Pozdrav.
Evo ti prekopiran jedan moj stari post, biće od koristi nadam se

1. Na početnoj stranici (čim se prijaviš na

) imaš svoj referral (affiliate) link, koji izgleda ovako
"http://www.clixsense.com/?xxxxxxx" , tvoj affiliate link će imati brojeve iza upitnika (?).
Ako imaš Youtube kanal, možeš ispod svakog svog videa postaviti ovaj link kao reklamu za

i svatko tko se prijavi preko tog linka, biti će tvoj direktni referral.
2. Ako nemaš G-mail adresu možeš napraviti na: mail.google.com i onda možeš napraviti svoj blog i tamo postaviti svoje linkove (kad budeš pravio blog, izaberi ''jednostavno'' u ponudi izgleda bloga). Ovo s HTML codovima ni ja ne koristim, jednostavno utipkam u google ''ClixSense banners'' i odem na ''slike'', downloadujem banner koji mi odgovara i postavim ga na blog kao foto a onda mu dodam moj link. Ovo oko bloga moraš sam istražiti kako i šta jer je ovako teško objasniti. Da ti dočaram kako bi to izgledalo, utipkaj u google: ''clixsense-croatia'' i otvori link koji u sebi ima ovu riječ (to je blog).
3. Kada napraviš svoj blog onda link od svog bloga počni reklamirati po ''traffic exchange'' stranicima (besplatno je a može se i zaraditi koja kinta), facebook-u, YT, itd. A možeš i isprintati sebi one papiriće (vidio si sigurno negdje da je okačeno po stubovima od rasvjete) gdje ljudi nešto nude za prodaju ili od auto škole, a ispod je broj telefona na resicama koje se mogu otkinuti (tu staviš svoj link) i desetak ljudi može uzeti tvoj link s jednog tog papira.
Zalijepi to u blizini srednjih škola, fakulteta, željezničkih i autobusnih kolodvora itd. znači gdje je velik protok potencijalnih referala.
Za sada toliko (ima toga još)