Please wait...
HomeForumPosts by pl92

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by pl92

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3368

Thu Aug 30, 2018 01:55 in Bulgarian

Има ли оферти при вас

Реферали » Post #1032

Thu Mar 16, 2017 10:06 in Bulgarian

metin78 wrote: Можели някои дами каже,как мога да си закупя реферали.Коя опция трябва да намеря.

Тук не можеш да купуваш реферали.

Всичко за ClixGrid » Post #1116

Sun Mar 12, 2017 10:45 in Bulgarian

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.10!
You have 8 chances left for today

PayPal Account » Post #6

Sat Feb 11, 2017 02:21 in Bulgarian

dekata16 wrote: Привет на всички! От няколко дни следя всичко случващо се след отказа на пейпал .Всички мнения свързани с това ,и си мисля,че всеки си е в правото да направи това,което е най-добро за него.Аз например,съм свикнал да се боря докрай,и докато не го видя тоя край,продължавам напред и нагоре.Но пак казвам /мое мнение/. Дано всичко постигнато за тези години от Clixsense не е напразно! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clixsense: :thumbup:
Заставам зад спонсора си dekata 16 .Винаги е бил лоялен като :clixsense: .Имайте малко повече вяра :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #1096

Sat Jan 21, 2017 23:09 in Bulgarian

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.10!
You have 51 chances left for today :thumbup:

Равносметка! » Post #7

Sun Jan 08, 2017 01:21 in Bulgarian

Равносметка! » Post #2

Thu Dec 29, 2016 07:38 in Bulgarian

Добра работа за хората ,които се справят със задачите :clap: :xthumbup: .А за тези,които разчитат единствено на реферали/без оферти и задачи/ то резултатите са много по-скромни. ....................... today $0.1864 yesterday $0.3028
month $15.0352 last month $16.1947
year $186.4955 last year $260.9948
total $771.2896 Миналата година ми е била по-добра. :clixsense: :xthumbup:

Забранено или не ? » Post #3

Sun Aug 07, 2016 09:13 in Bulgarian

borkooo_pz wrote: аз имам друг въпрос -възможно ли е някой да ми стане спонсор ,ако клика и другаде ?

твърдо НЕ!

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #254

Thu Mar 17, 2016 11:10 in Bulgarian

Emata wrote: Здравейте! Може ли регистриран тук потребител да заяви изплащане на заработеното към чужд PayPal акаунт? И ако може-как става?

само на пейпал акаунта,който е в кликсенс .

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3117

Fri Jan 29, 2016 05:43 in Bulgarian

pl92 wrote:
CliX-er wrote: Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

@respekt,
На бас, че сте някъде от Централна Северна България. Само там си позволяват да говорят с непознати на "ти".
Отделен е въпросът, че не можете да различавате предположение на база личен опит, от изказване, което със сигурност ще се случи.

Вчера започнах да пиша отговор на колегата Clix-er който има /стаж/ в :clixsense: 1 година и изказа малко необосновано мнение ...колко стабилен е :clixsense: . и затова пускам този линк да се успокоят страстите.Както казва моят спонсор DEKATA16 Напред и нагоре. :thumbup: :clixsense: :clap:

това са януарските ми плащания

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3116

Fri Jan 29, 2016 05:42 in Bulgarian

CliX-er wrote: Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

@respekt,
На бас, че сте някъде от Централна Северна България. Само там си позволяват да говорят с непознати на "ти".
Отделен е въпросът, че не можете да различавате предположение на база личен опит, от изказване, което със сигурност ще се случи.

Вчера започнах да пиша отговор на колегата Clix-er който има /стаж/ в :clixsense: 1 година и изказа малко необосновано мнение ...колко стабилен е :clixsense: . и затова пускам този линк да се успокоят страстите.Както казва моят спонсор DEKATA16 Напред и нагоре. :thumbup: :clixsense: :clap:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2935

Fri Aug 28, 2015 11:05 in Bulgarian

Suffocation wrote: В рефералите му е майката , както се казва , но аз нямам нито един....

