Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #38

Wed Sep 04, 2013 01:11 in Bulgarian

nikola_744 wrote: zdraveite
kak vsu6tnost pechelq ot saitovete ,koito advame v sekciqta SDVERTISE????

Здравей nikola_744 и добре дошъл в форума, тази секция
"Advertise" служи за да рекламираме рефералния си линк от сайт в който сме се регистрирали и е различен от този в който ще рекламираме, рекламата ни служи за набиране на директни реферали от които очакваме да печелим комисионни от тяхната работа.

Поздрави и успех :thumbup:

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #36

Tue Sep 03, 2013 10:26 in Bulgarian

Здравей arietza, аз ще допълня за рефералите те са като останалите неща в живота т.е. за да получиш трябва да дадеш и че безплатен обяд няма, трябва да се потрудиш и да надграждаш акаунта си за да вървиш напред и съответно да да печелиш по-добре. Добрата инвестиция съчетана с добре проведената рекламна кампания и малко късмет, винаги носи добри резултати.

Пожелавам ти късмет :thumbup:

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #318

Sat Aug 31, 2013 07:26 in Bulgarian

СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ!!! :shock: :silent: :clap: :o

The voice saison 2 - Luc Arbogast - excellent - YouTube

ClixSense Оферти » Post #464

Fri Aug 30, 2013 03:16 in Bulgarian

Клипове на superrewards.

ClixSense Оферти » Post #461

Thu Aug 29, 2013 15:47 in Bulgarian

gentu wrote: Здравейте
Да питам само , някой получил ли е нещо от "Play My Lands" и ако да какъв е номера?
(при мен си стой на "чака одобрение от спонсора" и до тук)

Здравей gentu и добре дошъл/а/ в форума на :clixsense: , на мене ми платиха и двете офертите ние сме ги коментирали вече, давам ти линк, прочети от тази страница на нагоре, дано това да помогне.

ClixSense Оферти | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех :thumbup:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #207

Tue Aug 27, 2013 03:08 in Bulgarian

vipmehmed wrote: здравейте мога ли да прехвърля парите си на някой потребител от Clixsense например на спонсора или на реферал??? благодаря предварително :)

Може да се прехвърлят средства от акаунт в акаунт, но това става чрез съпорта на :clixsense:

ClixSense Help Center

Пожелавам ти успех :thumbup:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #203

Tue Aug 27, 2013 00:24 in Bulgarian

Може и да прехвърлят средства от акаунт в акаунт, но това става чрез съпорта на :clixsense:

ClixSense Задачи » Post #1319

Mon Aug 26, 2013 15:26 in Bulgarian

didkocska wrote: Колко много хора са го минали тоя тест Business Data Researcher, а мен ме късат за трети път :( чувствам се много тъп!

Само ние дремем и аз го имам но не съм го отваряла, първия път ме скъсаха :? и сега си седи така и чака.

ClixSense Оферти » Post #448

Sun Aug 25, 2013 07:26 in Bulgarian

tatyana1 wrote: Честно казано, прегледах си цялата поща и в нито едно писмо не видях линкове с оферти! Ще постнеш ли някоя снимка да видиме за какво става въпрос? Много ти благодаря предварително! Това е допълнителна възможност, за която повечето не знаеме!

В случая в момента Enroll я нямам, но ако кликна на линка ще мога да го направя и ще ми я платят тук.

24/7-Общи приказки » Post #169

Sat Aug 24, 2013 14:57 in Bulgarian

Една едничка поръчах..........ама ще има за всички ;)

ClixSense Оферти » Post #446

Sat Aug 24, 2013 09:27 in Bulgarian

tatyana1 wrote: Какви са тези оферти от по 0.30 и 0.35 цента? Аз имах само разни проучвания дето половината ме препращат другаде, а другата половина нямаха за нашия регион! Днес вече и тях ги няма!

Да ти кажа честно не знам точно от къде ги правя, но като им пиша в имейлите които те ми пращат, че ми признават офертата за изпълнена има линкове за оферти и повечето ги направих от там, направи ми впечатление, че офертите които правих не бяха техни, но ми ги платиха тук, най вероятно е като дашборда, но това е изцяло мое предположение.

