Please wait...
HomeForumPosts by POKERDzIJA

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by POKERDzIJA

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #241

Wed Mar 15, 2017 05:54 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Ma ja sam juce uradio 91 komad sa jednom ispravkom a submit radim vec na 35 sec i to poprilicno dosta sam tako odradio tako da ne verujem da je to u pitanju.

No postoji jedna mogucnost o kojoj smo jos davno raspravljali a to je masa pogresnih odgovora koja inace aktivira CAW poruku.

Dakle za sve ovo vreme otkrio sam da neka pitanja mozete odgovarati i pogresno i da vas task pusti. Dakle recimo imate muski sorts a vi obelezite zenski i to vam moze proci bez problema ALI valjda sa vise takvih pogresnih odgovora ide CAW a u ovom novom slucaju izgleda i flag.

Dakle pretpostavljam da je to sada u pitanju. Nisam imao CAW poruku zaista jako jako dugo na Clothingu jer sam bukvalno naucio sve sta je sta pa odradjujem maximalno kako treba ali ipak kad nisam siguran otvorim link i pogledam o cemu je rec.

Kako god sve ovo debelo smrdi...

Da ali ja sam odradio preko 35 komada sa 100% bez ni jedne ispravke,a i ranije sam uvek bio preko 93% 94% na ovim zadatcima i to na odradjenih 100-200 komada.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #230

Tue Mar 14, 2017 20:43 in Ex-Yugoslavia

savmi wrote:
POKERDzIJA wrote: Ljudi ja neznam sta je ovo, dobio sam flag na clothing categorization tasku, radio kao i uvek sve kako treba, jedino sto mipada na pamet je mozda to sto sam odradio nekoliko zadataka na refresh koji su bili bonus task sa manje stavki, ali mislim da to bas nema veze.
998076 Clothing Categorisation Task

Kod mene 13 kompletirano,nisam dobio flag.Dali otvaras svaki link i kolko vremena ti treba za submit kod
onih sto imaju po nekoliko artikala?Ja na onih kratkih nikada ne idem ispod minit,a na regularne iznad 2.5 min.

Otvaram link samo kad nisam siguran, a inace ne kad znam odgovor, ali sam tako odradio barem 5,6 ID i nikad nije bilo problema. A idem na submit isto posle minute eventualno mozda nekad kliknem malo ranije ali to se desi nekad pa nekad.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #228

Tue Mar 14, 2017 20:15 in Ex-Yugoslavia

Ljudi ja neznam sta je ovo, dobio sam flag na clothing categorization tasku, radio kao i uvek sve kako treba, jedino sto mipada na pamet je mozda to sto sam odradio nekoliko zadataka na refresh koji su bili bonus task sa manje stavki, ali mislim da to bas nema veze.
998076 Clothing Categorisation Task

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1096

Fri Mar 10, 2017 17:05 in Ex-Yugoslavia

997107 Short Text Categorization

Ja zabrljao za jedan exxpiled sa 60% kao i uvek :) a mislio da sam odradio extra

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1095

Fri Mar 10, 2017 17:02 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: 996671 Label These Satellite Images From The Amazon Basin

Popravili su accuracy!

I mnogo je laksi sada.

Realno odlican je sada, ja sam na 147 sa 97% i dalje pusta

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1065

Wed Mar 08, 2017 16:20 in Ex-Yugoslavia

leptirmili wrote:
POKERDzIJA wrote: 996066 Including Or Excluding Scientific Papers For A Literature Review
Ultra dobro placen task ali ja sam ispao na kvizu sa 50% kao i uvek za jedan :)

O kakvim naučnim časopisima se radilo? Zanimljivo. Nema ga na listi :?.

Zato sto je placen 98c pa brzo iscuri. Radi se o starijim osobama povezano za tehnologiju i njihovu usamljenost .

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #533

Wed Mar 08, 2017 16:18 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Za 992148 International Labour Organization (Geneva, Switzerland) Research Into The Life Of Crowd Workers
Saljite mail na crowdwork@soundrocket.com.
Ostavite ID i sliku gde se vidi kod.
Ovaj mail sam video na engleskom delu foruma.

