Please wait...
HomeForumPosts by bluzer

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by bluzer

Najbolji Shockwave flash za android » Post #1

Sat Feb 02, 2013 15:54 in Ex-Yugoslavia

Da li moze neko da mi preporuci koji shockwave flash da skinem za moj android telefon kako bih mogao i sa njega da kliktam reklame?

Virusi u video ponudama » Post #9

Fri Sep 07, 2012 01:11 in Ex-Yugoslavia

Konacno sam uspio jutros da odradim ove ponude. Sto se tice utjehe o samo 6 centi, podsjetio bih na vic o Muji i Fati. Kad je Mujo rekao Fati da su teska vremena i da mora da ide na cosak da zaradi i ona nesto para, ode ona i vrati se sljedeceg jutra sa 200 eura. Pita je Mujo: "Pa koliko se naplacivala?" Ona veli 2 eurq. "Pa kako si toliko zaradila?" veli Mujo. A Fata ce na to: "E dva po dva, dva po dva......

Hvala vam svima od srca na pomoci i podrsci.

Virusi u video ponudama » Post #7

Thu Sep 06, 2012 09:50 in Ex-Yugoslavia

Probao sam sve i da iskljucim kompletan anti-virus i opet mi se pojavi ovo

Offer Unavailable

Sorry, this offer is unavailable at this time.

Bas nemam srece!

Virusi u video ponudama » Post #4

Wed Sep 05, 2012 09:17 in Ex-Yugoslavia

Moj avast anti-virus mi stalno govori da ima neki malware i da je BAD_URL kada kliknem na neku od ovih ponuda. A prije toga mi se pojavi Error na browseru. Da li treba nesto da podesim i sta?

Virusi u video ponudama » Post #1

Wed Sep 05, 2012 01:57 in Ex-Yugoslavia

Ej, ljudi da li neko zna da li stvarno ima virusa u ovim video ponudama ili su to samo cookies od trece strane? Smijemo li da ignorisemo zahthjeve nasih anti-virus programa?

Nagrada na Clixgridu » Post #1

Sun Sep 02, 2012 00:31 in Ex-Yugoslavia

Evo sam i ja konacno osvojio 0.25 $ na ovoj igrici u pretposljednjem pokusaju!

Najbollji nacin podizanja novca sa Payza » Post #3

Sat Aug 25, 2012 18:19 in Ex-Yugoslavia

Hvala na odgovoru i na dobrodošlici!

Najbollji nacin podizanja novca sa Payza » Post #1

Sat Aug 25, 2012 05:15 in Ex-Yugoslavia

Da li bi neko bio ljubazan da mi kaze koji je najbolji nacin podizanja novca sa Payza u Srbiji?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 21, 2023 17:27:40 PST