Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

24/7-Общи приказки » Post #410

Mon Nov 10, 2014 12:08 in Bulgarian

donhopa wrote: Искам да попитам съвместимо ли е поставянето на банер на clixsense в сайт в който има банери на google Adsense,ако може някой да помогне,би ли имало проблем и от Adsens ei Clixsense!

donhopa, питай в темата за реклама, аз лично не съм запозната, тук съм на лфче.................целувки Лия :kitty: :kitty: :kitty:

24/7-Общи приказки » Post #409

Mon Nov 10, 2014 12:03 in Bulgarian

mario921921 wrote: Е по хубаво от българското няма просто. Отивам аз днеска в банката с желанието да си направя онлайн банкиране и чакам първо 2 китай фън шуй 2 часа да си вкарат мангизите в банката и след това идва моят ред. Малко изнервен казвам на жената да ми обясни за онлайн банкирането накратко. Та бля бля 10 мин мърморене под носа подписвам договора за онлайн банкирането и ми дават една хартиика запечатана с АЦЦ/ПАС. Но уви прибирам се аз у нас вечерта и решавам да видя какво представлява, отварям плика с гръм и трясък расфасовам го на 1000 парчета пиша потребителското име и парола и кво оставам очарован - "Некоректно въведено потребителско име и/или парола." съответно яж ми патицата, от к'фо може да бъде случайно да бъде активиран профила или дедазнам ибаси -.- Ако има някой който е имал същио проблем да сподели че ще отида и ще ги изям с парцалите тея "БАНКЕРИ/КИ" :geek:

Марио защо в тази тема бе човек, пиши в темата която дадох, и пробвай с по-беден речник, онлайн банкиране за сега не ти трябва ;)

Поздрави Лия :)

24/7-Общи приказки » Post #406

Sun Nov 09, 2014 08:46 in Bulgarian

ivanradev111 wrote: Да беше се изгубила нещо.

Еееее, колко пък да съм се изгубила, има няма една година, за сметка на това ми се случиха много хубави работи, така че липсата ми е оправдана :)

Вие как я карате?

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #323

Sat Nov 08, 2014 08:49 in Bulgarian

dekata16 wrote:
mario921921 wrote: Възможно ли е да ползвам пейпал акаунт на мой роднина който не го ползва вече защото вече не е в България?
почти е невъзможно

Защо да не може Дидко, ако неговия приятел му има доверие и си предостави паролата на Пейпал той ще може да си закачи неговата карта и да си работи с нея. Не съм закачала чужди карти, но съм си давала паролата на близки хора които да използват моя акаунт.

Здравей mario921921, а ти защо не искаш да си направиш твой Пейпал акаунт не отнема много време, като изключим чакането за паролата за верифициране на картата?

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2760

Thu Oct 30, 2014 13:58 in Bulgarian

drekova wrote: Здравейте на всички. След дълго отсъствие от сайта се завърнах, но и на мен днес цял ден ми ги няма рекламите...
Аз нямам проблем имам цели 24 реклами :$

Плащания над 50$ » Post #8

Thu Oct 30, 2014 13:39 in Bulgarian

PhxMember wrote: Според мен ще е добре да има тема, в която да има само плащания. Всеки пост да е плащане, без поздравления и подобни, за да може тази страница да се рекламира. Мисля, че ще е полезно. :)

Първо се извинявам, че съм извън темата но идеята да рекламираш страница от форума никак не е добра. С две думи ще е лоша инвестиция, споделям това с теб защото е изпитано и повярвай не работи добре или поне аз имам лоши спомени за тази моя реклама. :cry: :cry: :cry:

Плащания над 50$ » Post #6

Wed Oct 29, 2014 13:14 in Bulgarian

Както казва buldan, плащането си е плащане, според мен не е редно да има разделение на големи и малки плащания.ВСИЧКИ СЕМЕ ТРЪГНАЛИ ОТ ПОЗВОЛЕНИЯ МИНИМУМ ЗА ПЛАЩАНЕ, дали да споделим радостта си от първото плащане или да пробваме дали сайта плаща в което няма съмнение, но мене лично много ме стимулираха постовете на колегите, какво да кажа друго си е някой да ти каже "БРАВО, продължавай в същия дух със пожелание следващото плащане да е по-голямо". Старите потребители трябва да подкрепят новите, като споделят плащанията си на равно с тях, сайта е един както и БЪЛГАРСКИЯ ФОРУМ, няма място за разделение.

