче така сте ме запалили по тези задачи че в момента рекламната кампания ми се вижда песен, жалко че не мога да я пея като Миро :D :D :D

24/7-Общи приказки » Post #99

Sun Aug 11, 2013 13:48 in Bulgarian

Ах как ме подведе, на мен ми се видяха големи :shock:

п.п. Ехо я не ме смотвай няма патрончета в кутии, че съм доверчива е така, ама ти ме взе за боядисано канарче :D

24/7-Общи приказки » Post #97

Sun Aug 11, 2013 13:14 in Bulgarian

shuta999 wrote: Тц, тц, тц ..... само пиене ти е у главата (какво съвпадение :mrgreen: )
Хайде днеска сме на "руска рулетка" ..... затваряй очите и каквото оцелиш - твое е ..... аз черпя :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lia1407, пиеш едно-две и после искам да видя бонус ..... цяла седмица лежиш на тия 18 задачки вече ..... наблюдавам те!!! :geek:

П.П. забравих да си сложа бонуса от вчера ..... :oops:

Ох, чакай сега мога да пийна нещо, като за капак и да се знае......че утре ако ме няма в форума, значи съм в изтрезвителното :D :D :D

Реферали » Post #598

Sun Aug 11, 2013 12:47 in Bulgarian

Да видях днес :( , че не е добре работата дано втората да е по-добре, стискам палци и ти желая успех :thumbup:

24/7-Общи приказки » Post #88

Sun Aug 11, 2013 07:12 in Bulgarian

Хора стига с тази работа ние тука отдъхваме, забавляваме се и се опознаваме :D :D :D
Та по този повод някой нямали да почерпи по нещо......... :roll:

Похвали се. » Post #753

Fri Aug 09, 2013 13:45 in Bulgarian

Хора днес четох четох за тези тестове и реших и аз да се пробвам, не ми стигна времето, ама намазах това.....не знам какво е ама си казах, "чакай да си се похваля" :D :D :D

24/7-Общи приказки » Post #71

Fri Aug 09, 2013 13:37 in Bulgarian

Хахахаха shuta999, ама този е много сив, дай нещо по шаренко :twisted:
Не, че съм луда ама нали знаеш "луд на шарено се радва" :D, аз поне в моя имам малко червеничко :D
Майтапя се остави си го него готин е ;)

24/7-Общи приказки » Post #68

Thu Aug 08, 2013 13:20 in Bulgarian

shuta999 човек моля те сложи си първия аватар, като гледам новия , все едно не си ти и чета постовете на друг човек, странна работа, дали пък не съм се смахнала от жегата :?

ClixSense Оферти » Post #390

Thu Aug 08, 2013 08:59 in Bulgarian

Искам да споделя с вас, че днес ненадейно ми платиха офертата Matomy Offerwall (Get a Samsung Galaxy S4), която се опитах да я направя вчера, искам да отбележа че не съм пращала sms.

Daily Checklist Bonus » Post #287

Thu Aug 08, 2013 08:55 in Bulgarian

Останах приятно изненадана от 55 центовата :D :D :D

П,П. Аз и за двете се жалвах ;), както се казва с нахалство към прогреса, спрямо рекламодателите :D

Daily Checklist Bonus » Post #283

Thu Aug 08, 2013 08:35 in Bulgarian

house83 този път ми се получи :D :D :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2083

Thu Aug 08, 2013 03:03 in Bulgarian

Здравей Niko_1982, и добре дошъл при нас ;) По принцип, не би трябвало да има проблем, ако си направил само регистрация, съветвам те да се консултираш със съпорта на Кликсенс, може би има друга причина поради която да не можеш да се логнеш. Мисля че имаше 24 часов период между логването от един на друг компютър, аз се сещам за това, но може и да греша.

Поздрави Лия

24/7-Общи приказки » Post #67

Wed Aug 07, 2013 23:08 in Bulgarian

Daily Checklist Bonus » Post #280

Wed Aug 07, 2013 13:46 in Bulgarian

Да това е неоспорим факт, но за съжаление аз не можах да ги вържа така, или не ми ги признаваха или докато ми ги признаят вече беше късно за дейлито и минаваха да следващия ден:(

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2079

Wed Aug 07, 2013 12:41 in Bulgarian

Gerganafen wrote: След 633 опита най-накрая спечелих нещо от Grid-а - 5 допълнителни опита. :D Днес за първи път ме пусна и за задача, но беше нещо на испански и не можах да се справя.

Грида на мен ми върви, но за задачите днес ми беше първият успех, чети по-често темата "задачи" и ще потръгнат нещата.

Пожелавам ти успех, ако имаш нужда от помощ, пиши ще помагаме кой с каквото може!!!

Поздрави Лия

Clixsense Toolbar » Post #2

Wed Aug 07, 2013 12:25 in Bulgarian

pesho1 wrote: От известно време използвам Clixsense Toolbar-a и обичам да слушам радио но наскоро то и другите опции които не са свързани директно със сайта напълно спряха да работят.Support-a не успя да ми помогне за това се обръщам към вас.Благодаря предварително!

Здравей pesho1.

опитай да инсталираш Toolbar-a на друг браузър и само да ти сигнализира от там, а на основния си слушай радио и си използвай другите опции, аз така действам и стават нещата, също помага ако се отървеш от някои разширения които не ползваш, защото те също натоварват.

Погледни тук може би ще намериш и друг отговор

Обновяване на бутона за рекламите и Тулбарът | ClixSense Forum

Daily Checklist Bonus » Post #277

Wed Aug 07, 2013 11:51 in Bulgarian

ClixSense Задачи » Post #1270

Wed Aug 07, 2013 10:44 in Bulgarian

Много благодаря на всички ви,ако някой има желание може да се свърже с мене и да ми помогне в моето начинание, ще съм благодарна на всяка протегната ръка, задачите до сега бяха табу за мен , благодаря че ви има!!!

Благодаря ви от сърце!!!

ClixSense Задачи » Post #1266

Wed Aug 07, 2013 10:02 in Bulgarian

Хора, може ли задачата да ми е отворена и да помързелувам около 10мин и после да си я продължа, аз най-накрая отлепих от нулата :D :D :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:39:20 PST