Mod edit.
Nece ti proci postovi.
kirbaj wrote:ekipa, dosta ovih taskova koji nabrajate na ''ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA'' i ''ID-ovi taskova koji ulaze u GA''
jednostavno ne vidim (lvl 3 imam) .. u cemu je fora?
sto znaci raditi zadatak preko refreša?
hvala na pomoci
Quote:Prvo da kazem da nisam na niciju stranu ali ovo je topic "Kafana" @ipsilon0607
je i pre ovo radio (Spam) pa nikome to nije smetalo sad odjednom nekome smeta.
Quote:Ja nikad ali bas nikad nisam upotrebio neku psovku cak sam prestao pre 4-5 mjeseci da se zalim zbog korekcije,
vidim da nakon nekog perioda ispravljaju acc ako je stvarno pitanje nije bilo ne fer.
Quote:Ono sto mogu najiskrenije da ti kazem je potrazi strucnu pomoc, na osnovu svega sto si pokazao ovde na ovom forumu.
Nole76 wrote:Obrisao Chrome i sve sto ide uz njega i nekako sam uspeo da resim problem. Steta sto sam sve propustio veceras.
uboderep wrote:Nole76 wrote:Pazite na submit, sumbitovao sam na 3 i po minuta i dobih You've completed all your work!984145 Annotate Sentences From Online Reviews That Mention The Difficulty Level Of Video Games
Dobro procitajte pravila. Gleadte samo recenice koje se traze u pitanju. Npr ako ima 120 recenica a u pitanju imate ponudjeno od 10 do 19 gledate samo te recenice.
Za sada mi ide ok.
ruma45 wrote:Zahvaljujem svima, otvorio sam FB nalog (najviše zasluge ide incomehomejob)
![]()
ali sam neslavno prošao... (doduše na poslu sam)
od 4 zadatka 3 nisam prošao quiz turu a na 1 jesam ali nema zadataka trenutno...
idemo dalje...