Поздрави на всички и успех :thumbup:

24/7-Общи приказки » Post #401

Wed Oct 29, 2014 12:12 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Много нови неща при мен :) Малко ме е затрупал снега :D Поне ще имам време да изчета форума, като гледам имам за година да чета :lol: Нещо май не е много активен нашия форум или просто като не влизам често така си мисля :?: :roll:

Ама само как се засякохме и аз съм изчезнала от много време, ама днес си викам, я да видя какво се случва и ей на Момчи на линия!!!

Плащания » Post #460

Wed Oct 29, 2014 12:06 in Bulgarian

Момчи ти направо си забогатял бе човек, БРАВО на тебе, все така да е!!!!! :D :D :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2747

Wed Oct 29, 2014 11:56 in Bulgarian

Определено има късметлии, аз на времето печелех доста често :geek:

24/7-Общи приказки » Post #395

Mon Sep 08, 2014 12:11 in Bulgarian

buldan75, благодаря ти за всичко което си направил и правиш за нас, пожелавам ти здраве и щастие на теб и цялото ти семейство и цялата любов на света да бъде твоя, нека късмета никога не те изоставя........пожеланията ми нямат край, така че каквото си пожелаеш да ти се случи........и внимавай с чичо Джак , за малко да забравя ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #295

Wed Apr 02, 2014 11:34 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote:
JVJ777 wrote: и аз имам подобен въпрос тук живея сам но ми се налага да отида при някоя мадама да живея с нея мога ли от неиното жилище да се отварям саитовете с реклами моля ви да ми отговорите

Няма никакъв проблем с това което си писал, стига въпросната да не е влизала в този сайт.

Здравей JVJ777, различните сайтове имат различни правила, така че те съветвам да се поинтересуваш за всеки твой сайт как седи въпроса със смяната на IP адреса.
Кликсенс е много либерален в това отношение и няма да имаш проблем ако сменяш IP адреса си,а към поста на Dinchev2013 мога да добавя, че с разрешение на съпорта на Кликсенс може от едно IP да работят няколко души стига да са с отделни компютри.

Пожелавам ти успех :thumbup:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #291

Tue Apr 01, 2014 13:53 in Bulgarian

durtapianica wrote:
lia1407 wrote:
durtapianica wrote: Здравейте!Икам да питам колко PTC Ads да купя защото мисля да се захващам сериозно :)

Здравей durtapianica, не само броя на кредитите е важен, има доста фактори които влияят, като например къде ще закупиш кредитите т.е. в кой сайт мислиш да рекламираш и доста други неща които можеш да прочетеш в темата реферали, там доста хора са споделили къде и как са рекламирали и какви резултати са постигнали.

Реферали | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех :thumbup:

Е в кои сайтове де ??? :-D:-D:-D:-D:-D

Вариантите да получиш готов отговор са два.
1. Да те смъмря, че си мързелив и че не ти се чете....... и съвестните колеги ще ти отговорят. :twisted:
2.Да попиташ в съответната тема, като съм сигурна, че там ще ти отговорят подобаващо ;)

Поздрави Лия

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #290

Tue Apr 01, 2014 13:15 in Bulgarian

angelhris wrote:
lia1407 wrote:
angelhris wrote: Прочетох,ги.Вече ми е ясно с много малки разлики от обикновените потребители.Благодаря за отговора.

Здравей angelhris, разликите в акаунтите не са никак минимални, ако работиш сериозно в сайта и използваш максимално възможностите за печелене печалбата ще ти е двойна, да не коментираме, че със премиум акаунта ще се възползваш от осемте реферални нива.

