Please wait...
HomeForumPosts by DrBaKSuZ

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by DrBaKSuZ

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1457

Sun Apr 17, 2016 07:35 in Ex-Yugoslavia

Nole. sve to ja znam ali se ne mogu logovati na taj profil od fejsa ne mogu ni na mail nigdje od tog starog profila.. a na CF se logujem sa (npr. x1@...mejlom a na fb sam sa x2@...mejlom i nece da me uklopi) a od x1@mejla ne znam ni pass jednostavno ne mogu povratiti ni taj fb profil nit mejl otislo nestalo kontas a ovamo ovo sto moze lvl sam 0 i ne mogu raditi taskove kad su svi lvl 1-3

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1443

Sat Apr 16, 2016 13:59 in Ex-Yugoslavia

Pozz raja dogodio mi se problem.. vec odavno nisam radio zadatke jer imao sam druge obaveze u zivotu nisam stizao sve uklopiti pa sam samo ads-e klikao vec zadnji dvije godine.. i sad sam pokusao da radim zadatke usao sam sa starim acc na CF i sve ok kad kliknem na zadatak da ga radim trazi mi da se prijavim na FB a posto sam ja izgubio taj svoj stari FB profil pokusao sam na sve nacine uci u njega i ne mogu, CF mi ne dopusta da radim zadatke bez ulogiranja na taj FB profil.. onda sam napravio novi CF acc i na svoj sadasnji mail od FB-a i sve ok ali nemam niti jedan lvl od moguca 1, 2 i 3. i opet ne mogu raditi zadatke.. sta mi preostaje da uradim?

Pitanja i saveti » Post #2203

Sun Mar 27, 2016 04:07 in Ex-Yugoslavia

cekam vec 8dana isplatu sa payza i jos uvjek pise na cekanju? u cemu je caka sta se desava da li to treba tako dugo trajati?

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #599

Thu Mar 17, 2016 19:12 in Ex-Yugoslavia

Pozz raja vidim zadnjih par dana rijec je o Paypalu.. ja sam svoj PP prilikom registracije kartice zeznuo nesto i vise ne mogu koristii PP ali sam se prebacio na PayZa.. molio bih da mi neko, ko je koristio oboje, kaze koja je razlika i kolika.. :) hvala unaprijed! :)

Pitanja i saveti » Post #1125

Mon Jun 08, 2015 18:52 in Ex-Yugoslavia

hvala puno :) vratili su mi! i sretno i tebi i svima nama :) ;)

Pitanja i saveti » Post #1122

Sat Jun 06, 2015 17:18 in Ex-Yugoslavia

pozdrav raja! kome da se obratim nije me bilo dugo tu (opravdani razlozi) i obrsao mi se acc i sad sam se ponovno vratio a imao san nesto zaradjenog novca i to se obrisalo. imali gdje kakav link ili dugme da me ubaci da posaljem poruku administraciji ili nesto slicno?

Pitanja i saveti » Post #390

Mon Feb 18, 2013 06:18 in Ex-Yugoslavia

sever1n wrote: zanima me kako ovdje pise da dobijamo 0.02$ "Click on the ads below and get paid up to $0.02 each!"
a ustvari dobijamo 0.001$ :D

meni se je desilo samo jednom da dobijem 0.02$ kad nisam im'o premium..a sad skoro svaki dan dobijem ;)

Pitanja i saveti » Post #386

Wed Feb 13, 2013 14:09 in Ex-Yugoslavia

a za ads!! kupis premium on ti kosta 17$ ili ako poznajes svog sponzora privatno dogovoris se s njim da ti on nadogradi acc.. i onda ces imati ads minimalno 0.05$ dnevno

Pitanja i saveti » Post #383

Tue Feb 12, 2013 10:56 in Ex-Yugoslavia

luditokmak wrote:
DrBaKSuZ wrote:

;)

0,01$ za offer, može li mi pojasniti.

Imas na "matomy offers" imas dvije ponude po jedan cent. preuzmes i instaliras sta ti se nudi.. samim tim i kompletiras offer ;)

Pitanja i saveti » Post #380

Mon Feb 11, 2013 18:55 in Ex-Yugoslavia

;)

Pitanja i saveti » Post #378

Sun Feb 10, 2013 11:16 in Ex-Yugoslavia

ev za jednog je sredjeno dobio sam od njega sve sto nije dolazilo.. sa ovim dr. nezz jos!!