Пробвай се в задачите и ще си промениш мнението :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2933

Fri Aug 28, 2015 03:27 in Bulgarian

Аз,имам коментар- ако знае ние когато започнахме,как сме се чувствали.Дали е истина,дали е измама,но продължихме и резултатите не закъсняха. :thumbup: :clixsense: :clap:

И при това съм с нула задачи. :o

Плащания » Post #515

Tue May 19, 2015 05:58 in Bulgarian

Честито плащане -няма и месец :clap: :clixsense: :thumbup: По-нататък,при желание можете и да се представите :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #2815

Tue May 19, 2015 05:54 in Bulgarian

inlove90 wrote: Здравейте ! Наскоро се регистрирах в сайта. Четох много добри отзиви за него. Дано наистина се печелят пари. Та въпросът ми е как да изпълня т.нар. "задачи" ( Task),понеже постоянно ми дава, че няма такива . Разбрах, че от тях се печели повече, но не ми ги зарежда.

Моля,колегите,които са на ти със задачките да помогнат на inlove90 за да докажем,че това е сайт номер едно от 2007г до сега :thumbup: :clixsense: :thumbup:

Реферали » Post #995

Thu Apr 30, 2015 13:05 in Bulgarian

hrisicoral wrote:
Miro773 wrote: Здравейте банда,

Ето и моето първо реферално похождение. Мини реклама за 70$ в неото. Първоначално реших да рекламирам чрез grid-a, но цъкайки върху такива реклами на други колеги ми направи впечатление, че е много трудно, да не казвам невъзможно да се стигне до регистрационната форма на ClixSense. Затова в последният момент реших да пусна реклама на рег. формата. Стартирах я снощи (неделя) към 18 часа, без прекъсване, при 40к посещаемост в сайта. Резултатът към момента е 26 рефа, от които 26 активни засега (ще видим докога). Ще ги наблюдавам 2-3 седмици, след което възнамерявам да повторя упражнението.

Поздрави и успех на всички :thumbup:

Здравейте приятели,
Има някои термини,които не разбирам във вашия професионален жаргон :)
Например: какво е "40к посещаемост в сайта" и на кое казваме "зеления сайт"
Благодаря :)

40k e 40 000 човека в момента са онлайн в сайта а зеленият сайт се казва необукс-за кратко неото :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #769

Wed Mar 04, 2015 13:41 in Bulgarian

Всичко за ClixGrid » Post #745

Sun Jan 25, 2015 11:26 in Bulgarian

jujakotzeva wrote: Здравейте! Почти 2 години работя на Грида тук, но до сега не съм спечелила нищо! Абсолютно нищо!

копирай и си пусни статистиката защото звучи невъзможно това,което казваш :thumbup:

ето моята

My ClixGrid Stats
Chances (Left/Total) 0 70
Clicks (Today/Total) 70 23,068
Winnings (Today/Total) $0.00 $10.35

:clixsense: :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #733

Mon Jan 05, 2015 09:07 in Bulgarian

:clixsense: :thumbup:

Реферали » Post #948

Thu Dec 04, 2014 11:26 in Bulgarian

gari211 wrote: Как общувате с рефералите си?
Извинявам се,ако въпросът вече е дискутиран,но не ми остава време да изчета всичко.Стандартното съобщение не ми се вижда достатъчно,аз лично видях това на моя спонсор дни след като се регистрирах :)
Пуснах първата си рекламка за 5$,просто за проба.Извадих късмет с цели 3-ма - един от Пакистан,един от Йемен и един сънародник.Ми арабчетата втори ден кликат здраво,нашия вчера 5 клика като се регна и до там...Английският ми е на ниво гугъл преводач,та надали бих могла да вдъхновя чужденците,но поне с нашия бих могла да поговоря,ако знаех как :)

ако мейла им се вижда и не е скрит е добре да им пишеш,но без spam :clixsense:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 3, 2023 13:11:04 PST