Ne znam kako ostali...ali ja kada otvorim ovaj tvoj link, dobijem ovo:
Not found
If you believe that this is an error, contact us at our support forum.
Please include the current URL (web address) in your message.
Friga wrote:WeeCash wrote:Friga wrote:WeeCash trebala bi jednu pomoć ako je moguće?!
Registrirana sam od 4.mj. ali neko vrijeme nisam bila aktivna tako da sam morala obnoviti prijavu .. e sada, imam zarađenih novaca od prije od taskova i klikanja...ali kada sam se ponovo aktivirala krenula sam od nule.. ništa od prijašnje zarade mi nije ostalo prikazano na računu ... da li postoji neki način da mi se vrate moji novci koje sam zaradila jer kada gledam profil lijepo piše koliko imam zarađeno od taskova, a to mi je u biti sve od prije jer sada ih nikako ne mogu "uloviti".
Ima li šanse uopće da mi to vrate??![]()
Hvala unaprijed!
Napisi neku poruku u vezi toga i posalji je preko ovog linka tj. napravi tiket:
ClixSense Help Center
Vratice ti zaradjen novac.
Ajme, baš super....hvala WeeCash!
WeeCash wrote:Friga wrote:WeeCash trebala bi jednu pomoć ako je moguće?!
Registrirana sam od 4.mj. ali neko vrijeme nisam bila aktivna tako da sam morala obnoviti prijavu .. e sada, imam zarađenih novaca od prije od taskova i klikanja...ali kada sam se ponovo aktivirala krenula sam od nule.. ništa od prijašnje zarade mi nije ostalo prikazano na računu ... da li postoji neki način da mi se vrate moji novci koje sam zaradila jer kada gledam profil lijepo piše koliko imam zarađeno od taskova, a to mi je u biti sve od prije jer sada ih nikako ne mogu "uloviti".
Ima li šanse uopće da mi to vrate??![]()
Hvala unaprijed!
Napisi neku poruku u vezi toga i posalji je preko ovog linka tj. napravi tiket:
ClixSense Help Center
Vratice ti zaradjen novac.