Please wait...
HomeForumPosts by marmarko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by marmarko

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #548

Thu Feb 16, 2017 01:10 in Ex-Yugoslavia

savmi wrote:
klikbh wrote: PAYPAL - PREBACIVANJE NA PAYPAL RACUN
Najbolja opcija je
1.OTVORITE PAYZA RACUN
2.VERIFIKACIJA NIJE PORTEBNA DO IZNOSA 500 DOLLARA
3.NE SKIDAJTE NOVAC NA KARTICE , BANKU - ODERAT CE VAS PROVIZIJOM!
4. OPCIJA NA PAYZA- WITHDROW MONEY- EXCHANGER!!!!
5. OTVORITE NALOG NA EXCHANGERU : RCHANGE
6. VERIFIKACIJA SAMO BROJ MOB I EMAIL
7. SA PAYZA PREBACITE NA RCHANGE, ON SALJE NA PAYPAL

CLIXSENSE VAM ISPALTI 10 DOLARA NA PAYZA
10 DOLARA PREBACITE NA PAYPAL, RCHANGE VAM NAPLATI 2,3 DOLARA!

I PODESITE OPCIJU AUTOWITDROW MONEY EVERY 1 OF THE MONTH NA PAYPALU, BESPLATNO VAM PREBACE NA KARTICU

PAYZA I SVI OSTALI CE VAM UZETI 10-15 DOLARA ZA SLANJE NA RACUN
BEZ IKAKVIH PREPAID KARTICA, BEZ CEKOVA, I OSTALOG, NAJBOLJA POCIJA :)

Ja se izvinjavam,ali moram da pitam.Momentalno na CS imam oko 200$,ako prebacim pare preko "Payza" na
"RCHANGE" dali ce mi "RCHANGE" uzeti 46$ ?

Hvala na savjetu. Moje pitanje kada se odabere opcija pay pal da li se treba logirati na paypal ili payzu. Zapravo meni ne prihvača ni jednu registraciju. Poz.

Pitanja i saveti » Post #3899

Mon Feb 13, 2017 02:30 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav,
pitanje za admina. Zbog čega se Payza navodi na dnu stranice kao dostupni platni procesor iako nije dostupna kao sredstvo povlačenja novca. :?:

I won $0.25 ClixGrid Prize. » Post #2

Tue Nov 13, 2012 09:41 in Success Stories

Chankya wrote: Today I won $0.25 ClixGrid Prize . Thank You Admin

Today I had the most luck at Clix Grid from the begining: 3 x 0.10 award, 5 extra chances. Thank yuo, Marm :) arko

Direct referrals » Post #6

Sun Sep 16, 2012 12:49 in Ex-Yugoslavia

Nastavljam svoj upit, i želim reći da sam danas ostvarila prve referale i jako sam zadovoljna, jedino ne znam što znači sugestija u crvenom prozorčiću da nadogradim jednog referala sa 15 dolara., moram reći da se bojim većih troškova nego uopće zarade, a mnoge stvari plaćam suvušno zbog neiskustva i neznanja. ipak polako učim, i želim svima puno sreće na ovoj stranic :) i
marmarko wrote: Mene zanima kako postaviti referal link za skupljati referale. Pokušala sam preko stranica koje prodaju referale. cijena je 25 dolara, pa ću vidijeti kako to uopće funkcionira. Svima puno sreće, Marmarko :|

Saveti za promovisanje aff. linka za ClixSense » Post #31

Fri Sep 14, 2012 13:13 in Ex-Yugoslavia

Za sada čestitam, ali kao početniku mi se svei ovi savjeti čine kao nedostižni san. Žao mi je da nisam iskoristila mogućnosti Clixsensa, ali zato cijenim ljude koji to uspiju. Bravo :clap:
sajrom wrote:
zarada08 wrote: Reklamiranje affiliate linka za ClixSense

Ovaj put zelim da temu o reklamiranju svog aff. Linka podignem na visi nivo, za prave igrace, one koji zaista zele da rade I lepo zaradjuju OnLine.
To podrazumeva da ipak imate svoj sajt ili domen na koji mozete “okaciti” vise pojedinacnih stranica.

Cilj I prve I druge metode je obezbediti dugorocno prisustvo svog Aff. Linka na pretrazivacima jer to dugorocno donosi I referrale. Sve sto sada odradite, donece Vam sutra veoma lepu zaradu. Napravite plan, odvojite malo novca I samo napred.
Nemojte obracati paznju na neaktivne referrale… Takvih ce uvek biti. Sakupite kvantitet da bi se izdvojio kvalitet.

Za sada toliko… Nadam se da je korisno!!!

Hvala ti ti puno tvoj trud zlata vredi zaista se mnogo moze nauciti hvala veliko za sve

Direct referrals » Post #3

Fri Sep 14, 2012 13:03 in Ex-Yugoslavia

Mene zanima kako postaviti referal link za skupljati referale. Pokušala sam preko stranica koje prodaju referale. cijena je 25 dolara, pa ću vidijeti kako to uopće funkcionira. Svima puno sreće, Marmarko :|

ClixGrid Prize » Post #5

Wed Sep 12, 2012 13:19 in Your Stats

beautiful symbol, I would like to see much more on my :) site. Congrats 8-)

How To Win in ClixGrid - The Secret and Hint » Post #48

Sun Sep 09, 2012 06:01 in Success Stories

valerie wrote: :lol: Ok, the secret to winning in the ClixGrid is to increase your odds. This does not mean you will win. It means you have a greater chance of winning.

The way to increase your odds, thereby increasing your chances of winning, is by clicking in the ClixGrid every day, the allotted amount of clicks.

Understand, the ClixGrid is a game of chance. Just like buying a lotto ticket, is chance winnings. Only thing is, you don't pay anything to try and win in the ClixGrid. The more you play, the greater your odds of winning.

There is no little men behind the squares. There is no secret winning links behind the squares. Nothing is behind the squares except for the advertisers ad link. Due to programming coding, every so often, when someone views a ClixGrid ad, at random, a winner happens!

Making designs out of the squares will not help you win
Clicking in any specific squares, will not help you win

The only thing that helps you win, is to click the total amount you can, every day. This increases your odds of winning.

HINT: Try clicking in the ClixGrid, at the same time every day. I have no idea if you will win but it makes good sense to me because it is chance relevant. Common sense, if you will.

Good Luck!
Thanks Admin :D

I won 50 cents on ClixGrid today » Post #7

Sun Aug 19, 2012 06:02 in Success Stories

Congratulations :D . I also won 10 cents today, and few days before. :) Good luck.

Clix Grid Games Luck » Post #8

Sun Aug 19, 2012 05:39 in Your Stats

I wish you a lot of patient and good luck :)

I WON $0.5000 AT ClixGrid! yey thanks ClixSense! » Post #35

Sun Jun 03, 2012 13:27 in Success Stories

sathishmagleena wrote: congrats! :)

congrats!

What did you have for dinner today? » Post #40

Sat May 19, 2012 14:14 in General Talk

sohel72 wrote: I will be having Rice in dinner :clap:
good idea :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ClixGrid, Won 2 clicks today. :D » Post #5

Sat May 19, 2012 13:25 in Success Stories

Congratulation ! :D
From: Go