Please wait...
HomeForumPosts by lesorsier

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lesorsier

I got my first payment » Post #5

Mon Nov 24, 2014 16:52 in Payment Proofs

well done ;)

Cestitke,.. your sponsor ;)

Pitanja i saveti » Post #702

Mon Nov 04, 2013 17:39 in Ex-Yugoslavia

lavovski wrote:
vladko wrote:
lavovski wrote: ima li nekoj Premium cen?
i dali imaat neogranicen broj na Taskas??
fala puno
pozdrav

Za premium clanovi ima polno Taskovi za razlika od Slobodni clanovi,i Offer ima polno .

Upgrading your account will not get you more offers or tasks and may not increase the number of ads available. The only added benefits are listed above and if you are not going to refer others or won't be able to complete the daily checklist on a regular basis, upgrading may not be for you. Please make sure you understand this before upgrading.
NE bas!

imas 4 fixne reklame od cent, i duplo vece provizije od referala. nisam primetio da ima vise taskova

!!!PAYPAL SRBIJA!!! KONACNOOOOO ;)) » Post #7

Wed May 01, 2013 15:22 in Ex-Yugoslavia

rakijaman wrote:
lesorsier wrote:
rakijaman wrote: eto ja sam ludak jutros u intesa banci trazio da mi daju bilo koju tu je.... karticu sa kojom mogu da potvrdim paypal i jos na nju uplatim 20 evra, oni mi dali maestro a na paypal sa njom ne moze da se verify! I koga ja sad da tabam za to??? :@

Pa Intezu. Vidi, ja sam se verifikovao za najglupljom karticom koju sam u zivotu imao, Raiffeisenovim virtuonom. Ako nesto ima sanse da ne radi to je ova kartica, koja je obicno parce plastike, bez magnetne trake i bez chipa, koja radi samo na netu i nigde vise.

Verifikacija nije generalno problem, problem je sto smo u 7.zoni sa svim africkim zemljama. Ljajic je najavio da je to samo privremeno i da ce uskoro da prorade i ostale opcije, tj, najvaznija za primanje novca.

Dobro druze hvala na objasnjenju :D nego jel mogu ja da koristim neverifikovan paypal? I mogu li da metnem tamo pare?

Nemas nacin da ubacis pare na neverifikovan PP sem da ti ih neko prebaci, a posle opet nemas nacin da izvuces te pare, sem da opet prebacis nekom trecem ko moze da ih izvuce. Tako da neverifikovan PP ne sluzi bas mnogo svrsi.Ako te ne mrzi, idi do Raiffeisena uzmi taj virtuon, prilicno se dobro pokazao za verifikacije, ni STP mi nije pravio problema. Imaju i solidan E-banking, prakticno ne moras posle vise ni da ides do banke.

PS. posto imas vec intezu, WeeCash mislim da radi sa njima i nije pominjao nikakve probleme, naprotiv.
Odgovorice ti kad vidi, pozdrav.

!!!PAYPAL SRBIJA!!! KONACNOOOOO ;)) » Post #5

Sun Apr 28, 2013 16:44 in Ex-Yugoslavia

rakijaman wrote: eto ja sam ludak jutros u intesa banci trazio da mi daju bilo koju tu je.... karticu sa kojom mogu da potvrdim paypal i jos na nju uplatim 20 evra, oni mi dali maestro a na paypal sa njom ne moze da se verify! I koga ja sad da tabam za to??? :@

Pa Intezu. Vidi, ja sam se verifikovao za najglupljom karticom koju sam u zivotu imao, Raiffeisenovim virtuonom. Ako nesto ima sanse da ne radi to je ova kartica, koja je obicno parce plastike, bez magnetne trake i bez chipa, koja radi samo na netu i nigde vise.

Verifikacija nije generalno problem, problem je sto smo u 7.zoni sa svim africkim zemljama. Ljajic je najavio da je to samo privremeno i da ce uskoro da prorade i ostale opcije, tj, najvaznija za primanje novca.