Slao sam ja i evo vam sta sam dobio kao odgovor.

I had already been in contact with Crowdflower about the error and
they had a list to approve. However, they suggested that they wouldn't
be willing to continue to approve workers in this method, which I
understand since they are unable to verify participation. I can submit
your information, but it is in their hands at this point since they
have to process the approval.

I apologize for the difficulties!

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1062

Wed Mar 08, 2017 16:09 in Ex-Yugoslavia

996066 Including Or Excluding Scientific Papers For A Literature Review
Ultra dobro placen task ali ja sam ispao na kvizu sa 50% kao i uvek za jedan :)

Surveys, Offers, Video, Games » Post #283

Wed Mar 08, 2017 10:32 in Ex-Yugoslavia

POKERDzIJA wrote: Danas nakon sto sam im ponovo pisao juce sam dobio ovaj odgovor "There are no payments being issued through our support ticket system for this job":) Ponovo sam otvorio tiket i teracu do kraja ili ce me banirati ili cu da isteram pravdu :)

You are not even trying resolve this problem."There are no payments being issued through our support ticket system for this job". I know many contributors has not been paid about this survey, we have a forum You know, we talk each other. You are just closing the tickets not even try do resolve our problems.
But thank You that talks lot about You guys

Hahahah samo su mi zatvorili tiket nisu mi nista odgovorili. Ne mogu da verujem kakva su beda.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1060

Wed Mar 08, 2017 10:27 in Ex-Yugoslavia

Ja ispao sa 80% na kvizu kao i obicno kad je neki lak zadatak gde se moze dobro zaraditi ja ispadnem za jedno pitanje.:(

Surveys, Offers, Video, Games » Post #280

Wed Mar 08, 2017 06:57 in Ex-Yugoslavia

A evo sta mi je napisao survey autor

Hello,

I had already been in contact with Crowdflower about the error and
they had a list to approve. However, they suggested that they wouldn't
be willing to continue to approve workers in this method, which I
understand since they are unable to verify participation. I can submit
your information, but it is in their hands at this point since they
have to process the approval.

I apologize for the difficulties!

Surveys, Offers, Video, Games » Post #279

Wed Mar 08, 2017 06:54 in Ex-Yugoslavia

Danas nakon sto sam im ponovo pisao juce sam dobio ovaj odgovor "There are no payments being issued through our support ticket system for this job":) Ponovo sam otvorio tiket i teracu do kraja ili ce me banirati ili cu da isteram pravdu :)

You are not even trying resolve this problem."There are no payments being issued through our support ticket system for this job". I know many contributors has not been paid about this survey, we have a forum You know, we talk each other. You are just closing the tickets not even try do resolve our problems.
But thank You that talks lot about You guys

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #529

Tue Mar 07, 2017 14:18 in Ex-Yugoslavia

Au ljudi ne mogu da verujem kakav sam dobio odgovor na tiket za onnaj survey od 2.79. Oni kazu da ce se potruditi da u buduce ovakve stvari nema, da ce videti sa autorom survey a da se to vise ne desava. A za sad ko nas sisa. Ja sam rizikovao i pisao im da zahtevam drugacije resenje i ne prihvatam ovakav odgovor pa sta bude bice.
Jel ima neko drugi bilo kakve informacije. A da i za jos jedan survey koi sam danas odradio i nisam bio placen sam dobio vrlo slican odgovor, pa ljudi bre ovi su prestali i da citaju tikete.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #277

Tue Mar 07, 2017 07:10 in Ex-Yugoslavia

nenadvisnjic wrote: I ja upravo zavrsio, takodje EROR, nisam ovaj put nista pisao, pored flaga stoji jos open tiket za anketu od 2,79 dolara, bilo bi previse :D

A njima nije previse da sve cesce se desava da odradimo posteno survey a da ne budemo placeni. Bas jutros radio jedan gde treba da obelezis 6 tacaka na palcu ruke i bilo preko 40 slika da bi na kraju izbacilo da popravim skoro na svakoj slici tih 6 tacaka kako bi dobi kod i bio placen. A inace pisalo easy survey great pay :)
Ma ima bre da pisem tikete za sve i svasta. Mada su bas azurni oko odgovora imam jedan koi sam poslao 1 mart ai nisu ga ni pogledali, a sto jos i onaj za survey od 2.79

