Please wait...
HomeForumPosts by sizika66

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by sizika66

Dal ste zadovoljni radom naseg moderatora? » Post #22

Mon Mar 20, 2017 08:21 in Ex-Yugoslavia

Iako vise aktivno ne ucestvujem u radu foruma zelim da pruzim podrsku nasem moderatoru i zahvalim joj se za do sada ucinjeno :thumbup: Veliki pozdrav!

Kafana » Post #282

Sat Dec 31, 2016 13:57 in Ex-Yugoslavia

Hvala na lepim zeljama! Takodje! :D
Nadam se da ce te biti vise u sledecoj godini! :xthumbup:

Sretan Božić » Post #10

Sun Dec 25, 2016 09:39 in Ex-Yugoslavia

Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, sreće i uspeha! :xsmile:

ClixGrid » Post #2034

Fri Apr 15, 2016 15:09 in Ex-Yugoslavia

:$

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1425

Thu Apr 14, 2016 08:20 in Ex-Yugoslavia

KAleksandra wrote: 896043 Adult Content According To Google Adsense Rules (Potential Explic...
Novi ID za level 2
Bar je meni novi

Novi za sve. :$

xakep99
nema ga na listi :?

Pitanja i saveti » Post #2341

Wed Apr 13, 2016 05:23 in Ex-Yugoslavia

Nema na cemu.
Slicno pitanje si vec postavila ranije i Moderator naseg foruma incomehomejob ti je odgovorila ovde:
Pitanja i saveti | ClixSense Forum
procitaj sta ti je napisala i procitaj informacije sa linkova koje ti je postavila, plus:
Tasks za level 0 | ClixSense Forum
Ako moze odgovor za pocetnika | ClixSense Forum
Takodje kada pises na forumu nemoj da ubacujes toliki broj smajlija, to nije dozvoljeno pravilima foruma.
Kada sve procitas, ako budes imala dodatna pitanja postavi ih u ovoj temi.
Sve najbolje :thumbup:

Tasks za level 0 » Post #348

Tue Apr 12, 2016 13:17 in Ex-Yugoslavia

895546
Help Us Identify Authors
Ne ulazi u GA

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1407

Tue Apr 12, 2016 09:45 in Ex-Yugoslavia

895166
Company Logo Validation
level_2_contributors
$0.03
ulazi u GA :$

Pitanja i saveti » Post #2338

Tue Apr 12, 2016 03:44 in Ex-Yugoslavia

nena1111 wrote: Imam pitanje postojili mogucnost da se nekako ulozi na ovaj sajt da se dobiju vise placene reklame. Hvala ;) 8-)

Mozes da kupis premijum, detaljno na ovom linku:
My Account: Premium Account - ClixSense
ali premijum ce ti se isplatiti samo ako radis i taskove ili imas referale. Imaces nekoliko reklama vise, ali to nije neki veliki pomak u zaradi ako resis da samo klikces reklame.
Moj ti je savet da radis taskove, dodjes do lvl.1 bar, i radeci na taskovima zaradis za premijum. :thumbup:

Rainforest Task » Post #95

Tue Apr 12, 2016 02:56 in Ex-Yugoslavia

Nova informacija vezana za primanje novih clanova za rad na Rainforest testovima:
"Our core team is working on the new onboarding system right now - we don't have an exact date, but we estimate it should be ready in 3-4 weeks, maybe sooner :)"
informacija je postavljena na GitHub pre 4 dana.

Mala pomoc za paypal » Post #6

Tue Apr 12, 2016 02:45 in Ex-Yugoslavia

Period cekanja isplate od 3 do 10 dana. 10 dana je gornja granica ako te uhvate vikend ili praznici. :$

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #70

Mon Apr 11, 2016 15:49 in Ex-Yugoslavia

Ja nisam imala taj problem. Ako sam dobro razumela to ima neke veze i sa CF inboxom, gde su notifikacije? Nisam ni tu ulazila. Necu ni da diram nista do sutra. Nadam se da ce to brzo resiti :thumbup:

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1402

Mon Apr 11, 2016 14:41 in Ex-Yugoslavia

894550
Aggressiveness And Harassment In Online Comments
level_2_contributors
$0.07
ne ulazi u GA :$

edit:
Nole bio si brzi za minut, tek sad sam videla :thumbup:

Rainforest Task » Post #88

Mon Apr 11, 2016 11:25 in Ex-Yugoslavia

Pojasnjenje novih pravila kako i kada prijaviti test:
Guide Rules: Confusing Scenarios · rainforestapp/tester-chrome-extension Wiki · GitHub

