Please wait...
HomeForumPosts by indiigo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by indiigo

ClixSense Задачи » Post #1326

Mon Sep 02, 2013 09:13 in Bulgarian

trooper111 wrote: Здравейте! Регистрирах се в сайта преди почти 1 седмица, но все още не съм получил нито една задача. Със "стандарт" акаунт съм. Това ли е причината или просто трябва да изчакам да мине още време от регистрацията ми. Подобно е положението и с офертите ми - нито една. Някой може ли да ми обясни защо е така? Мерси предварително:)
Задачки няма и при нас. Не се притеснявай, няма значение какъв потребител си или откога. Всички ги чакаме

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2111

Mon Sep 02, 2013 07:25 in Bulgarian

Braveheartt wrote: ако може някой който има много реферали и иска още 1 активен нека да пише, защото си нямам спонсор и ако реши че съм добър реферал и печели добре от мен да ме направи премиум ако ако не е проблем

Приятел, няма нужда да пишеш едно и също в няколко теми. Премиума е важен, но по-важно е да има кой да те въведе в програмата и да ти обясни някои неща. Заповядай при мен, но първо ме намери да си поговорим. Координати не мога да оставя, но който търси - намира ;)

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #218

Sun Sep 01, 2013 03:58 in Bulgarian

Здравей gentu,
Както виждам ти нямаш и седмица в сайта. Сподели какво те притеснява, че искаш да сменяш спонсори, да правиш нов акаунт, да използваш един и същ пейпал няколко пъти. Всичко това ме навежда на мисълта, че опитваш нещо да шмекеруваш. Не го прави! ClixSense е най-стабилната програма и рискуваш да ти затворят акаунта.
Тук във форума ще намериш много хора, които с радост ще ти помогнат за всичко неясно.
Успех!

Daily Checklist Bonus » Post #307

Thu Aug 15, 2013 07:49 in Bulgarian

Днес ми е рекорден ден по изкарани парички. А както казват - "апетитът идва с яденето"
Благодаря :clixsense:!

Daily Checklist Bonus » Post #299

Tue Aug 13, 2013 06:49 in Bulgarian

Ех... Така се бях засилила, а задачата имала лимит. Благодаря на шута за помощта

ClixSense Задачи » Post #1277

Fri Aug 09, 2013 01:55 in Bulgarian

Направих медицинския тест. За 15 мин е, но с преводача дума по дума ми стигна времето. Опитайте

ClixSense Задачи » Post #1233

Sun Aug 04, 2013 11:13 in Bulgarian

al1968 wrote: Ха, след като ме нарязаха като ябълка на двата теста няколко пъти, днес издържах успешно" Pre-Screening Survey 3". На всички въпроси отговорих, че имам ipod / или нещо подобно беше :( / А пък си имам и златна значка, само дето не знам какво да правя с нея. :lol: :clap: Хайде, успех на всички!

И аз успях, даже с двата теста :clap: . Естествено си имах ipod :D И още нещо направих, незнам дали е от значение. Попълних си в профила рождената дата преди да почна да решавам тестовете.

ClixSense Задачи » Post #1205

Thu Aug 01, 2013 09:48 in Bulgarian

pomoriiski wrote: за 35мин 49 задачи....бахму маийката или мн лъжеш или си бахти лудия робот

И аз съм правила 40 задачи за около 30 мин. Ама трябва да ги "хванеш", а най-важното да имаш желание

"На крива ракета,космоса й пречи!"....

Реферали » Post #574

Wed Jul 31, 2013 13:03 in Bulgarian

Fugitive88 wrote:
zakista wrote: Рекламите в пробукс решетката са горе долу успешни. Вече са 12 $ , но минимума ми е 17 реферала с рефералния линк решетката от :clixsense: . Ако някой желае да опита и да сподели .

Успех на всички колеги

Хммм сравнително доста добър резултат :clap: А като активност как са биват ли горе долу? Аз съм се чудил за такава реклама, но не знаех дали си струва, също съм се чудил за реклама на решетката на туикърз за 15$, най- много да пусна и на двете, че давидим какво ще стане :D
В туикърса при мен не се получи - и на решетката и микро съм пускала - резултатът е нулев и си го обяснявам с факта, че туикърс има акаунт тук и го рекламира без прекъсване на скъпите реклами

ClixSense Задачи » Post #1183

Tue Jul 30, 2013 09:59 in Bulgarian

respekt wrote:
shuta999 wrote:
indiigo wrote: Find Directory Business Listings (english urls)

Ако някой е разучил тази задача, моля да сподели. Аз я пробвах в два други сайта но се провалих. Когато се отвори картата на първия линк и намеря адреса мисля, че се справям. Обаче не ми е ясно с втория линк какво да правя и къде да търся

