Please wait...
HomeForumPosts by tech4o1979

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by tech4o1979

Проблем с идентификация на мобилен номер » Post #6

Fri Apr 14, 2023 09:29 in Bulgarian

Това са за Американските проучвания дотам нямаме достъп ще правите другите.

Продължаваме напред с промяна » Post #99

Thu Oct 22, 2020 04:01 in Bulgarian

Здравейте то от време на време пуска проучвания но откъм таскове и игри хич не ме допуска,незнам защо е така защото смених телефона ли какво незнам.

ClixSense Оферти » Post #1327

Wed Dec 19, 2018 01:19 in Bulgarian

Нищо ново под слънцето брат,при мен поне 20 пъти се е случвало,пиша на съпорта и имам доказателство и те така дали съм спазил всички указания ала-бала и съжеляват че не могат да ми платят,после пиша и на кликсенс,и те казват че с подизпълнителите нищо не могат да направят,само могат да плащат тези техните проучвания,и там не съм имал проблем,незнам защо при теб е имало,аз с кликсенс специално не съм имал проблем,много рядко и винаги са го решавали.

ClixSense Оферти » Post #1320

Fri Sep 08, 2017 10:51 in Bulgarian

Да и при мен е отдавна така,писах и на съпорта в кликсенс ама те отклониха топката да пиша на wannads,но и те от умрял писмо или се бъгва нещо не можеш да им пратиш имейл че нещо се скапва,общо взето скапана работа е там.

CrowdFlower » Post #3

Thu Aug 24, 2017 02:44 in Bulgarian

Да и синхронизирай с фейсбук

Продължаваме напред с промяна » Post #82

Sat Aug 19, 2017 02:18 in Bulgarian

Това е редовна практика,аз съм джиткал и се появява че има проучване и веднага влизам и пише че е затворено или съм закъснял а то става за секунда 2 най много,до българия не стигат тези проучвания я 1-2 на месец най много,дано разчупят с друго игри ала бала инъче и аз съм до нова година най много и чао бамбино.

Продължаваме напред с промяна » Post #71

Tue Jul 25, 2017 08:55 in Bulgarian

Да малко станахме като сайт за запознанства хахах само по-форумите ще стоим.

Продължаваме напред с промяна » Post #37

Thu Jul 20, 2017 00:10 in Bulgarian

Връщат ги на всички споко

Продължаваме напред с промяна » Post #34

Wed Jul 19, 2017 08:59 in Bulgarian

Дано,и на мен ми върнаха парите но ще видим.

Продължаваме напред с промяна » Post #28

Tue Jul 18, 2017 08:36 in Bulgarian

Да прав си братле на него ми е лесно и аз да бях в Англия например нямаше да го усетя но в бг направо си ни цакаха с спатия седмак,и аз скоро ъпгрейднах мой реферал и сега ще духам супата и както викаш ако и не дават повече проучвания задачи и др към по-малките страни и аз ги заебавам няма да си губя времето с по-2-3 долара на месец.

Продължаваме напред с промяна » Post #24

Mon Jul 17, 2017 14:17 in Bulgarian

Ами ще се боря докъдето мога и това ще е незнам за вас,инъче е прав Ковал4ев беше като навик,сега просто трябва да сменим навика това е.

Продължаваме напред с промяна » Post #20

Sun Jul 16, 2017 02:02 in Bulgarian

Така е и при мен точно същото положение и май и аз ще се откажа ако стане кофти.Без Мозайката и Реклами,само на задачи,те повечето им задачи трябва да знаеш перфектен английски,и маи и аз ще се сбогувам,5-6 години стига толкова.

Продължаваме напред с промяна » Post #8

Sat Jul 08, 2017 02:42 in Bulgarian

Има го и това, и аз ъпгрейднах един реферал на скоро.сигурно и той ще се откаже,и аз изгарям с 17 долара,писаха че май ще ги връщат на някой а некой по 4.5 цента ще дават на ден ли,малко не ги разбрах ще видим какво ще стане.

Продължаваме напред с промяна » Post #3

Wed Jul 05, 2017 11:16 in Bulgarian

Е човека се е постарал да ти го преведе не се прави на интересен не си да ти кажа.

Premium x 1 VS Premium x 2 » Post #5

Wed Feb 08, 2017 10:14 in Bulgarian

Да така е бързо те изхвърля и казва че не ставаш аз веднъж писах и на съпорта.Сега проблем пък имат и с Пейпала

Проблем с PayPal » Post #2

Wed Jan 25, 2017 12:36 in Bulgarian

Като е за 1 път регистрирай се навсякъде,направи си Paypal,и синхронизирай всичко и най-вече използвай истински имена навсякъде тези системи искат всичко да е точно,радваме се да помогнем.

ClixSense Оферти » Post #1290

Tue Oct 25, 2016 01:06 in Bulgarian

Здравейте така е и прии мен Цвети не се притеснявай,тук от 1-2 месеца съм ги забелязал всичките се ослушват да не плащат.Побърквам се по-цял ден да им пиша на Съпортите,трябва да си упорита и да ги дразниш,ама и те сменят стратегията.Пример Ofertoroto-и то беше лоялно но после почна и то да се офлянква и да не плаща и чак в съпорта пише че е кликната и не можеш да се оплачеш или пък едно друго съобщение имах че повече от 3 оплаквания не мога да правя и така сигурно към 2-3 долара съм назад от нелоялни Рекламодатели,почва да ми се разклаща доверието в тази програма лека полека.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3241

Mon Oct 17, 2016 23:13 in Bulgarian

Здравейте а да имате случайно и проблеми с офертите за смартфон.аз постоянно имам и не ми плащат на какво ср дължи това някой да пише ако има същите проблеми.

Някой завърши ли сношната задача за 0.85 цента? » Post #3

Fri Oct 14, 2016 06:40 in Bulgarian

Да така е писах до съпорта и там ми казаха не можели нищо да направят да си следя хисторито вика човека Браян.Навярно найстина е само профилно и за това не платиха.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3228

Sun Sep 25, 2016 22:59 in Bulgarian

Да кофти е това,аз и до съпорта писах и от там ми отговориха че много бързо си набирали хора и за това все не съм успявал да се вредя,то за 1-2 секунди става уж има проучване и изведнъж няма,а ако го започна ей така като при вас до 5-6 въпрос и дотам.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 00:45:00 PST