CicoSreckovic wrote:@rakijaman onda ti se premium ne isplati. Ne znam kakvu zaradu imas? Referale mozda?
@darthjovan sve sto radim je namesteno na 1 sec.
Berikai wrote:rakijaman wrote:video sam negde 26$ mora da se uplati ili ako ne uplatim kad metem karticu u atm aprat ima da je proguta jer ne more da se koristi
Pa neka logika nalaže da ako želiš dići lovu sa bankomata na kartici ili računu mora biti neš para ili si ti našao neke koji daju na veresiju.
Kad zaradiš neku paru i prebaciš na Payoneer skinut će oni sami sa računa koliko treba.
Za greške kod logiranja na CF čitaj tu.
Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF | ClixSense Forum
notme1206 wrote:ne treba ti swift.Kad aktiviraš karticu traže ti broj kartice(koji ti piše na kartici) i PIN koji sam smišljaš
swift ti treba ako želiš da ti pare šalju na račun u banci,a ako će trošiti pomoću kartice ne treba.
heeram wrote:zerg wrote:Surveys. Ima li neko iskustva s tim, šta je to, kako funkcioniše, koliko se može zaraditi, oduzima li puno vremena?
babaroga1x wrote:capedunumus wrote:Ja sam tek odskora ovde, i nervira me zato što su taskovi beskrajno glupi - u smislu, potrebno je validirati neke facebook stranice, koje ne postoje, i ako navedem da ne postoje, on to tretira kao netačan odgovor.
Čak sam i nakon izvršenog taska lepo dokumentovao linkovima, ali ništa nisu uvažili (za sad).
Koliko vremena prođe dok ne počnem dobijati neke normalne taskove, i da li postoje neki koji donose više od 2-3 centa, obzirom da umem da radim gomilu poslova.
hoću da kažem, zanima me da li su sve pešački poslovi ili ima i nešto naprednije?
ako nisi nikad radio na ovakvim zadacima, ni na jednom drugom sajtu, onda počinješ od početka... odnosno nemaš nijedan badge (postole level 1, 2 i 3)...
kad riješiš nekih stotinjak zadataka točno, dobiš level 1... onda malo više posla imaš, različitog i kad tu odradiš turu, ideš na level 2.... tu možeš već više zadataka raditi jer radiš zadatke razine 1 i 2... i tako dalje do razine 3...
na razini 3 su zadaci zanimljiviji i bolje plaćeni... odnosno možeš birati što ti je zanimljivo raditi...