И двата линка са ти предоставени за съответната фирма ...... ако не се лъжа адреса както и пощенския код,град,област ..... всичко трябва да ти съвпада на 100 % за да отбележиш че си го намерила ......
Когато намериш адреса в 1вия линк трябва да избереш "more info" мисля че беше функцията и да вземеш линка от новата страница като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО замениш индексът bg в края на линка с en
Ако пропуснеш да го направиш ти отчита отговорът като грешен ..... по желание можеш да го замениш с "hun","ro","..... и още няколко езика имаше вкарани но не помня какви бяха ..... en работи на 100 %
Поздрави и успех :thumbup:

Аз одеве го правих таска обаче в пробукс и там си го слагах направо с bg накрая и не ми дава грешки. ;)

Благодаря за помощта. Колко малко му трябва на човек да го побутнат и да се справи. Вече 2 таска без грешка правя. Много съм добра ;) и то благодарение на вас :clap:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2033

Tue Jul 30, 2013 09:56 in Bulgarian

Може

ClixSense Задачи » Post #1169

Mon Jul 29, 2013 13:32 in Bulgarian

Find Directory Business Listings (english urls)

Ако някой е разучил тази задача, моля да сподели. Аз я пробвах в два други сайта но се провалих. Когато се отвори картата на първия линк и намеря адреса мисля, че се справям. Обаче не ми е ясно с втория линк какво да правя и къде да търся

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #121

Tue Jul 23, 2013 12:01 in Bulgarian

Моите пари точно на 3тия ден влязоха в картата, ЦКБ ползвам

Плащания » Post #316

Tue Jul 23, 2013 10:46 in Bulgarian

Благодаря! просто толкова си поисках, оставих малко в акаунта за "черни дни" ;)

Плащания » Post #314

Tue Jul 23, 2013 10:38 in Bulgarian

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2013

Sat Jul 20, 2013 06:13 in Bulgarian

zolui wrote: Здравейте и от мен, от известно време се присъединих към колектива и що годе се оправям за момента, доста ми помага и форума. От няколко дни се чудя как се ползва бонуса от 1000 ad credit, които печелим с купуването на Премиум-а.
1. разбрах, че първо рекламата минава одобрение
2. избираме си вида на рекламата, броя кликъве и т.н.
Но как да пусна рекламата за одобрение: или заглавието късо, или съдържанието неточно и винаги линка, който пействам, не може да се ползвал Какъв линк да се сложи там. Пробвах с какво ли не: от линкове към заглавна страница, с моя референтен линк, с този към форума...е не го приема. Опитах за спорта с линка на google и abv.bg. И тях не ги хареса...

Здравей, да не опитваш да рекламираш линк от Clixsense. Няма как да се получи, ако е така. С тези кредити можеш да рекламираш друг сайт в Clixsense

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1972

Wed Jul 10, 2013 00:23 in Bulgarian

al1968 wrote: Здравейте на всички и привет от България! Приятели, помагайте! От снощи съм в България ! И не ми дават достъп до задачите и офетите, писах на супорта, но отговор нямам. Явно проблема е в смяната на държавата.Някой знае ли какво трябва да се направи?

Влез в скайп

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1950

Tue Jul 02, 2013 10:01 in Bulgarian

pomoriiski wrote: ши изкараш 130$ за 3 месеца КАТО МИ ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ КАКО....от 5 месеца цъкам всеки божи ден линковете...грида...и имам почти 500 задачи..тва за 5 месеца....и ми стигнаха да дам 17$ за ъпгрейд и ся имам 13$ в сметката....тъй че посмали малко лъжите....

Момче, престани да хленчиш. Мога да извадя поне 5 твои поста, в които все някой ти е виновен - то със задачи те прецакваха, то реферали нямаш или пък другите лъжат...
Сайтът е уникален и най-добрия. Замислял ли си се, че и тези които имат по 2000 реферала са почнали с 0 баланс? Аз на твое място бих се амбицирала и замислила - защо те могат, а аз не.
Рефералите няма да паднат от небето и най-добрия начин за намирането им е платената реклама. Няма бизнес, където от първия ден да започнеш да печелиш по много без да инвестираш нищо. Ти решаваш как да се развиваш и какво да правиш. Доста информация има в този форум и аз много съм научила от него. Прехвърли темите още веднъж и виж какво правят другите. Нищо няма да дойде наготово и е въпрос на време, търпение и амбиции.
Всичко зависи от теб. Успех!

Реферали » Post #480

Mon Jun 17, 2013 10:45 in Bulgarian

Както казва Булдан, не количеството, а качеството е важно. Ето един реферал мечта, няма и 3 месеца в сайта, а вече е много пред мен.

За видеоклиповете » Post #4

Sun Jun 16, 2013 11:34 in Bulgarian

rummy_bs wrote: Благодаря на админите,че сте взели под внимание това,което писах.Все още обаче видео не се е появило.На мои приятели,които са членове тук ,също им прави впечатление отсъствието на тази опция.Още веднъж благодаря за вниманието.

Клипове има, но рядко. Трябва да ги "уловиш". Аз лично съм изгледала около 10. Прави ми впечатление, че сутрин към 7 като реснат сървъра се появяват. Просто бъди настоятелна и проверявай от време на време
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 3, 2023 11:56:12 PST