Днес ми платиха и още три :D

ClixSense Оферти » Post #444

Sat Aug 24, 2013 04:28 in Bulgarian

На мен ми ги плащат редовно :D само дето трябва да им пиша и да им досаждам :mrgreen:

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #26

Wed Aug 21, 2013 03:51 in Bulgarian

vipmehmed wrote: kak se pravi reklama..? i kakva e pe4albata ima li na4in da zagubq vsi4ko i da ne spe4elq nito cent ot reklamata moje li nqkoi da me svetne imali pe4alba nqma li blagodarq predvaritelno :)

Здравей vipmehmed и добре дошъл в форума, в първия пост на тази тема е обяснено как да си пуснеш реклама в :clixsense: тя ще ти послужи за набиране на реферали в друг твой ptc сайт в който имаш регистрация т.е. ти ще печелиш от тях в сайта който ще рекламираш, дали ще си на печалба или не зависи от количеството реферали с който ще се сдобиеш и до колко те ще са активни т.е. всичко е до късмет и умения за рекламиране ако срещнеш затруднения пак пиши ама с Българските буквички ;)

Поздрави Лия

ClixSense Оферти » Post #434

Tue Aug 20, 2013 16:37 in Bulgarian

pomoriiski wrote: бахти гаврата напрайх поне 5 от новите оферти от super reword или нещо такова беше...и нито една не ми призна :oops: а за keek-a качих и аз едно клипче...и уй....не знам тия оферти са голяма мафия(лично мнение)

Силно се надявам да си снимал или да си пазиш имейлите от регистрациите, но ако нямаш нищо може да се поразровиш из историята на браузъра си и да си намериш някое доказателство ако пак не се получи ги докладвай като им напишеш че си изпълнил офертата, а като ти поискат доказателство пак им напиши че си изпълнил офертата, но нямаш доказателство.
Успех :thumbup:

А колегите които са се опитали да гледат счупените клипчета след атаката да ги докладват по този начин, ще ви ги платят.

24/7-Общи приказки » Post #167

Tue Aug 20, 2013 14:34 in Bulgarian

Вие тука си думате ама добре, че знам кой какво работи, иначе нищо нямаше да ви разбера, ако чете някой друг ще реши че сте се накюмюрили. :D :D :D

ClixSense проблем » Post #27

Mon Aug 19, 2013 06:34 in Bulgarian

Contact | SuperRewards

Пробвай от тук, дано да стане.

24/7-Общи приказки » Post #159

Sun Aug 18, 2013 11:40 in Bulgarian

Хора сега ще ви разкажа малко за мен......
На времето тренирах акробатичен рок и се подготвях за състезание, в хореографията имаше и салто което първо го правех на батут приземявайки се на дунапрени и после вързана с въжета на паркет, но дойде момента в който трябваше да ми махнат въжетата, та на тази песен се размазах като муха на стъкло на паркета.... много болеше....не си счупих нищо, но от тогава не тренирам и сигурно от падането съм станала леко ХАХО, но на пръв поглед не ми личи :D :D :D, по едно време бях като Робокоп, ставайки сутрин колената така ми пукаха..... толкова силно че ги чуваха всички, това ми беше най-бруталното пребиване като изключа това , че си разбих зъбите и сега съм с метало-керамика.

п.п.-така и не отидох на състезание, за което съжалявам и до ден днешен, та съвета ми е, никога не се отказвайте от малките препятствия по пътя си, а ги приемете като предизвикателство и продължавайте на пред.

24/7-Общи приказки » Post #158

Sun Aug 18, 2013 10:51 in Bulgarian

Ray Charles -- I've Got a Woman - Lyrics - YouTube

Дани, браво за парчето, отидох много много далече, чудя се дали другите имат богато въображение като мен :D :D :D :clap:

Спомените правят ЧУДЕСА!!!!!

Daily Checklist Bonus » Post #318

Sat Aug 17, 2013 09:49 in Bulgarian

Туру-ду-дут-ту-ду :D

ClixSense Оферти » Post #422

Sat Aug 17, 2013 00:36 in Bulgarian

mmchl9 wrote:
pomoriiski wrote: nякой ши ми каже ли тоя КЕЕК как са прай...кликам и ми отваря фейсбук...и кво тряа да напрая ?????

Влизаш, приемаш го като приложение, цъкаш тук, там и трябва да ти го плати... поне на мен така ми го платиха и то 2 пъти с различни профили! Успех

А не ти ли иска да качиш и клипче?
Аз писах за нея, ама така и не ми я платиха :(
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:18:30 PST