Please wait...
HomeForumPosts by jimmy_clever

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by jimmy_clever

Intrebari/Probleme » Post #2348

Fri Dec 22, 2017 08:35 in Romanian

As vrea sa va atrag atentia cu privire la un sondaj Coca-Cola pe care l-am completat azi. A fost extrem de lung (peste o jumatate de ora), iar dupa ultima intrebare, la redirectionarea finala, am fost informat ca "sondajul nu mai accepta participanti", deci nu am fost platit pentru el. Sondajul incepe cu informatii despre diferenta de calitate a diverselor produse in diferite tari din UE.

Intrebari/Probleme » Post #2329

Sat Aug 19, 2017 08:04 in Romanian

Ideea e sa raspunzi cinstit la intrebarile respective, din care oricum e posibil ca doar una sa influenteze sondajul. De exemplu daca sondajul se refera la produse de bricolaj si apare intrebarea "ati efectuat reparatii in casa in ultimul an?", probabil ca sunt admisi doar cei care raspund "da". Daca n-am facut reparatii si in sondaj ma intreaba despre pretul unor produse de care n-am habar nu vad oricum sensul sa-l completez. In ceea ce ma priveste, cel mai des se intampla sa fiu refuzat din cauza faptului ca sunt deja suficienti respondenti, dar pe baza intrebarilor initiale... nu prea.

Intrebari/Probleme » Post #2136

Wed Mar 08, 2017 16:16 in Romanian

Yonzy wrote: Mai e cineva de la BT care-mi poate zice ce cod swift a folosit? Mie mi-au zis ca l-as fi scris gresit, ceea ce m-a indus in eroare grav

BTRLRO22 (daca imi amintesc bine trebuie folosite majuscule atat la codul swift cat si la contul bancar)

Intrebari/Probleme » Post #2132

Tue Mar 07, 2017 07:35 in Romanian

danibmw wrote: Am si eu o intrebare , cum primesc Checklist Bonusul ?

Bonusul este adaugat automat balantei de plati in ziua urmatoare (ora Romaniei 07.00)

Intrebari/Probleme » Post #2131

Tue Mar 07, 2017 07:30 in Romanian

Revin cu detalii despre prima mea plata in era post paypal. Am optat pentru Payoneer, care mi s-a parut cel mai convenabil din punct de vedere al comisioanelor daca suma este de cel putin 100$. Am retras 148$ din Clixsense si prima taxa perceputa a fost de 2$ (taxa fixa indiferent de suma retrasa) pentru a trimite banii la Payoneer. Din momentul in care banii au ajuns acolo, am facut imediat cerere de retragere in contul bancar de la BT pe care il folosisem la crearea contului Payoneer. Asta s-a intamplat vineri seara, iar banii in banca i-am avut luni. Aparent la BT banii au intrat de la un Raiffeisen, de unde un comision de 4.10 lei. Nu stiu daca a fost o taxa suplimentara pe conversia valutara, dar ce pot spune este ca suma intrata in banca a fost de 615.14 lei, deci la un curs al dolarului de 4.21 in conditiile in care cursul oficial a fost de 4.28.

Concluzii:
1. Nu am intampinat niciun fel de problema cu contul BT cum sugera cineva pe forum.
2. Taxele platite au fost 2$ (taxa fixa de la CS la Payoneer) si 4.1 lei (de la Payoneer la BT). Ma asteptam la mai mult, dat fiind ca in pagina de fees de la Payoneer e trecuta o taxa de 3$ la transferul in cont bancar.
3. Pentru plati de peste 100$, eu spun ca Payoneer este cea mai buna solutie. Pentru plati mai mici de 100, probabil ar fi Payza, pe care imi propun sa il incerc la o tranzactie viitoare.

Intrebari/Probleme » Post #2110

Fri Mar 03, 2017 13:28 in Romanian

Astazi am primit prima plata in Payoneer si de acolo am dat direct retragere in contul bancar (BT). Nu am intampinat probleme, ei zic ca in 3-5 zile lucratoare o sa am banii in cont. Va tin la curent.

Intrebari/Probleme » Post #2047

Wed Feb 15, 2017 11:30 in Romanian

La Payoneer exista dezavantajul major al taxei fixe de 2$ la transferul banilor din clixsense la ei. La paypal era 2%, deci practic trebuie sa scoti cel putin 100$ ca sa nu iesi in pierdere. Dincolo de acest impediment, mie Payoneer imi pare mai ok decat Payza.

Intrebari/Probleme » Post #2045

Wed Feb 15, 2017 10:11 in Romanian

Din ce inteleg eu, taxele pentru retragerea banilor prin Payzaa ar fi urmatoarele:
1) 2.90 % + 1.14 RON de la clixsense la Payza
2) $8.00 (USD) la retragerea din Payza pe card sau 11.25 RON la retragerea in contul bancar
3) 2.5% comision de conversie valutara

La Payoneer, taxele sunt:
1) 2$ de la clixsense la Payoneer
2) 3$ la retragerea din Payoneer in contul bancar
3) 2% comision de conversie valutara

La prima vedere Payoneer pare mai rentabil. Alte pareri?

Payoneer? » Post #4

Wed Feb 08, 2017 16:36 in General Talk

I also joined Payoneer today and these are my first impressions:

1) There is a 2$ transfer fee from Clixsense to Payoneer. I think it was 2% to Paypal, which means you lose money (in comparison) if you withdraw less than 100$ from Clixsense.
2) There is a 3$ fee to transfer money from Payoneer to my bank account. Paypal has a 2.50$ similar fee, so you lose .50$ for every transfer.
3) There is a 2% conversion rate from USD to local currency. I dont think Paypal had this fee.

My conclusion: Payoneer is a bad deal. If anyone has experience with other payment options, please give us some details.

(Offtopic: this thread belongs probably to "Payment Processor Support", but most of the threads there are closed).
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 07:20:16 PST