može li neko detaljnije da mi pojasni oko ovih zadataka,gledao sam istoriju mojih zadataka imam ih rešeno oko 600 i nigde nemam taj ‚"flag" o kome pričate i u rubrici major flag i minor flag kod svakog zadatka su samo crtice šta da reklamiram onda jer su mi oborili procenat sa 86% na 63% tačnosti
WeeCash wrote:Kada aktiviras Payza-u karticom mozes da izvadis novac na racun u Srbiji.
Ne znam tacno koliko su provizije, zadnji put kada sam gledao su bile $20 po transakciji.
WeeCash wrote:ljubaribolovac wrote:WeeCash wrote:nejc8a wrote:Znači,kad isam ja na payzi i sam starter onda meni neče ništa poreza uzet??
Tako je. Porez za primanje novca sa ClixSense-a na payza te nece nista kostati, ali kada budes prebacivao na racun, $25 po transakciji.
pozdrav,šta znači poruka na mom payza računu da moram imati 50$ depozita da bi verifikovao bank wire
Tacno to sto pise.
Ali mozes ga potvrditi i VISA karticom puno povoljnije.
WeeCash wrote:nejc8a wrote:Znači,kad isam ja na payzi i sam starter onda meni neče ništa poreza uzet??
Tako je. Porez za primanje novca sa ClixSense-a na payza te nece nista kostati, ali kada budes prebacivao na racun, $25 po transakciji.
WeeCash wrote:ljubaribolovac wrote:
pozdrav svima,može li pomoć pošto sam i ja nov,neko detaljno uputstvo skidanja para na svoj račun i podizanja istih unapred se izvinjavam ako sam propustio a već je negde objavljeno
Posto si u Srbiji mozda znas da jos uvek ne mozemo koristiti PayPal tako da nam ostaju 2 resenja:
1. Podici novac sa ClixSense-a na Payza racun, povezati svoj bankovni racun sa Payza-om i izvaditi na taj nacin. Porez je fiksan i dosta visok - $15 a sama transakcija traje od 7 do 14 dana.
2. Ici putem ceka i onda ga unovciti u banci. Tu porez varira od banke do banke a sto se tice vremena, pa potrebno je minimum 10 dana da bi cek stigao do nas.
Nadam se da sam pomogao.
I da. Da bi dobio novac na racun sa Payza-e moras imati verifikovan Payza nalog. Najbrze ces to uraditi tako sto ces povezati svoj VISA karticu sa Payza racunom.
Pozdrav.
zaradanaklik wrote:Pozdrav svima iz Beograda!
![]()
Koliko dugo radite ovo i kako se moze ovde zaraditi, klikcem dve nedelje i imam 0,245 $!!!
U cemu je caka?