N123M wrote:ruma45 wrote:1244521 Document Recognition And Translations (Cf Redesign)
max. na 196 ili 197 +-1
Super da ih ima toliko, jer ja volim taj task, i uvek mi visok procenat, nego da pitam kad pre toliko uradi? Pitam jer me Koki1983 podstakao sa pitanjem kada izlazi odredjeni task...to nikad nisam primetila da ima neko vreme kada odredjeni taskovi izlaze....te pitam ima li neko vreme za ovaj (Document Rec and Tran.) jer ih ja jedva hvatam, uradim jedan, dva pa onda ono cuveno There is no more work bla bla bla, pa sve tako sitno, jedva par dnevno
Hvala unapred za odgovor!
Nema pravila barem za ovaj zadatak...
nekad (npr juče) sam uradio 10-12 komada
nekad bude 2-3 na dan
Često praćenje liste pa onda kad je na listi pustiš ga na ... znaš već šta

Onaj drugi b.o.l. (što se popunjavaju polja ispod dokumenta) je izlazio npr. samo oko 2-3-4 ujutro
Ja imam tu sreću da sam na poslu dobar deo dana (tj. radnog vremena) pored računara pa nahvatam i tokom dana i uveče.
Neki zadaci se periodično pojavlljuju, npr cloth/dupl. ali nemaju striktno vreme pojavljivanja.
Cloth kad se pojavi, pri kraju te ture ili posle nje se pojavljuju duplikati, da 3-4-5-6 komada pa onda pauza 10-30 minuta pa drugi talas duplikata. Onda kad se pojavi novi talas clotha posle par sati, znaš da posle njih ide i 1 ili 2 talasa duplikata.