Поздрави Лия

Да ,така е,може би си права- lia1407,това важи за хората които имат много голям брой реферали,а за останалите които са започнали от скоро да се занимават не е много изгодно,според мен за да се насърчават хората да се ъпдейтват нямаше да е лошо да оставят поне едната от опциите които е имало до преди няколко месеца а именно 1000 кредита за реклама или 100 допълнителни реклами по 0.01дол.да ти кажа честно аз точно заради това се навих да се ъпдейтна и сега след като го направих и разбрах че тези опции ги няма се почуствах леко излъган,но нищо човек се учи докато е жив нали така :D .Но разбира се това не е повод да се откажа да се занимавам с този сайт.За сега според мен е един от най-добрите и аз съм доволен не се оплаквам.Поздрави и успех на всички.

Няма да оспорвам твоето твърдение, но се чудя, защо не попита преди да се ъпгрейднеш :roll: . И изобщо не съжалявай, че си не си получил 1000 кредита с времето ще осъзнаеш, че 1000 кредита не са нищо, ако си решил да развиваш акаунт.

Поздрави Лия

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #285

Mon Mar 31, 2014 11:34 in Bulgarian

angelhris wrote: Прочетох,ги.Вече ми е ясно с много малки разлики от обикновените потребители.Благодаря за отговора.

Здравей angelhris, разликите в акаунтите не са никак минимални, ако работиш сериозно в сайта и използваш максимално възможностите за печелене печалбата ще ти е двойна, да не коментираме, че със премиум акаунта ще се възползваш от осемте реферални нива.

Поздрави Лия

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #284

Mon Mar 31, 2014 11:29 in Bulgarian

durtapianica wrote: Здравейте!Икам да питам колко PTC Ads да купя защото мисля да се захващам сериозно :)

Здравей durtapianica, не само броя на кредитите е важен, има доста фактори които влияят, като например къде ще закупиш кредитите т.е. в кой сайт мислиш да рекламираш и доста други неща които можеш да прочетеш в темата реферали, там доста хора са споделили къде и как са рекламирали и какви резултати са постигнали.

Реферали | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех :thumbup:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #280

Sun Mar 30, 2014 08:18 in Bulgarian

angelhris wrote: Здравейте,от 27/03/2014г.съм PREMIUM член.Искам да попитам защо не ми бяха пратени 100 реклами по 0.01 еднократно или 1000 точки за реклама. - Като допълнение към ъпгрейта ще ви бъдат предоставени еднократно 100 реклами на обща стойност $1.00 (100х$0.01), които можете да накликате в удобно за Вас време и на практика смъква цената на самия ъпдейд.Да не би вече да ги няма тези облаги при ъпдейтването или има някакъв бъг.Ако има някакъв проблем към кого трябва да се обърна за да си получа това което ми се полага както на всички членове които са се ъпдейтнали като PREMIUM.Ако има някакви промени ще помоля да ги напишете тук за да ги знам.Благодаря предварително.

Здравей angelhris, те отпаднаха. Тук можеш да видиш с какви преференции се ползва премиум акаунта.

My Account: Premium Account - ClixSense

Пожелавам ти късмет :thumbup:

Представете се. » Post #640

Sun Mar 02, 2014 12:36 in Bulgarian

borkooo_pz wrote: Благодаря .Да наистина е така,от две години съм в Германия.Извинявам се за дублирането на поста ми,но съм нова и още ми е много "мътно".Но се надявам с ваша помощ да се справя. :)

Илияна, разбира се че ще се справиш. Форума е много хубав и тук всички много си помагаме, така че смело напред :)

Добре дошла и успехи :thumbup:

Похвали се. » Post #940

Fri Feb 28, 2014 14:16 in Bulgarian

tatyana1 wrote: Е нека се похваля и аз с нещо! Днес стана точно 1 година от както съм в :clixsense: и по случая (след няколкомесечна суша) грида ми пусна общо $0.75! А по повод рефералите имам точно 4 - ма активни - да са живи и здрави и все така да продължават да се забавляват с :clixsense:

Татянче аз виждам шест, а за Илето едно голямо БРАВО :)

24/7-Общи приказки » Post #359

Thu Feb 27, 2014 12:11 in Bulgarian

Имам чувството, че днес сме като мравчици, от един час пъплим по форума :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 27, 2023 12:02:50 PST