CicoSreckovic wrote:@bublikkilbub Jedno pitanje, jesi li na taskovima "Select All Products That Are The Same?" birao samo jedan primer ili si selektovao vise primera? Primetio sam da ovaj zadatak moze da bude jako primamljiv za banovanje naloga. Testirao sam ga u par navrata na istom primeru, svaki put odgovorim drugacije i svaki put prihvata kao tacan odgovor. To ne mirise na dobro i izbegavam ih u sirokom luku! Moguce da je bas taj zadatak napravio problem. Dok "Which Product Is The Best Match?" mi deluje mnogo sigurnuje za rad, jer mozes da odaberes samo jednu sliku/primer.
jeckamil wrote:Probao jos jednom ali je rezultat isti.Pokusaj sad da se logujes pa retartuj komp pa ponovo.
ja sam skoro isla van Beograda i koristila sam drugi komp."Oladila" sam se kad nisam mogla da se logujem iako pre toga nije bilo problema. Nekoliko puta mi je izlazila ta poruka i restart kompa posle toga je moglo.
Mozda je kod tebe stvarno deaktivacija naloga ali te nista ne kosta da probas i ovo.Drzim pesnice
nummion wrote:Sve sam to probao i ne funkcionise nazalost.Cak i kada udjem preko tog linka trazi mi logovanje preko Facebooka.Ocisti kes pretrazivaca,rucno ili nekim programom kao npr. CCleaner.
Pa potom probaj da se ulogujes na krovdflover bez fejsbuka putem ovog linka Sign In
Javi ako radi.
POKERDzIJA wrote:I ja sam upisivao i bilo je ispravno.AlbertTop wrote:Ja ipak nadjem datum i 2a i do sada me nije ispravljao u takvoj situacii.srdan99 wrote:Jedno pitanje za zadatak
993721 Copy And Paste Data From A 13G Document [02/27/2017].
Kada se otvori dokument i nije pravilan redosled, nego nema razdvajanja, red za redom ide, da li se oznaci No ili se ipak trazi datum i 2a?
NO!
junky01 wrote:Odlicno ako je ispravio.Ali posto nisam prosao kviz,nista od zalbe.klepacek1 wrote:992513 Which Hours Is This Business Open
Rekao bih da sa ovim taskom nesto nije u redu.Na prethodna dva ID-a(posebno prvi,vrednost 24 c) sam se "obogatio" a sad "expelled" sa 20%.Izgleda da nisam jedini sa tim problemom.
ClixSense Forum
Ja sam ga danas radio. Test quiz samo jedna greska, ali odmah zatim u sledecem pitanju ponovo korekcija od TA.
A korekcije total ne fer. Pisao samo za jednu, jer me uzasno nerviralo a dobio odgovor i ispravku na 100% za manje od 10 sati.