Please wait...
HomeForumPosts by klepacek1

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by klepacek1

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1301

Tue Apr 05, 2016 15:11 in Ex-Yugoslavia

zemomak wrote: samo da znate da sam dobio flag na ovom zadatku iz meni nepoznatih razloga, zadatak sam sinoc radio, danas dodao jos koji oko 16 ukupno i maloprije stize poruka you have been flaged...

zadatak je bezveze lagan i brzo se radi...

892443 Are These People The Same?

I ja upravo!

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #956

Sun Mar 20, 2016 13:57 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
klepacek1 wrote: Kad god nekom od nas oni iz CF rese problem iskreno sam zadivljen.Recimo ova slika im nije dovoljna,traze pitanje.A ranije kad sam im slao i pitanje trazili su moj odgovor sto je nemoguce!

Mod Edit: Removed test questions and answers.

I to je bilo 3 puta ovako za razlicite sajtove,pa sam morao da prekinem jer bih dobio expelled!

Molim te, nemoj da navodis netacne podatke na forumu.
Primer koji si naveo je tvoja greska, ne CF-a. Nisi naveo pitanje i oni ga uvek traze.

Drugi komentar se odonosi na odgovor i oni takodje uvek traze da se dostavi screenshot odgovora.

P.S.
Da, ima situacija sa problematicnim ispravkama, kada se ispravke ne vide ili ih lose uradi TA. Takodje ima i taskova gde CF napravi omasku sto se tice korekcija. Ima i ubagovanih taskova. Tvoji primeri ne spadaju u te grupe.

Izvinjenje!Samo da pitam,kako da posaljem screenshot svog odgovora nakon submita?I molim te objasni kako moj primer tu ne spada ako moj odgovor oznace kao pogresan i onda isti taj odgovor ponove kao ispravan???To nije problematicna ispravka???

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #952

Sun Mar 20, 2016 09:35 in Ex-Yugoslavia

Kad god nekom od nas oni iz CF rese problem iskreno sam zadivljen.Recimo ova slika im nije dovoljna,traze pitanje.A ranije kad sam im slao i pitanje trazili su moj odgovor sto je nemoguce!

Mod Edit: Removed test questions and answers.

I to je bilo 3 puta ovako za razlicite sajtove,pa sam morao da prekinem jer bih dobio expelled!

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #600

Fri Mar 18, 2016 03:59 in Ex-Yugoslavia

DrBaKSuZ wrote: Pozz raja vidim zadnjih par dana rijec je o Paypalu.. ja sam svoj PP prilikom registracije kartice zeznuo nesto i vise ne mogu koristii PP ali sam se prebacio na PayZa.. molio bih da mi neko, ko je koristio oboje, kaze koja je razlika i kolika.. :) hvala unaprijed! :)

Ne znam za BIH ali sto se tice Srbije,ako imas racun u Intesi sa Visa Electron karticom,razlika je u proviziji.Paypal uzima 5$ po isplati a Payza 8$.

Today's payment » Post #1

Wed Mar 16, 2016 15:59 in Payment Proofs

New payment!

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #596

Wed Mar 16, 2016 15:57 in Ex-Yugoslavia

Danasnja isplata!

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #843

Tue Mar 15, 2016 14:04 in Ex-Yugoslavia

885238
Find And Enter A Canadian Postal Code

Lagan,navalite,ali meni dao samo 5.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #810

Mon Mar 14, 2016 14:36 in Ex-Yugoslavia

jeckamil wrote: 857673
Image Categorization - Help Us Determine The Type Of Outdoor Setting

Priznaje vise odgovora,Izmedju ostalog i other
Hvala na obavestenju.Nazalost kasno sam stigao,samo 6.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #799

Mon Mar 14, 2016 12:43 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: 884860 Image Categorization - Help Us Describe The People In An Image

Svako pitanje ima još hrpu potpitanja. Javite kako ste prošli sa kvizom.

