Please wait...
HomeForumPosts by justbeast

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by justbeast

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1814

Sun May 05, 2013 06:39 in Bulgarian

добре мерси ;) а да попитам някъде изписва ли колко в момента са онлайн в сайта защото аз не виждам?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1812

Sun May 05, 2013 05:05 in Bulgarian

здравейте имам едно запитване относно :clixsense: от тука печелят ли се активни реферали изобщо?ако някой има опит в това да сподели ако обича :thumbup:

Matomy Специален промоционален турнир - Април 2013 » Post #11

Wed Apr 24, 2013 04:13 in Bulgarian

Деси на кой прати запитване по емайла ? на тези които се регистрира или на :clixsense: ? :)

Matomy Специален промоционален турнир - Април 2013 » Post #9

Wed Apr 24, 2013 03:06 in Bulgarian

ами да и на мене същия проблем само се регистрирвам на празно и после има реклами с телефонния ми номер и ми вземат парите само а неми ги дават че съм изпълнил офертата....големи чешити чак и промоции има за тези оферти :D xaxa

Реферали » Post #321

Wed Apr 10, 2013 07:27 in Bulgarian

някой може ли да ми каже защо ми е останал един реферал активен след като не е влизал от миналата година?да не би ми се е бъгнал акаунта защото и аз не бях влизал от 2012

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #18

Fri Apr 05, 2013 11:15 in Bulgarian

можели някои да ми каже от earned: сумите които има там как да ги преместя в my balance?

Реферали » Post #318

Fri Apr 05, 2013 09:01 in Bulgarian

az napravo si smenih imeto ostavi da va pitam drugo.. :D poneje nebqh vlizal dosta vreme i cakal na reklamite bqha mi sa iztrili parite i accounta mi beshe zaspal i sega kat go vazbudih gi nqmashe parite v my balance a sa se premesteli v earned kak da si gi sabera sichkite na my balance?

Реферали » Post #317

Fri Apr 05, 2013 08:55 in Bulgarian

Hei kolegi mojeli referalite mi da ne mi vijdat imeto a samo accounta? ? i ako moje ot kade se pravi?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #712

Tue Jul 24, 2012 02:05 in Bulgarian

chocky_s wrote:
justbeast wrote: az sm mu dal da me zapomni,no toi leko t1pichak i nemoje neshty :roll:

:)

eh tui tvoito ketence danebi da e nastrahnalo taka ot moq pitbull :twisted:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #710

Mon Jul 23, 2012 23:22 in Bulgarian

Аз съм му дал да ме запомни, но той леко е тъпичък и неможе нещо. :roll:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #704

Mon Jul 23, 2012 03:32 in Bulgarian

aa zanchi ne e bilo samo pri men :clap:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #702

Mon Jul 23, 2012 03:12 in Bulgarian

lele do sega kakvi chalami mi praeshe toq :clixsense:
ush sm v profila si a kato dam da gledam ClixGrid mi izpisva che nesam vlqzal... a sm si v accounta i daje tuka v foruma kat iskah da popitam nemojeh da pisha napisvah go i natiskam submit i pak mi izpisva che nesam vlqzal ... zashto svata taka nqkoi znae li ? kato mi stani dr pat taka da znam kvo da praq :?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #694

Sun Jul 22, 2012 07:13 in Bulgarian

buldan75 wrote: Първо проверяваш дали има постове във форума и ако няма, то изпрати запитване до ClixSense, но като гледам кога си регистриран ТИ, то със сигурност спонсора ти е активен потребител.
Трябва да е бил повече от 90 дни неактивен за да имаш евентуална възможност за тази опция.
В твоето положение спонсорът ти със сигурност НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СМЕНЕН!

ok :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #692

Sun Jul 22, 2012 06:40 in Bulgarian

buldan75 wrote: @justbeast Не е позволено да си сменяш спонсора. Крайно изключение се прави само ако той не е активен потребител.
За повече информация можеш да изпратиш support ticket до Администрацията на :clixsense:

a kak se razbira dali e aktiven ili ne :? :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #690

Sun Jul 22, 2012 06:11 in Bulgarian

nqkoi znae li dali moje da se smenqt sponsorite?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #670

Mon Jul 16, 2012 08:46 in Bulgarian

Здравейте и от мен. :twisted:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 3, 2023 15:21:00 PST