Surveys, Offers, Video, Games » Post #275

Tue Mar 07, 2017 07:00 in Ex-Yugoslavia

Ovo sa survey ma pocinje uzasno da me nervira, jos nisu regulisali isplatu od 2.79 dolara a vec novi problem. Imeno dobio sam error poruku na survey od 0.28 $ nesto je bilo oko morala i kolko je sta pogresno i pisalo mi da ako misim da je greska da posaljem tiket sa kodom 301. Pa dali da se nadam da ce ista od ovog zaradjenog novca da legne na racun ili ce da me motaju nekoliko dana i nikom nista.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1028

Tue Mar 07, 2017 05:34 in Ex-Yugoslavia

nenadvisnjic wrote: 995992 Identify The Bill Of Lading Number
Evo ova dva tri meseca koliko radim ove otpremnice i svih vrsta kombinacija u njima, sad se zamislih koji PO da stavim kad ih je vise :? a ne mogu u nizu da ispisem sve i pored datih instrukcija...

Osim ako nemas negde izdvojeno neki PO broj onda u tom slucaju ja stavim uvek PO#1 i do sad uvek bilo kako treba.
Naravno ako je rec o bill of load dokumentu, mislim ako je validan.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1009

Mon Mar 06, 2017 17:29 in Ex-Yugoslavia

komalucky wrote: 995992 Identify The Bill Of Lading Number
ako nije potpisan dokument ( driver,carrier ) odmah na drugo pitanje (Is this a Bill of Lading document?) ide ne ili tek niže stavim da nema potpisa? msm da sam se zeznula na tome prošli put...onaj ID gdje traže OSRD ili tako nešto mi je puno draži :)

Ako nije potpisan radis task isto kao i kad je potpisan osim sto na kraju gde te pita dali je potpisan stavis No.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1007

Mon Mar 06, 2017 16:35 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: 995992 Identify The Bill Of Lading Number

Novi ID!

Mene zanima kako moze da bude tolka razliga u placanju jednog istog taska. Ja sam odradio ovaj task dok sam bio level 1 isto ovako placen 4c, a kad sam postao level 2 odradio sam dva ovakva zadatka mislim odradio sam samo kviz na oba i posle nista, ali nema veze, koja su bila placena 21c. Pa mi tu nema neke logike, a realno task je za nesto izmedju recimo 10 do 15 c.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1005

Mon Mar 06, 2017 15:30 in Ex-Yugoslavia

Entheni wrote: Da dodam, prošao pet testova posle kviza, pao na njihovim greškama, sad čekam da isprave, zadatak je lagan kad dobijate normalne stvari, ovo na čemu sam ja pao je smešno, njihove greške garantovano, ali opet skoro dolar i po za desetak minuta, nije strašno :D

I ja sam probao ali nisam uspeo da prodjem kviz ispao sa 67% i sad se nadam da mozda isprave bar jedno test pitanje pa da mogu da odradim bar neki zadatak i zaradim nesto. Ali mi se cini da je to samo pusta zelja :) iako mislim da sam odradio kako treba pitanja ali nikad neznas kako oni razmisljaju

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #526

Sun Mar 05, 2017 18:09 in Ex-Yugoslavia

leptirmili wrote:
leptirmili wrote:
ruma45 wrote: Evo za one koji imaju Samsung sa Andorid 6.0
995460 Test A Yatzy Game For Samsung Smart Phones
1.40$

Ne vidim ga na listi. Super je što ima i takvih zadataka :clap:
Nemam samsung ali ga ima moja mama :D

edit: ipak verzija manja od 6 bedak :(

Pokusaj ponovo sada pusta sa Android 5.0 Ali ja nisam mogao da odradim jer na kraju kad sam usao da instaliram igricu kaze mi da nije dostupna za moju zemlju. :( Sta li je za nas dostupno majku mu?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 10:56:01 PST