Please wait...
HomeForumPosts by tamara86

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by tamara86

Pitanja i saveti » Post #1336

Tue Dec 15, 2015 04:50 in Ex-Yugoslavia

ja taj zadatak nemogu uopće raditi,ni jedan video neće pokrenuti,neznam jel do browsera ili što????

Hitno-pomoc sa taskovima » Post #2

Thu Dec 10, 2015 05:40 in Ex-Yugoslavia

trebaš imati isti mail za CF i FB,ako budeš imala problema sa login morat ćeš im poslat scrrenshoot i objasnit problem.
Ja sam imala isto problem sa različitom mail adresom od FB i trebalo je mjesec dana da CF riješi.
Sretno :)

Tasks za level 0 » Post #34

Wed Dec 09, 2015 01:13 in Ex-Yugoslavia

mislim da tek što riješiš quiz mode možeš u dashboardu vidjet dal se računa u statistiku ili ne.

Tasks za level 0 » Post #30

Mon Dec 07, 2015 05:04 in Ex-Yugoslavia

Mah stvarno su čudni ti u CF :roll:
Negdje sam tu na forumu pročitala da u CF radi svega troje ljudi,a koliko ima nas koji radimo taskove?????
Nije ni čudno da kad im pošalješ mail treba im po mjesec dana da odgovore :thumbdown:

Tasks za level 0 » Post #28

Sun Dec 06, 2015 06:55 in Ex-Yugoslavia

aha,uzeli su ti level iako imaš prek 70%,čudno :?

Tasks za level 0 » Post #26

Sun Dec 06, 2015 00:29 in Ex-Yugoslavia

Jesu svi ovi taskovi za zero level koje si imao?????

Meni samo izađu oni artikli ili twitter acc

Pitanja i saveti » Post #1320

Thu Dec 03, 2015 09:47 in Ex-Yugoslavia

sponzora možeš i nemoraš imati.
Ako želiš da ti netko određeni bude sponzor pošalji ticket clixsensu,ali pazi jednom kad ti dodjele sponzora više ga nemožeš mjenjati :)

Tasks za level 0 » Post #24

Mon Nov 30, 2015 13:47 in Ex-Yugoslavia

ne idu u statistiku za level :(

Predivno iskustvo » Post #5

Sun Nov 29, 2015 01:24 in Ex-Yugoslavia

bravo za tvog sponzora :) :clap:

Moj ima skriveni mail pa mu se nemogu javiti,dva puta sam kupovala premium i bilo bi lijepo od njega da sa trećim on počasti refferala i potakne ga na aktivnost!

Tasks za level 0 » Post #22

Sun Nov 29, 2015 01:19 in Ex-Yugoslavia

meni još malo fali,vjerojatno sa slijedećim taskom koji se računa u statistiku napokon ću opet imat beđ.

Žao mi je što sam zbog neaktivnosti na cf izgubila beđeve :(

Neplaceni taskovi » Post #8

Wed Nov 25, 2015 04:04 in Ex-Yugoslavia

joj što mi ide na živce kad počnem task,riješim quiz mode i onda mi piše you have done maximum of this job :evil:

Problem taskovi » Post #5

Sat Nov 21, 2015 04:08 in Ex-Yugoslavia

Svakako napravi i screenshot i pošalji im,imala sam isti problem nedavno.
CF je trebalo više od mjesec dana da odgovore na mail i riješe problem :roll:

NOT INCLUDED IN LEVEL STATS???? » Post #2

Sat Nov 21, 2015 00:48 in Ex-Yugoslavia

Ne računaju se u statistiku

Neplaceni taskovi » Post #4

Thu Nov 19, 2015 07:54 in Ex-Yugoslavia

Upravo to,kad uđeš u cf tamo piše da si ih radio a u Clixsensu history ih nema.
Vrlo čudno!

Neplaceni taskovi » Post #2

Thu Nov 19, 2015 07:44 in Ex-Yugoslavia

I mene to zanima,isto sam danas otvorila sličnu temu.
Od 31 task plaćeno mi je samo 12

Koliko su plaćeni taskovi???? » Post #1

Wed Nov 18, 2015 23:28 in Ex-Yugoslavia

Pozz svima!
Jedno vrijeme nisam bila aktivna na Clixsensu,i izgubila sam beđeve na CF,tako da sad mogu riješavat samo zero task dok opet ne dobijem beđ.
E sad ono što me zanima,jučer sam radila neki task sa tweeter acc,dal je osoba ili biznis,i od odrađenih 31 taskova na tom zadatku plaćeno mi je bilo samo 12????
Ok kužim da se quiz mode ne plaća,ali kad sam nastavila radit tek na 6 tasku sam dobila prvi cent,i onda 7 i 8 task uredno po cent,pa 9,10,11 task ništa,pa 12 opet cent i tako dalje.
Jel to nešto novo ili????
Jel se i sa beđevima sad tako plaćaju taskovi?
Piše da je task $0.01 i onda riješiš 31 task,a dobiješ samo 12 centi????
I što je najbolje na Clixsensu u statistici piše da sam riješila 12 taskova,a u Cf 31 taskova.

Pitanja i saveti » Post #1314

Thu Nov 12, 2015 07:10 in Ex-Yugoslavia

naravno da radi,i to punom parom :D

Pitanja i saveti » Post #1311

Thu Nov 12, 2015 00:11 in Ex-Yugoslavia

CF je napokon riješio moj problem sa mailom i sad napokon mogu radit taskove :)

Pitanja i saveti » Post #1302

Mon Nov 09, 2015 00:26 in Ex-Yugoslavia

mene je iskreno taj cf razočarao :(
Isto imam problem sa mailom kojeg mi ne prihvaća,prije više od mjesec dana sam im poslala mail sa screenshotovima i još uvijek nema odgovora ni pomoći.
U međuvremenu poslala sam još par mailova da ih podsjetim da još uvijek čekam na pomoć,i samo su mi odgovorili da čekam da admin riješi.
Prije su bili puno brži sa pomoći,i užasno mi je glupo što su uveli to da se preko fb mogu samo raditi taskovi.

Pitanja i saveti » Post #1276

Tue Oct 13, 2015 03:03 in Ex-Yugoslavia

kao standard član za isplatu moraš imat minimalno 8$,moraš stavit točnu adresu od paypala.

Ja nisam uspjela povezat lažni fb i cf,odmah mi se na cf otvorio novi račun sa 0% riješenih taskova.
Cf mi ne odgovara na ticket,neznam što da više radim???
Nemogu ni jedan task raditi jer mi stalno piše da moram promjeniti mail adresu na pravom fb profilu.
Cf mi ne želi na ovu mail adresu poslat verifikaciju,već su mi poslali na mail koji sam davno prije koristila,a više taj mail ne postoji.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 24, 2023 08:17:28 PST