Please wait...
HomeForumPosts by TashaSasha

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by TashaSasha

Pitanja i saveti » Post #358

Sun Jan 27, 2013 06:51 in Ex-Yugoslavia

Hello ******,

Your ticket has been submitted to our 'General' Department, one of our staff members will review it and reply accordingly.

Ticket ID: 258093
Ticket Key: 12b11a43
Subject: I want to add a sponsor
Department: General

Check the status or reply to this ticket at:
ClixSense Help Center

We appreciate your business and, as always, if you have any questions or need assistance don't hesitate in contacting us.

evo, ovo joj je sad stiglo, nakon onog prvog mejla gde su odbili. Mozda sam dosadna, ali sta ovo sad znaci ako su vec kao odbili? :)

Pitanja i saveti » Post #356

Sun Jan 27, 2013 05:53 in Ex-Yugoslavia

Kaze da nema sponzora, objasnila sam gde da pogleda i kaze da pise No sponsor.
Nije mi najjasniji ovaj deo gde pise da su se zalili na mene :x

Pitanja i saveti » Post #354

Sat Jan 26, 2013 18:30 in Ex-Yugoslavia

WeeCash wrote:
TashaSasha wrote: treba mi brz odgovor :) kako neko moze mene da stavi kao sponzora? tj kako neko ko je vec registrovan, moze da mi postane refereal? :)

Taj neko moze da ti postane referal samo u slucaju ako nema sponzora ili mu sponzor nije aktivan vise od 90 dana, ili banovan. Sve morate preko tiketa.

Hello, I am sorry but we do not allow the change of upline/sponsors if your current sponsor is active. The reason is that some of the sponsors who are promising you an upgrade or cash are not following through. Then we are hearing complaints from the members saying this person is scamming them. Also the original sponsor who brought the person here is promoting all for nothing and losing their down lines. We had to put an end to this because of the mass amount of complaints.

Ovo je stiglo osobi koja zeli da joj budem sponzor kao odgovor preko onog tiketa. Mozes mi pojasniti, WeeCash? :) Ta osoba kaze da nema trenutno sponzora, ne razumem onda cemu ovakav odgovor i kakve to zalbe sizu kao na mene? :/

Pitanja i saveti » Post #351

Sat Jan 26, 2013 11:49 in Ex-Yugoslavia

treba mi brz odgovor :) kako neko moze mene da stavi kao sponzora? tj kako neko ko je vec registrovan, moze da mi postane refereal? :)

ClixGrid » Post #231

Sun Jan 13, 2013 09:20 in Ex-Yugoslavia

Konacno i ja da 'dobijem' nesto :D osvojila sam 5 sansi, valjda ce uskoro i neke pare :mrgreen:

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #110

Sat Jan 05, 2013 11:54 in Ex-Yugoslavia

Znam, ali to nije ni bilo moje pitanje. Pitala sam, sta ako ja zelim da mi isplate ovih 15$ preko Payze, koliko cu dobiti kad mi odbiju te takse ili sta vec? pomenuste da su od 15-20$, a meni bi ovo bila prva isplata, tj. tek treba da otvorim nalog na Payzi.

ClixGrid » Post #223

Sat Jan 05, 2013 08:02 in Ex-Yugoslavia

Postoji li neki nacin da povecam sanse za dobitak na clixgrid-u ili je sve samo puka sreca? Nista nisam dobila do sad :(

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #108

Sat Jan 05, 2013 07:59 in Ex-Yugoslavia

A kad moram da otvorim racun? :) Za sad nemam ni 15$ za isplatu, znaci ako je budem zahtevala, dobicu jednu veliku, lepu, okruglu nulu? :D

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #106

Fri Jan 04, 2013 04:11 in Ex-Yugoslavia

Kako da otvorim nalog tamo? Pokusavam vec nekoliko puta i stalno mi trazi neki Transakcioni kod, sta je to?

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #104

Thu Jan 03, 2013 15:19 in Ex-Yugoslavia

Mozete li mi reci koji servis za isplatu funkcionise u Srbiji?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 08:16:36 PST