Ovaj je fenomenalan.Nazalost dali mi samo 14,accuracy 100%.Ali zato oni drugi za "image categorization" krajnji bezobrazluk.Davali samo kviz mode.

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #590

Thu Mar 10, 2016 07:56 in Ex-Yugoslavia

Osmomartovska isplata! :D :D :D

This week payment » Post #1

Thu Mar 10, 2016 07:55 in Payment Proofs

My last payment!

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #459

Thu Mar 03, 2016 11:36 in Ex-Yugoslavia

jeckamil wrote: 881509 Find Official Business Urls

Lagano ali samo kviz. Nadam se da ce ga pustati opet.

Mene tu sahranise sa bezobraznim ispravkama.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #458

Thu Mar 03, 2016 11:34 in Ex-Yugoslavia

@ cayaaa

Pa bogami skoro puno radno vreme,uz povremeno ustajanje od kompa.Doduse usput sam kliktao reklame na drugim sajtovima.

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #579

Thu Mar 03, 2016 08:23 in Ex-Yugoslavia

cikalibi wrote: svaka cast za parice. nego kako se dobija taj bonus :D

Na svakih 50$ zaradjenih od taskova sledi bonus 5$.

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #577

Thu Mar 03, 2016 07:35 in Ex-Yugoslavia

Moj osmi bonus!!!

I moja jucerasnja isplata!!!

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #448

Thu Mar 03, 2016 07:27 in Ex-Yugoslavia

Evo da se i ja pohvalim,iako su korekcije uglavnom bile nekorektne.Na drugom ID jos gore!

881331
Find And Correct Business Addresses

I da,ono u vezi "fashion image annotation",totalno pogresne ispravke.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #431

Wed Mar 02, 2016 13:31 in Ex-Yugoslavia

KAleksandra wrote:
klepacek1 wrote: Da li se nekom desava da uopste nece da mu se otvori strana "complete tasks"?Meni vec nekoliko sati nece.

otvori posle nekoliko f5 , mislila sam da je to samo moj problem zbog XP a i Chroma
Ja imam 10-ku i nece ni na Mozilli ni na Chromu.A ne pomaze ni f5!Vec sam ocistio kolacice.Ne znam sta se desava a niko na Forumima nista ne spominje.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #428

Wed Mar 02, 2016 13:11 in Ex-Yugoslavia

Da li se nekom desava da uopste nece da mu se otvori strana "complete tasks"?Meni vec nekoliko sati nece.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #413

Wed Mar 02, 2016 10:01 in Ex-Yugoslavia

Blago tebi.Meni dozvolili samo 4.I generalno,kad citam vase postove kao da sam sa druge planete.Vec duze vremena imam malo poslica,mali broj mi dozvoljavaju,da ne spominjem oduzet nivo 3.

Pitanja i saveti » Post #1491

Tue Jan 19, 2016 06:53 in Ex-Yugoslavia

zix11 wrote:
klepacek1 wrote: @ pupijevi i zix 11

Po pitanju flagova prilicno sam pesimista.Ja imam minor flag od 28.12. pa sam izgubio level 3.Naravno slao sam tikete objasnjavao ali se sve svodi otprilike na to da ih bas boli d... za nas.Odgovor je u stilu:"Ako te je on flagovao mi tu ne mozemo nista radi poslove za level 1 i 2".Ni ne zele da provere,cak mi je i accuracy na tom poslu ispravljen na 100%,sto znaci da je greska bila kod task autora,ne kod mene.Ne bih da zvucim kao Zalosna Sova,ali i sam sam prilicno razocaran ovakvim razvojem dogadjaja.

A sta je sad fazon sa flag? Ne mogu raditi taskove od tog' istog' autora, a ostale mogu normalno?

Meni licno taj flag znaci da sam izgubio level 3.U svalom slucaju neka vrsta sankcije a oni kako su neprofesionalni ko zna sta sve mogu da izmisle.NMislim da je cak krajnja mera nakon vise flagova i suspenzija naloga.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 03:00:42 PST