Please wait...
HomeForumPosts by incigul

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incigul

Anket paylaşımları » Post #2818

Thu Sep 08, 2022 03:11 in Turkish

Completed 8 September 2022 02:32:44 PST 24m Toluna 16419208 $1.16
Kıyafet/Aksesuar konulu online alışveriş anketi.

Anket Gelmiyor » Post #12

Tue Nov 16, 2021 10:29 in Turkish

Kalite puanı anketi tutarlı, acele etmeden ve dürüst cevaplandığında artar. Aksi durumda azalır ki, YourSurveys uzun süre 100'ün üzerindeyken iki anket yüzünden 82'ye düştü. Bu da demek oluyor ki, o siteden üç ay boyunca anket alamayacağım ya da nadir olarak alacağım. Opinion World bu bakımdan benim için bir numara.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #128

Mon Sep 16, 2019 11:35 in Turkish

Çarşamba gününden beri beklediğim, Skrill'e para transfer işlemi bugün itibariyle gerçekleşti.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #127

Mon Sep 16, 2019 11:33 in Turkish

@galiba

Binomo'dan para çekmeden önce Neteller'de hesabınızı onaylatmak gerektiğini baştan söyleyeyim. Neteller'den dolar olarak Binomo'ya aktarıyorum TL hesapta da işlem yaparım. Sadece %2,5 oranında kesinti yapıyor. Para çekerken cep bank transferiyle çekebiliyorum. 17 lira kesinti ile banka hesabıma isteyebiliyorum. Binomo'da TL hesabı açmak kaydıyla gerçekleştirebildim. Her türlü kesinti oluyor ama böylesi daha hayırlı diye düşünüyorum. Daha önceki deneyimimde JTN Panel'den gelen transferi 60 TL olarak Skrill'de gözüktü. Daha sonra Neteller'e aktarım yaptım. 2 dolara yakın kesinti oldu. Akabinde 40 lirayı minimum riskle Binomo'da değerlendirip 100 lira kazanınca cep bank transferi aracılığıyla çektim. Sonuçta Yapı Krediye yansıyan bakiye kesintiyle 83 TL falan oldu.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #116

Sun Sep 15, 2019 06:44 in Turkish

Çarşamba gününde 62 dolar para çekimi yaptım sanırım önümüzdeki hafta içinde param Skrill'de olur. Skrill > Neteller > Binomo > Bank Account. Yaklaşık 352 tl falana denk düşüyor. Tahmini kesinti 25-30 taş çatlasın 40 tl arası olur diye düşünüyorum.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #32

Wed Sep 11, 2019 03:25 in Turkish

50.50$ ve 10.50$ olmak üzere para çekimi yaptım. Skrill'e para geçince oradan Neteller'a daha sonra Binomo'ya derken (TL hesabında hiçbir işlem yapmazsam) tahmini 25 lira kesinti ile banka hesabıma aktarılmış olacak. Öbür türlüsünde direkt banka hesabına döviziydi, komisyonuydu, swift ücreti derken ele geçecek para komik rakam olur. Şimdilik başka çözümüm yok.

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #45

Fri Sep 06, 2019 03:22 in Turkish

İnsanları anca oyalasın dursunlar zaten. Payoneer gelse yeter. Skrill'den bankaya sıra gelene kadar swift ücreti dahil komisyon alınmış oluyor. Bu kadar verilmiş emeğe yazık. Görevler, anketler için gecemi gündüzüme katardım daha düne kadar Clixsense zamanında. Şimdi 5 dakika girip çıkmak dışında pek zaman harcanmaya değmeyecek hale getirmişler. Açık ve net.

ANKETLER » Post #3650

Thu Jun 13, 2019 06:39 in Turkish

Speak Up anketleri kaldırıldığından beri pek tadı tuzu kalmadı. Opinion World ve Peanut Labs dışında eskisi gibi Speak Up anketleri konulsa çok iyi olur aslında.

ANKETLER » Post #3625

Wed Jun 12, 2019 11:23 in Turkish

Bugünkü Cint anketlerinin ikisini (bir önceki operatör markası diğeri kişisel bakım ürünleri hakkında) tamamladığım halde ikidir sayfasının sonunda Error penceresi açılıyor. Artık gerçekten sinir bozucu olmaya başladı.

Figure Eight account is deactivated » Post #55

Sun Aug 05, 2018 03:58 in Turkish

Job ID : 1282110

Very Quick Demographic Survey - Less Than 30 Seconds Required (Future Work Available After Completion) - Increased Pay. (Bu anketi tamamlayan var mı aranızda?)

1. Your account has been suspended due to a violation of our Terms of Service. If you would like to dispute this suspension, please send an email to accountreview@figure-eight.com.

2. Your work on Job 1282110 has been flagged by the Task Author. Please check your Job History for more details.

Kısaca bugün majör bayrak ve hesabımın askıya alınması mailini aldım. 2013 ten beri üyeyim ilk kez hesabım askıya alındı. Tabii ki ticket atıp üstüne itiraz ettim. Tamamlamış olduğum anket 17 temmuza ait. Gerekçe olarak hizmet şartlarının ihlali.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 29, 2023 13:09:09 PST