Ami most rohadtul ledobbentett, hogy a clixsense is elkezdte ezt az inaktivitas utani szamlanullazast ugy, hogy mellette az osszes adat megmarad, pl.: az eddig megkeresett penzek, egyenlegek, stb. Pedig regen is voltam inaktiv hosszabb ideig is, mint most megsem nullaztak le, pont ezert szerettem meg azt az oldal,t mert nem volt olyan troger, mint a zold parja a neo...
A masik ami meg jobban ledobbenett, az a crowdflower fele task oldal mely megszuntette a regisztraciot es csak facebook oldallal lehet belepni. Na azt messze elb....k.
Ezert gondoltam beugrok ide megirom a velemenyem, aztan agyo clixsense, meg crowdfllower. Mar mas oldalt hasznalok mely tobb penzt hoz, de ezt nem is banom, mert kezd ez az oldal is ellinkesedni...
eva61 wrote:Regiszter wrote:Hello!
Gábor vagyok, abszolút ismeretlen világ ez számomra, a szponzorom vagy reffem egy mexicoi akivel nem lehet komunikálni, általános infókra lenne szükségem, nagyából mindenre pl hogy tudok hirdetést feladni, mi az a szerveridő, mikor kellene fent lennem, mindennap nyomom, de nem értem kérem aki tud segítsen
Köszönöm előre is
Szia Gábor!
A szerveridőt látod a fiókod jobb oldalán, illetve a grid tábla alatt. A szerveridő a mi időnktől 6 órával kevesebb. Mindennap reggel 6-tól másnap reggel 6-ig tart a mi időnk szerint egy nap. Érdemes az oldalra naponta többször látogatni, mert többször vannak hirdetések. Ha a toolbar-tletöltöd, akkor a képernyőd jobb felső sarkában - ha rákattintasz -, látni fogod mennyi hirdetés,ill. task van.
A szponzorral nem lehet beszélni, az enyémmel sem, az csak ott van, hogy ki alá regisztráltál.
A referrallok akik majd a hirdetésedre alád regisztrálnak. (Szerintem ez az oldal agyon van hirdetve, nem sok remény van, hogy valakit sikerül szerezned -ez az én véleményem, de nyugodtan hirdess, ha van miből.)
Az advertisement-nél tudsz hirdetni, a linkeddel, ami nálam piros, de van rövid link is.
Ha van rá pénzed, érdemes tagságot venni, mert ezen az oldalon csal 17 dollár egy évre, ez más oldalakhoz képest olcsó.
Szerintem a task-okat érdemes csinálni, mert azzal lehet jól keresni, főleg ha tudsz angolul. Ha nem annyira, akkor fordítóval is jól lehet boldogulni.(Én azzal csinálom, de nem ezen az oldalon, mert a másik többet fizet.) Nagyon korán, úgy hajlani 2 óra és 4 óra között szokott lenni magyar is, egy kaszinós, nagyon egyszerű és itt 7 centet fizet.
Most ennyi jutott eszembe.
Jó munkát és sok$
üdv eva61
Szirup wrote:Claridge wrote:Szóval Levinek igaza van, Teljesen Őszintén be kell hazudni, azt amit szerinted hallani szeretnének. És reménykedni, hogy benne vagy a célcsoportjukban.
Igen,ám de ha nem egyezik az előzetesen kitöltött adatlapoddal akkor le is tilthatnak mindről.
mereybalazs wrote:Sziaszok. Van egy kis gondom, remélem tud valaki segíteni. Megpróbáltam pár kérdőívet kitölteni, de mindig az volt pár kérdés után, hogy nem vagyok megfelelő... Nem értem, rendesen válaszoltam minden kérdésre, erre ez van... Légyszi segítsetek, ha tudtok, köszi szépen.
szinuhe wrote:Srácok !
Van ez a 3 centes task, ahol a twitter oldaladra kell valamilyen bejegyzést beilleszteni, hozzátenni egy hastagot meg egy szót, stb.
A lényeg az, hogy valamilyen bónuszt is igért, de nem igen értettem miben áll ez ?
Tudja valaki ?