Please wait...
HomeForumPosts by tzcrnko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by tzcrnko

Novi sam pa bi molio pomoć! » Post #8

Sun Jan 10, 2016 00:04 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: Nego ti nama reci, registrirao si se 2012, gdje si bio sve ove godine? :o

Kao prvo hvala na odgovorima i pomoći, stvarno ste brzi! :thumbup:

Točno da sam se registrirao tada i paralelno isprobavao više stranica preko kojih se moglo zaraditi klikanjem, međutim dosta sam to površno radio i mislim da tada nije bilo taskova i sličnog pa je sve ostalo na nešto klikanja.

Sada sam ponovno naišao na stranicu i sjetio se da sam prije bio registriran preko nje tako da sam ju ponovno aktivirao i evo trudim se ovaj puta ne odustati! ;)

Novi sam pa bi molio pomoć! » Post #1

Sat Jan 09, 2016 09:35 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima i sretna zarada!

Novi sam u ovome i tražio sam po forumu kako se to napravi pa nikako ne mogu naći, svi pišu ID-ove a nitko ne opisuje gdje se upisuje taj ID i kako to funkcionira?

Djelomična sam objašnjenja vidio na forumima ali bi htio kompletno objašnjenje.

Hvala unaprijed na odgovorima!

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #28

Sat Jan 09, 2016 01:39 in Ex-Yugoslavia

Meni je javljalo poruku email invalid business email i uspio sam nači rješenje.
Iz nekog razloga stranica ne radi s mozilla firefoxom, tako da samo sve napraviš na Chromu i ta poruka se ne pojavljuje ! Poslije kad si jednom registriran možeš koristiti i firefox!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 11, 2023 08:45:49 PST