Пожелавам ти късмет

kak vsu6tnost pechelq ot saitovete ,koito advame v sekciqta SDVERTISE????
Здравей nikola_744 и добре дошъл в форума, тази секция
"Advertise" служи за да рекламираме рефералния си линк от сайт в който сме се регистрирали и е различен от този в който ще рекламираме, рекламата ни служи за набиране на директни реферали от които очакваме да печелим комисионни от тяхната работа.
Поздрави и успех
gentu wrote:Здравейте
Да питам само , някой получил ли е нещо от "Play My Lands" и ако да какъв е номера?
(при мен си стой на "чака одобрение от спонсора" и до тук)
vipmehmed wrote:здравейте мога ли да прехвърля парите си на някой потребител от Clixsense например на спонсора или на реферал??? благодаря предварително
tatyana1 wrote:Честно казано, прегледах си цялата поща и в нито едно писмо не видях линкове с оферти! Ще постнеш ли някоя снимка да видиме за какво става въпрос? Много ти благодаря предварително! Това е допълнителна възможност, за която повечето не знаеме!
tatyana1 wrote:Какви са тези оферти от по 0.30 и 0.35 цента? Аз имах само разни проучвания дето половината ме препращат другаде, а другата половина нямаха за нашия регион! Днес вече и тях ги няма!
vipmehmed wrote:kak se pravi reklama..? i kakva e pe4albata ima li na4in da zagubq vsi4ko i da ne spe4elq nito cent ot reklamata moje li nqkoi da me svetne imali pe4alba nqma li blagodarq predvaritelno
pomoriiski wrote:бахти гаврата напрайх поне 5 от новите оферти от super reword или нещо такова беше...и нито една не ми призна
а за keek-a качих и аз едно клипче...и уй....не знам тия оферти са голяма мафия(лично мнение)
mmchl9 wrote:pomoriiski wrote:nякой ши ми каже ли тоя КЕЕК как са прай...кликам и ми отваря фейсбук...и кво тряа да напрая ?????
Влизаш, приемаш го като приложение, цъкаш тук, там и трябва да ти го плати... поне на мен така ми го платиха и то 2 пъти с различни профили! Успех