Ako budemo striktno postovali ova pravila, broj ispravnih testova ce biti jednak broju prstiju na jednoj ruci, ako i toliko! :shock:

taskovi » Post #5

Mon Apr 11, 2016 02:03 in Ex-Yugoslavia

Pitanja se postavljaju u temi "Pitanja i saveti"
Pitanja i saveti | ClixSense Forum
Idi na ovaj link i procitaj informacije vezane za registraciju:
VAZNO - Osnovni pojmovi i informacije | ClixSense Forum
S obzirom da ne znas engleski procitaj i ovu temu:
MIKRO ZADACI - NOVI ČLANOVI OBAVEZNO PROČITATI! | ClixSense Forum

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1393

Sun Apr 10, 2016 14:16 in Ex-Yugoslavia

Nisi jedini. Ne ovara se ni kod mene.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1379

Sat Apr 09, 2016 14:58 in Ex-Yugoslavia

Pravilima foruma nije dozvoljeno davati odgovore na postavljena pitanja iz taskova. Ono sto mogu da ti kazem je da su instrukcije za sve vrste taskova sa racunima, priznanicama, veoma dobre i temeljne. U instrukcijama se nalaze slike kao primeri i tamo ces naci odgovor na tvoje pitanje. Pazljivo procitaj sve sto pise u instrukcijama i pogledaj svaku sliku koja je data kao primer. Sve najbolje! :$

Predlozi za teme na forumu » Post #57

Sat Apr 09, 2016 07:18 in Ex-Yugoslavia

Ne, DeMoN17 provizija je 4e ili 6$, a kada kupujes u prodavnicama nema provizije.
Sa Neteller sajta:
The Net+ Prepaid MasterCard is a prepaid credit card that is linked to your NETELLER Account. With the Net+ Card you can withdraw funds instantly from ATMs all over the world. You can also shop directly at a Point-of–Sale (POS) locations: Anywhere MasterCard is accepted. . Please note the Net+ Card is not available in all regions.

When withdrawing from an ATM there is a 6 USD / 4 EUR / 3 GBP fee. When you use your Net+ card to shop in stores or at any Point of Sale (POS) terminal there is no fee. If you are making a purchase or using an ATM in a different currency than you selected for your card, there will be a Foreign Exchange (FX) fee of 3.39%.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #1374

Sat Apr 09, 2016 02:28 in Ex-Yugoslavia

Aktivna! :$
892995
Lyst Clothing Metadata Moderation
level_1_contributors $0.13

Predlozi za teme na forumu » Post #55

Sat Apr 09, 2016 02:13 in Ex-Yugoslavia

Mislim da nije potrebno ici u "sitna crevca" sa objasnjenjima jer: 1. tema bi bila preobilna 2. potrebne su samo 2 reci da se ukucaju u internet pretragu i dobiju se rezultati u "sitna crevca" na svim jezicima ex-yuge npr. PayPal + zemlja iz koje ste.
Ono sto bi trebalo da bude u temi su objasnjenja vezana za Clixsense i PayPal i ostale platne procesore. Npr...
- Da li je potrebno verifikovati naloge platnih procesora da bi CS izvrsio isplatu
- Kolika je provizija koju uzima CS
- Da li moze da se koristi platni procesor neke druge osobe
- Pojasniti 0.01c kod prve isplate
- kada CS isplacuje i koliko se ceka na isplatu
i slicno,
i narvno da mogu da se postavljaju pitanja za sve sto nije jasno ili postoji problem a ne nalazi se u objasnjenjima sa interneta.

Neteller je odlican platni procesor, ali jedva da funkcionise kao opcija za isplatu sa CS. Da bi se podigao novac preko Netellera, mislim na bankomatu, mora se uzeteti njihova Mastercard i to kosta 10e. Znaci mora prvo da se zaradi tih 10e plus onaj minimum od 6 ili 8 za isplatu, plus 4e za Neteller proviziju za bankomat. Neteller nudi i virtuelnu karticu s kojom moze da se kupuje preko neta. Ona je besplatna i moze da bude opcija za one koji ne zele da podizu kes. Neteller ne moze da se poveze sa nasim bankovnim racunima kao PayPal (mislim na sve zemlje bivse YU osim Slovenije), otuda njihova Mastercard.
Trenutno Neteller nije dobra opcija za isplatu sa CS jer se ne zna kada ce i da li ce isplate sa CS uopste biti.
Scully, nadam se da ovo moze malo da pomogne. :thumbup:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 10, 2023 18:42:15 PST