Нищо ново под слънцето брат,при мен поне 20 пъти се е случвало,пиша на съпорта и имам доказателство и те така дали съм спазил всички указания ала-бала и съжеляват че не могат да ми платят,после пиша и на кликсенс,и те казват че с подизпълнителите нищо не могат да направят,само могат да плащат тези техните проучвания,и там не съм имал проблем,незнам защо при теб е имало,аз с кликсенс специално не съм имал проблем,много рядко и винаги са го решавали.
Да и при мен е отдавна така,писах и на съпорта в кликсенс ама те отклониха топката да пиша на wannads,но и те от умрял писмо или се бъгва нещо не можеш да им пратиш имейл че нещо се скапва,общо взето скапана работа е там.
Това е редовна практика,аз съм джиткал и се появява че има проучване и веднага влизам и пише че е затворено или съм закъснял а то става за секунда 2 най много,до българия не стигат тези проучвания я 1-2 на месец най много,дано разчупят с друго игри ала бала инъче и аз съм до нова година най много и чао бамбино.
Да прав си братле на него ми е лесно и аз да бях в Англия например нямаше да го усетя но в бг направо си ни цакаха с спатия седмак,и аз скоро ъпгрейднах мой реферал и сега ще духам супата и както викаш ако и не дават повече проучвания задачи и др към по-малките страни и аз ги заебавам няма да си губя времето с по-2-3 долара на месец.
Така е и при мен точно същото положение и май и аз ще се откажа ако стане кофти.Без Мозайката и Реклами,само на задачи,те повечето им задачи трябва да знаеш перфектен английски,и маи и аз ще се сбогувам,5-6 години стига толкова.
Има го и това, и аз ъпгрейднах един реферал на скоро.сигурно и той ще се откаже,и аз изгарям с 17 долара,писаха че май ще ги връщат на някой а некой по 4.5 цента ще дават на ден ли,малко не ги разбрах ще видим какво ще стане.
Като е за 1 път регистрирай се навсякъде,направи си Paypal,и синхронизирай всичко и най-вече използвай истински имена навсякъде тези системи искат всичко да е точно,радваме се да помогнем.
Здравейте така е и прии мен Цвети не се притеснявай,тук от 1-2 месеца съм ги забелязал всичките се ослушват да не плащат.Побърквам се по-цял ден да им пиша на Съпортите,трябва да си упорита и да ги дразниш,ама и те сменят стратегията.Пример Ofertoroto-и то беше лоялно но после почна и то да се офлянква и да не плаща и чак в съпорта пише че е кликната и не можеш да се оплачеш или пък едно друго съобщение имах че повече от 3 оплаквания не мога да правя и така сигурно към 2-3 долара съм назад от нелоялни Рекламодатели,почва да ми се разклаща доверието в тази програма лека полека.
Здравейте а да имате случайно и проблеми с офертите за смартфон.аз постоянно имам и не ми плащат на какво ср дължи това някой да пише ако има същите проблеми.
Да така е писах до съпорта и там ми казаха не можели нищо да направят да си следя хисторито вика човека Браян.Навярно найстина е само профилно и за това не платиха.
Да кофти е това,аз и до съпорта писах и от там ми отговориха че много бързо си набирали хора и за това все не съм успявал да се вредя,то за 1-2 секунди става уж има проучване и изведнъж няма,а ако го започна ей така като при вас до 5-6 въпрос и дотам.