dekata16 wrote:Заставам зад спонсора си dekata 16 .Винаги е бил лоялен катоПривет на всички! От няколко дни следя всичко случващо се след отказа на пейпал .Всички мнения свързани с това ,и си мисля,че всеки си е в правото да направи това,което е най-добро за него.Аз например,съм свикнал да се боря докрай,и докато не го видя тоя край,продължавам напред и нагоре.Но пак казвам /мое мнение/. Дано всичко постигнато за тези години от Clixsense не е напразно!
![]()
![]()
![]()
![]()
pl92 wrote:CliX-er wrote:Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
@respekt,
На бас, че сте някъде от Централна Северна България. Само там си позволяват да говорят с непознати на "ти".
Отделен е въпросът, че не можете да различавате предположение на база личен опит, от изказване, което със сигурност ще се случи.
Вчера започнах да пиша отговор на колегата Clix-er който има /стаж/ в1 година и изказа малко необосновано мнение ...колко стабилен е
. и затова пускам този линк да се успокоят страстите.Както казва моят спонсор DEKATA16 Напред и нагоре.
![]()
![]()
CliX-er wrote:Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
@respekt,
На бас, че сте някъде от Централна Северна България. Само там си позволяват да говорят с непознати на "ти".
Отделен е въпросът, че не можете да различавате предположение на база личен опит, от изказване, което със сигурност ще се случи.
inlove90 wrote:Здравейте ! Наскоро се регистрирах в сайта. Четох много добри отзиви за него. Дано наистина се печелят пари. Та въпросът ми е как да изпълня т.нар. "задачи" ( Task),понеже постоянно ми дава, че няма такива . Разбрах, че от тях се печели повече, но не ми ги зарежда.
hrisicoral wrote:Miro773 wrote:Здравейте банда,
Ето и моето първо реферално похождение. Мини реклама за 70$ в неото. Първоначално реших да рекламирам чрез grid-a, но цъкайки върху такива реклами на други колеги ми направи впечатление, че е много трудно, да не казвам невъзможно да се стигне до регистрационната форма на ClixSense. Затова в последният момент реших да пусна реклама на рег. формата. Стартирах я снощи (неделя) към 18 часа, без прекъсване, при 40к посещаемост в сайта. Резултатът към момента е 26 рефа, от които 26 активни засега (ще видим докога). Ще ги наблюдавам 2-3 седмици, след което възнамерявам да повторя упражнението.
Поздрави и успех на всички
Здравейте приятели,
Има някои термини,които не разбирам във вашия професионален жаргон![]()
Например: какво е "40к посещаемост в сайта" и на кое казваме "зеления сайт"
Благодаря
jujakotzeva wrote:Здравейте! Почти 2 години работя на Грида тук, но до сега не съм спечелила нищо! Абсолютно нищо!
gari211 wrote:Как общувате с рефералите си?
Извинявам се,ако въпросът вече е дискутиран,но не ми остава време да изчета всичко.Стандартното съобщение не ми се вижда достатъчно,аз лично видях това на моя спонсор дни след като се регистрирах
Пуснах първата си рекламка за 5$,просто за проба.Извадих късмет с цели 3-ма - един от Пакистан,един от Йемен и един сънародник.Ми арабчетата втори ден кликат здраво,нашия вчера 5 клика като се регна и до там...Английският ми е на ниво гугъл преводач,та надали бих могла да вдъхновя чужденците,но поне с нашия бих могла да поговоря,ако знаех как