bubico wrote:Da.
Tu te-ai logat la ei si ai facut testele alea ale lor ?
Spune si tu o metoda de prins task-uri mai repede.Acum sunt 93 de joburi de 7 centi si nu am prins decat 1
Cum e norocul. De exemplu eu acum n-am nimic aici dar dincolo pe neo am vreo 12k platite ce-i drept cu 0,89 centi.
Apropo, e un skill test in dashboard pentru cine vrea sa se bage. "Become a Crowdflower Editor with this Skills Test"
Initial a fost buguit, dar cred ca l-au reparat, ca vad ca l-am trecut dupa ce l-am contestat la ei pe forum.
Bafta.
bubico wrote:Daca apare in lista, este valabil... chiar daca nu poti intra in quiz mode.
Este probabil legat si de istoricul tau, de acuratetea obtinuta.
Acum e un task in germana de 0,28 $ , dar nu e valabil pt romanica![]()
![]()
anduzameduza wrote:Se pare ca atunci le-au retras. Au reaparut dupa aceea ca fixed.E posibil sa se termine asa repede?
The solutions are as follows:
1 b
2 c
3 a & c, depending on the context (somebody asking about the dates of the mid-term holidays in general =>c or your holiday dates in particular =>a)
4 a & b are used but strictly speaking only a is correct, if I'm not mistaken.
Well, here you go, I hope I haven't just helped you to cheat on some exam ;-).
ovix1 wrote:Verificarea adreselor germane sunt destul de simple, comparativ cu adresele englezesti.Va rog frumos ajutati-ma si pe mine careva cu taskurile germane
sinedea wrote:Singura oferta de acolo care merita facuta e trialu de la emusic. Te inregistrezi si dupa aia poti sa-ti anulezi subscriptia imediat dupa ce-ti intra banii de pe oferta.Ati intrat pe ofertele Matomy? mie imi "ia foc" antivirusul cand incerc sa le fac...sunt inutile....ori ma directioneaza pe alte pagini...
emartinas wrote:Tot ce poti sa faci e sa raportezi problema pe CF: https://getsatisfaction.com/crowdflower Ca sa te gaseasca, include in thread "Contributor Id" si "Job Id", accesibile din meniul help al taskului respectiv.
Ce pot sa fac in acest caz?