Please wait...
HomeForumPosts by sajrom

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by sajrom

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #91

Sat Dec 08, 2012 11:54 in Ex-Yugoslavia

beti wrote:
sajrom wrote:
hvala ti al tesko razumem cak i s prevodom al ok nije toliko ni bitno pise pa ko ne veruje sta da mu radim pozdrav

cestitam sajrom od srca
ovo je najsimpaticniji post koji sam procitala i slatko sam se nasmijala
ja bih ti rado pomogla, ako uspijes naci moj profil na FB -baskalo

Nikako te ne mogu naci osim sto mi ispise da je pod tim imenom Federacija zao mi je al ja cu vec nauciti od nekoga da i to uradim verujem da nije tako strasno al evo obecajem do sledece isplate vidite i slikovno moj platni dobitak he he pozdrav

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #89

Mon Dec 03, 2012 10:48 in Ex-Yugoslavia

beti wrote:
sajrom wrote: hvala ti al tesko razumem cak i s prevodom al ok nije toliko ni bitno pise pa ko ne veruje sta da mu radim pozdrav

cestitam sajrom od srca :clap:
ovo je najsimpaticniji post koji sam procitala i slatko sam se nasmijala :)
ja bih ti rado pomogla, ako uspijes naci moj profil na FB -baskalo

* nadam se da nisam prekrsila pravila sajta

a ovo je moja zadnja isplata od 26.11
Hvala :clixsense: !
Hvala CrowdFlower !

Hvala ti na cestitki al nisam mislila da ce nakoga moj post nasmejati al dobro bar znamo za humor cestitam i ja tebi na isplati .
PS sad cu te pokusati naci na fb he he he sad i ja malo da se nasmejem :D :thumbup: :clap:

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #83

Sat Dec 01, 2012 14:34 in Ex-Yugoslavia

hvala ti al tesko razumem cak i s prevodom al ok nije toliko ni bitno pise pa ko ne veruje sta da mu radim pozdrav

pozzzz » Post #5

Fri Nov 30, 2012 14:27 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav i dobrodosao ako gresis ne ocajavaj bice druge prilike ali moze se proci i sa tim postotkom sem na probnim taskovima.obicno se kod taskova koje nisi radio vrsi testiranje pa ako grsis oni ti se zahvale i kazu da vise nemozes taj tasks raditi ili si ti upao na zadnji pa vise mozda nije bilo cesto posecuj taskove i na drugom budi pazljiviji i icice videces zato sretan rad i nikad se ne treba predat nadam se da ce ti pomoci

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #81

Fri Nov 30, 2012 14:10 in Ex-Yugoslavia

legla prva isplata al neznam slikom preneti pa vas samo obavestavam pozdrav

Kafana » Post #40

Sun Nov 11, 2012 06:11 in Ex-Yugoslavia

ova mi flasa lici kao da je cucla na njoj pa deder nismo u obdanistu vec modernoj kafani pozdrav ljudi

ClixGrid » Post #112

Sun Oct 07, 2012 07:13 in Ex-Yugoslavia

$0.25

Tasks » Post #124

Thu Sep 27, 2012 20:11 in Ex-Yugoslavia

Congrats! You have met the minimum
requirements for today's checklist.
$0.0117Your current bonus for today will be:

ClixGrid » Post #91

Wed Sep 19, 2012 08:13 in Ex-Yugoslavia

cao naeode
dana divan dan
$0.10

ClixGrid » Post #83

Mon Sep 17, 2012 07:53 in Ex-Yugoslavia

sajrom
2012-09-17 10:37:42
$0.10
evo napokon i ja da dobijem nesto

Tasks » Post #118

Mon Sep 10, 2012 20:33 in Ex-Yugoslavia

Beti pozdrav i svaka cast cestitam

Tasks » Post #116

Sun Sep 09, 2012 06:11 in Ex-Yugoslavia

Eh vidim da me se neko setio od kad nisam stigla na sve teme da prosvrljam pa vam hvala ali potrudicu se Almina da te nadjem i i da pogledam tvoje predloge koje ovde ne mogu da se isticu hvala i pozdrav svima imate divnih novosti uvek se nesto dodatno nauci pozdrav

How To Win in ClixGrid - The Secret and Hint » Post #34

Mon Sep 03, 2012 14:22 in Success Stories

Clixgrid?
This is god bingo game very nice he he Regards

Tasks » Post #94

Wed Aug 29, 2012 11:55 in Ex-Yugoslavia

almina pa tu je problem sa explorerom ni neces moci raditi taskove pozdrav

Tasks » Post #91

Fri Aug 24, 2012 11:11 in Ex-Yugoslavia

moguce da ces morati instalirati fles plejer ili probaj predji na firefox mozda je u tome problem svi ti zelimo pomoci naravo

Tasks » Post #85

Sun Aug 19, 2012 11:17 in Ex-Yugoslavia

Almina cao pogledaj gore cetvrta kartica plave boje pritisnes i ako ima zadataka onda ce se pojaviti na ekranu i kada neki zadatak otvoris lepo ti otprilike objasne sta se u tom zadatku trazi da se uradi mada neznam koliko znas engleski onda bi lakse shvatila ali i nije neki veliki problem shvatiti sta se trazi jedino moze tvoja procena biti tacna ili pogresna ako ti ovo pmaze drago mi je
Tasks: Complete Tasks - ClixSense na ovom linku ces doci do taskova[/url]

Offers » Post #2

Fri Aug 17, 2012 11:24 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav vidim pitanje rado bih ti pomogla al jos nisam proucila taj deo nadam se da ce ti neko odgovorit tj sigurno hoce Poz

Tasks » Post #78

Wed Aug 15, 2012 11:50 in Ex-Yugoslavia

ma znam ja uvek odradim trening ali za ovaj nije trbao trenin

Tasks » Post #76

Wed Aug 15, 2012 11:44 in Ex-Yugoslavia

e i ja danas ubola jedan lak zadatak kad ono uradim ga 5 puta posaljem kad kaze nemoze da se ucita i sad da bude veca frka posaljem tiket podrske i ispade da ga nisam poslala da li ce oni primetiti ili nece da je zadatak toliko puta bezuspesno uradjen i poslat nemam pojma bas sam razocarana pa vas pitam jesli jos neko imao slican problem

Kafana » Post #35

Sun Aug 12, 2012 02:47 in Ex-Yugoslavia

Evo provericu bas i nisam neka tajnovita
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 31, 2023 14:59:17 PST