Pitanja i saveti » Post #376

Sat Feb 09, 2013 18:42 in Ex-Yugoslavia

jaoooo dali se ovo samo meni desilo imam dva aktivna referala.. koji klikaju ali mi ne dolazi nista da rade a znam zasigurno da bar jednom dnevno udju i klikaju i sve rade.. ali nemam nikakve zarade od nji.. u cemu je problemm sta da uradim??? :o

*ZaBAvA* » Post #10

Sun Feb 03, 2013 15:00 in Ex-Yugoslavia

Mujo i Haso jedan dan seli da pričaju šta će biti kad jedan od njih dvojice umre. I tako se kroz priču dogovore da prvi koji umre dođe ovom drugom u san i kaže ima li gore Svetskog prvenstva u fudbalu. Prošlo par godina i Mujo umre. Dolazi on jednu noć Hasi u san i kaže:
Jarane, imam dvije vijesti, jedna je loša a druga dobra!
Daj reci prvo ovu dobru! - kaže Haso.
Ovdje je ludnica, ima žena, hrane, ... ma sve što poželiš. Čak ima i Svjetsko prvenstvo u nogometu! To ti je dobra vijest.
A koja je loša?
Pa, ta da ti u petak braniš za našu reprezentaciju. :D

*ZaBAvA* » Post #9

Thu Jan 31, 2013 10:05 in Ex-Yugoslavia

Uciteljica:
- Perice odakle dobijamo struju?
- Iz dzungle.
- Kako mislis iz dzungle?
- Pa zato sto svaki dan kad nestane struje moj tata kaze: Koji je majmun iskljucio struju.

Pitanja i saveti » Post #344

Tue Jan 22, 2013 17:09 in Ex-Yugoslavia

Pitam mjesto mog kolege jer on ne smije unici na svoj acc.. posto je prije par dana dao svom rodjaku CPU da mu obnovi tj podigne sistem iznova..i koliko sam ja razumio kako mi je kolega objasnio..da je njegov rodjak kad je digao sistem prijavio se na clixsense sa svojim acc.. pa sad kolega pita dali ce morati ponovo rusiti sistem i podizati ponovo da mu se ID promjene.. jer se ne smije prijaviti sa svojim acc boji se da ce dobiti ban??

ja sam mu predlozio da obnovi sistem ponovo.. al ipak rekao mi je da pitam u njegovo ime i zahvaljiva se puno unaprijed na odgovoru..

pozz od mene!!

*ZaBAvA* » Post #8

Tue Jan 22, 2013 16:42 in Ex-Yugoslavia

Kaže Huse Hasi, ka'ee on njemu, on ka'ee vol'kaa klipaa!!! :lol: xD

Pitanja i saveti » Post #340

Fri Jan 18, 2013 19:57 in Ex-Yugoslavia

aj da je bar dopustilo da se zalim vec cim sam klikno na "This test question is unfair or incorrect!"
prebaci me na dalje.. ili ipak sam ja pogrijesio?

*ZaBAvA* » Post #3

Thu Jan 17, 2013 15:12 in Ex-Yugoslavia

-Hvala na piću.
-Oćemo do mene kasnije?
-Čime si došao?
-Balonom.
-Molim?
-Ogromnim onim. Zavezao sam ga ispred za drvo, stižemo za minut.
-Jooooj divno, nikad se nisam vozila balonom.
-Yugom sam, "fina ti strinina". Nismo u Disneyland-u.

Ajte raja!! nije valjda da ne znate ni jedan vic.. aj nek mi neko preporuci film da pogledam komediju kakvu??

*ZaBAvA* » Post #2

Thu Jan 17, 2013 12:53 in Ex-Yugoslavia

Šta rade mladenci prvu bračnu noć?
- Jedno broji pare, a drugo stavlja slike na FB.
:lol:

*ZaBAvA* » Post #1

Wed Jan 16, 2013 17:39 in Ex-Yugoslavia

Grudnjaci prepuni papira, ne saginji se lutko ispast ce ti lektira. :D

Evo jedan topic za zabavljanje, salu, smijeh, upoznavanje i ostalo...
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 10, 2023 02:07:40 PST