sizika66 wrote:SuperGenije111 wrote:Da i tako ce stojati jos 100 godina.Boli njih k.*!.c za Srbiju mi smo ovde ko neka rupetina.Zbogom clixsense.
Hvala.
Izvini na pitanju, ali zasto ne koristis PayPal? Nikada nisam direktno podizala novac preko Payze zbog njihove pljacke koju su uzimali za prebacivanje novca. Isla sam preko Infopanoa nekoliko puta, ali su i oni pljackali i to debelo, doduse manje nego ako bi direktno isla preko Payze.
darthjovan wrote:Quote:Postovani..povukao sam nekih 80 dolara sa clixsense i pare su legle na pay pal. Zatim sam podneo zahtev za prebacivanje na racuna ( visa internet banca intesa). Transakcija je uradjena 1.6.2015 ali jos nema priliva na karticu, tj. na racun.
Dali imate iskustva sa ovim? Dali se ponekad duze ceka? U banci ovde u Prokuplju nisu znali da mi kazu dali postiji problem pa me intersuje sta mi je ciniti?
Pozdrav, i ja sam podneo zahtev 01.06. i samo mi je pending na Paypall-u trajao cetiri dana, imam Visa electron karticu kod Intesa banke. Verovatno se toliko ceka, Paypall je najgori nacin isplate, uzmu ti pet dolara za withdraw i jos cekas rodjene pare.
AlbertTop wrote:Kako onda da povratim novac..ako je otisao na visa internet i pise completed a nigde se ne vidi??
AlbertTop wrote:Postovani..povukao sam nekih 80 dolara sa clixsense i pare su legle na pay pal. Zatim sam podneo zahtev za prebacivanje na racuna ( visa internet banca intesa). Transakcija je uradjena 1.6.2015 ali jos nema priliva na karticu, tj. na racun.
Dali imate iskustva sa ovim? Dali se ponekad duze ceka? U banci ovde u Prokuplju nisu znali da mi kazu dali postiji problem pa me intersuje sta mi je ciniti?