Please wait...
HomeForumPosts by klepacek1

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by klepacek1

ClixGrid » Post #1713

Sun Oct 18, 2015 02:08 in Ex-Yugoslavia

Last week payment » Post #1

Wed Oct 14, 2015 13:48 in Payment Proofs

My payment from last week!!!

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #399

Wed Oct 14, 2015 13:47 in Ex-Yugoslavia

Isplata od prosle nedelje!!!

777482 Find And Correct Business Addresses (Update » Post #7

Mon Sep 14, 2015 11:59 in Ex-Yugoslavia

Ima nekih bezveznih i nepravednih korekcija ali nije lose.Vazno je da imas srece na pocetku,jer se tada najlakse gubi accuracy.Generalno imas cetiri stavke i to potvrdis ako se poklapa sa linka koji ti daju ,editujes i prekopiras ako se razlikuje ili izbrises ako nema podataka.U pitanju su adresa,grad,drzava i ZIP kod.

777482 Find And Correct Business Addresses (Update » Post #5

Mon Sep 14, 2015 10:53 in Ex-Yugoslavia

Moj rad na ovom tasku.

Vina » Post #40

Fri Sep 11, 2015 05:47 in Ex-Yugoslavia

Au,pa ja nisam video taskove sa vinima vec danima.A i kad ih ima mogu da ih odradim svakog desetog dana i to po jedan ili dva.

LOS PERIOD ZA TASKOVANJE » Post #2

Sun Sep 06, 2015 04:43 in Ex-Yugoslavia

Zavisi.Vikend je generalno los sa taskovima,pogotovo onim laksim.Ja sam pre neki dan uhvatio 4 komada po 35 centi,ali je stvarno zahtevan.I onda se pojavilo obavestenje "ERROR".Po nekoliko puta dnevno uhvatim i onaj za kategorizaciju slika,da li su eksplicitne ili ne.Po koji task sa racunima i generalno to je to.I uglavnom utorkom "topic of event".Ostalo je sve sporadicno,kako naidje.

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #387

Wed Sep 02, 2015 15:09 in Ex-Yugoslavia

KAleksandra wrote: Cestitam i pitam se kako to danas isplata. zar nije samo petkom?

Ne.Ranije su bile petkom i ponedeljkom,a tamo negde od kraja jula su isplate samo sredom.

Task bonus » Post #1

Wed Sep 02, 2015 14:40 in Success Stories

This is my 6th task bonus!!!

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #385

Wed Sep 02, 2015 14:38 in Ex-Yugoslavia

E ovo je sad prava isplata od pre pola sata!

Tonight's payment » Post #1

Wed Sep 02, 2015 14:36 in Payment Proofs

This is my last payment from Clixsense!!!

Expelled » Post #4

Tue Sep 01, 2015 01:34 in Ex-Yugoslavia

Juce na zadatku "Topic of event" u samom naslovu je receno da je u pitanju zurka za Bozic,a oni mi nisu priznali nego rekli da je u pitanju jedrenje,jer je zurka bila u njihovim prostorijama.Mnogo mnogo gresaka ima,u poslednje vreme verujem da su uglavnom namerne.

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #384

Thu Aug 27, 2015 08:19 in Ex-Yugoslavia

Nije isplata ali da se pohvalim bonusom za taskove,sesti put.

Pitanja i saveti » Post #1210

Thu Aug 27, 2015 08:16 in Ex-Yugoslavia

sizika66 wrote:
SuperGenije111 wrote: Da i tako ce stojati jos 100 godina.Boli njih k.*!.c za Srbiju mi smo ovde ko neka rupetina.Zbogom clixsense.
Hvala. :thumbdown:

Izvini na pitanju, ali zasto ne koristis PayPal? Nikada nisam direktno podizala novac preko Payze zbog njihove pljacke koju su uzimali za prebacivanje novca. Isla sam preko Infopanoa nekoliko puta, ali su i oni pljackali i to debelo, doduse manje nego ako bi direktno isla preko Payze.

Nije vise tako.Infopano uzima 20%,a Payza mi je uzela 8$ za isplatu na Visa electron karticu u Intesi.Naravno,od kad je uveden Paypal gledam da preko njih uzimam pare,ali i oni uzimaju 5$.

Vina » Post #22

Thu Aug 27, 2015 08:11 in Ex-Yugoslavia

Au,ja ne mogu da verujem kakve sve poslove dobijate i u kojoj kolicini!Blago Vma.

Isplata sa payza » Post #13

Fri Jul 03, 2015 03:26 in Ex-Yugoslavia

Danas legle pare na racun sa Payza-e.Zahtev napravljen 22.6.

PAYPAL ISPLATA ZA SRBIJU » Post #46

Thu Jul 02, 2015 02:51 in Ex-Yugoslavia

Danas legla na racun prva isplata sa Paypala.Zahtev sam napravio 23.6.,realizovan je 24.6. a pare su danas stigle na racun.Mada na izvodu stoji datum 24.6. pa je verovatno u pitanju neka procedura kod nasih banaka.Isplata je bila u evrima(ja ocekivao dolare) ali sam zadovoljan konverzijom pa ne menjam nista po tom pitanju.E sad jos cekam sa Payze isplatu,zahtev napravio 22.6.

PAYPAL ISPLATA ZA SRBIJU » Post #29

Mon Jun 08, 2015 12:01 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote:
Quote:Postovani..povukao sam nekih 80 dolara sa clixsense i pare su legle na pay pal. Zatim sam podneo zahtev za prebacivanje na racuna ( visa internet banca intesa). Transakcija je uradjena 1.6.2015 ali jos nema priliva na karticu, tj. na racun.
Dali imate iskustva sa ovim? Dali se ponekad duze ceka? U banci ovde u Prokuplju nisu znali da mi kazu dali postiji problem pa me intersuje sta mi je ciniti?

Pozdrav, i ja sam podneo zahtev 01.06. i samo mi je pending na Paypall-u trajao cetiri dana, imam Visa electron karticu kod Intesa banke. Verovatno se toliko ceka, Paypall je najgori nacin isplate, uzmu ti pet dolara za withdraw i jos cekas rodjene pare.

Na Payzi je minimalna provizija 8$ ako se ne varam.

PAYPAL ISPLATA ZA SRBIJU » Post #28

Mon Jun 08, 2015 11:59 in Ex-Yugoslavia

AlbertTop wrote: Kako onda da povratim novac..ako je otisao na visa internet i pise completed a nigde se ne vidi??

Uh,ne znam.Probaj prvo da kontaktiras support na Paypalu i da probas da im objasnis u cemu je problem.Mozda bi pomogao i odlazak u banku ako postoji neki sluzbenik koji je malo bolje upucen u to,u sta ja licno sumnjam.

PAYPAL ISPLATA ZA SRBIJU » Post #25

Mon Jun 08, 2015 05:59 in Ex-Yugoslavia

AlbertTop wrote: Postovani..povukao sam nekih 80 dolara sa clixsense i pare su legle na pay pal. Zatim sam podneo zahtev za prebacivanje na racuna ( visa internet banca intesa). Transakcija je uradjena 1.6.2015 ali jos nema priliva na karticu, tj. na racun.
Dali imate iskustva sa ovim? Dali se ponekad duze ceka? U banci ovde u Prokuplju nisu znali da mi kazu dali postiji problem pa me intersuje sta mi je ciniti?

Ja mislim da Visa internet kartica Intesa banke nema opciju za primanje novca nego samo za placanje.Za primanje ti je potrebna Visa electron.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 04:15:45 PST