PayPal bi uskoro trebao stici u Srbiju.. » Post #5

Wed Apr 10, 2013 08:25 in Ex-Yugoslavia

ne gasi payzu, sa paypala nema isplate....
nego interesantnije je pitanje, sta da rade njudi koji vec imaju strane paypal accounte...Ja patriotski se odmah i registrovao i verifikovao, i onda shvatio da, ovakav kakav je sad, prakticno neupotrebljiv. Jel ima neko, ili neko ko zna nekoga da je stradao zbog dva paypal acounta u dve razlicite zemlje?

!!!PAYPAL SRBIJA!!! KONACNOOOOO ;)) » Post #2

Tue Apr 09, 2013 19:34 in Ex-Yugoslavia

hahaahha ko sto rekoh,... retard zona, moze da se placa, al ne i da se naplacuje,..#$%@#$
Ne moze cak ni bank account da se doda,..

Bank Accounts isn’t available

PayPal doesn’t offer this feature at this time.

!!!PAYPAL SRBIJA!!! KONACNOOOOO ;)) » Post #1

Tue Apr 09, 2013 19:01 in Ex-Yugoslavia

Regristrovao i verifikovao za 2 minuta sa srpskim raiffeisenom. Naravno, ko zna u kojoj smo zoni, nema vise od pola opcija. Ali mongo mnogo mnogo bolje nego nista,..

u vezi geografskih restrikcija vezano za PayPal » Post #3

Fri Feb 01, 2013 14:30 in Ex-Yugoslavia

da ,..zaboravih da primetim, prijatno iznenadjenje je da stvarno isplacuju tad kad i kazu, ponedeljkom i petkom oko 5 ili nesto pre 5 PM po njihovim vremenu, sto je -6 u odnosu na nas mislim... pozdrav svima

u vezi geografskih restrikcija vezano za PayPal » Post #1

Fri Feb 01, 2013 13:57 in Ex-Yugoslavia

pitanje je bilo ovo,...

Nigde se ne pominju restrikcije vezane za Payza i Paypal. (gografske restrikcije). Ja sam registrovan iz Makedonije, Payza mi je srpska, verifikovana za Raiffeisenom, Paypal mi je Italijanski, verifikovan sa jednom italijanskom bankom. Neki sajtovi imaju restrikcije da moras da budes fizicki u drzavi gde je payment processor registrovan. Jel ima Clixsense neke restrikcije na ovu temu?... pa moderator nije znao,..

evo izgleda da nema...

upgrejdovao me sponzor?!?!? » Post #5

Sat Jan 19, 2013 14:30 in Ex-Yugoslavia

da, to znam, mada i dalje ne vidim tu neku matematiku. Imam jos jedno pitanje, ne znam dal to mora da ide u poseban topic, ako treba napravicu poseban. Nigde se ne pominju restrikcije vezane za Payza i Paypal. (gografske restrikcije). Ja sam registrovan iz Makedonije, Payza mi je srpska, verifikovana za Raiffeisenom, Paypal mi je Italijanski, verifikovan sa jednom italijanskom bankom. Neki sajtovi imaju restrikcije da moras da budes fizicki u drzavi gde je payment processor registrovan. Jel ima Clixsense neke restrikcije na ovu temu?

upgrejdovao me sponzor?!?!? » Post #3

Sat Jan 19, 2013 13:46 in Ex-Yugoslavia

WeeCash wrote: Po njegovim racima nagradio te je za aktivnost..
Cestitam i dobrodosao na forum. :)

hvala.. ;)

... al mi nije jasna matematika. Imam i ja par aktivnih referrala koji klikcu svaki dan i resavaju taskove, ali moram da platim 16$ da ih upgrejdujem. Ako platim, koji je moj benefit od toga??!?

upgrejdovao me sponzor?!?!? » Post #1

Sat Jan 19, 2013 13:07 in Ex-Yugoslavia

Dobar dan svima. Moj sponzor preko koga sam uclanjen ovde, koji je neki novozelandjanin, ne znam ga naravno, upgrejdovao me danas u premium. U cemu je fora? tj sta ima konkretno od toga ako sam ja premium??

We are pleased to inform you that your ClixSense Sponsor ******* has upgraded your account to PREMIUM status for a full year, starting today, without any cost to you!

Message from your sponsor: Hi There,

To express my appreciation on your effort, I am therefore giving you a new year gift - free one year premium membership. You will earn more from your referrals and tasks. Please refer to the premium benefits.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 26, 2023 08:19:07 PST