Lijepi pozdrav svima...htjela bih se osvrnuti na sponzore i njihov odnos prema referalima. Za svaku je pohvalu primjer kojeg navodi "lesorsier" kako ga je sponzor (sa Novog zelanda) motivirao da još bolje radi tako što ga je prebacio u premium status:
We are pleased to inform you that your ClixSense Sponsor ******* has upgraded your account to PREMIUM status for a full year, starting today, without any cost to you!
Message from your sponsor: Hi There,
To express my appreciation on your effort, I am therefore giving you a new year gift - free one year premium membership. You will earn more from your referrals and tasks. Please refer to the premium benefits.
A sad par rečenica o mom sponzoru koji se zove "rimuski"...isti mi se obratio na sljedeći način i to s prvom porukom:
Pitajte najbliže prijatelje i rodbinu da vam budu referali. Vi, referali, mi donesete oko 90% dnevne zarade.
Svjestan je da sam aktivna sa svojim referalima te da se maksimalno trudim raditi na svom timu no žao mi je što to ne primjećuje. U prvom planu mu je zarada a ne stvaranje kvalitetnog kolegijalnog odnosa iako svi radimo s istim ciljem. Nadam se da će pročitati ovu poruku i pokazati gestu kao što je "lesorsier-u" učinio njegov sponzor. Nakon toga sam spremna svoje referale motivirati upgrade-om jer vjerujem da se na taj način cjelokupan posao diže na viši nivo...prijateljskog pokroviteljstva.
Eto, nadam se da će biti više prijateljskih gesta upgrade-a.
Sve vas toplo pozdravljam i želim puno uspjeha...