Mislim da nije potrebno ici u "sitna crevca" sa objasnjenjima jer: 1. tema bi bila preobilna 2. potrebne su samo 2 reci da se ukucaju u internet pretragu i dobiju se rezultati u "sitna crevca" na svim jezicima ex-yuge npr. PayPal + zemlja iz koje ste.
Ono sto bi trebalo da bude u temi su objasnjenja vezana za Clixsense i PayPal i ostale platne procesore. Npr...
- Da li je potrebno verifikovati naloge platnih procesora da bi CS izvrsio isplatu
- Kolika je provizija koju uzima CS
- Da li moze da se koristi platni procesor neke druge osobe
- Pojasniti 0.01c kod prve isplate
- kada CS isplacuje i koliko se ceka na isplatu
i slicno,
i narvno da mogu da se postavljaju pitanja za sve sto nije jasno ili postoji problem a ne nalazi se u objasnjenjima sa interneta.
Neteller je odlican platni procesor, ali jedva da funkcionise kao opcija za isplatu sa CS. Da bi se podigao novac preko Netellera, mislim na bankomatu, mora se uzeteti njihova Mastercard i to kosta 10e. Znaci mora prvo da se zaradi tih 10e plus onaj minimum od 6 ili 8 za isplatu, plus 4e za Neteller proviziju za bankomat. Neteller nudi i virtuelnu karticu s kojom moze da se kupuje preko neta. Ona je besplatna i moze da bude opcija za one koji ne zele da podizu kes. Neteller ne moze da se poveze sa nasim bankovnim racunima kao PayPal (mislim na sve zemlje bivse YU osim Slovenije), otuda njihova Mastercard.
Trenutno Neteller nije dobra opcija za isplatu sa CS jer se ne zna kada ce i da li ce isplate sa CS uopste biti.
Scully, nadam se da ovo moze malo da pomogne.