sevayd6 wrote:karbonatfurkan wrote:Penaut Labsa anket geliyor sonra coronayla ilgili soru geliyor ne cevap verirsem atıyor anketten sizde de öyle mi?
belirti sorandan bahsediyorsanız 100 kere geldi ve hep attı. buradaki bir arkadaş onun anket değil de bilgi almak için bir form gibi bir şey olduğunu söylemişti ama bilmiyorum.
pelinsuyilmaz61 wrote:m çoğu kişi guvenmiyorhdturkey wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:hdturkey wrote:Haticeberil wrote:Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda
Bu bitcoine paramız geldi diyelim paramizi satmak zorundamıyız yoksa bitcoinde hicbir işlem yapmadan paramizi banja hesabımıza cekebilirmiyiz
Türk lirasıyla işlem yapan Türk coin sitelerine aktararak çekilebileceğini düşünüyorum.
Btc turk e isticemde ordada satmak gerekiyormu acaba
Çekmek için Türk lirasına çevirmek gerekecek orada elbette. Ama kur farkından çok gitmez diye düşünüyorum, çok kullanılan bir site sonuçta[/quote
Airtm i kullanmayada ce
pelinsuyilmaz61 wrote:hdturkey wrote:Haticeberil wrote:Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda
Bu bitcoine paramız geldi diyelim paramizi satmak zorundamıyız yoksa bitcoinde hicbir işlem yapmadan paramizi banja hesabımıza cekebilirmiyiz
Türk lirasıyla işlem yapan Türk coin sitelerine aktararak çekilebileceğini düşünüyorum.
Haticeberil wrote:Hayir gitmiyor yani soyle soyliyeyim skrillden bankaya cekene kadar skrillden airtm ordan kripto cekmek daha mantikli toplamda 3dolar civari kesintim oldu 20dolarda
hakankilic0 wrote:Haticeberil wrote:Skrillden direk bankaya ck skntili az miktar cekmek icinse amaciniz skrill airtm kripto para olarak cekiyorum ben 20dolarda toplam 20tl kesinti oldu dün
bu mevzulardan anlamıyorum ben ama skrillde bankadan çekmek istersen sabit 5.50 dolar mı yüro mu bilmiyorum ucret kesiliyormuş yada ben yanlış anladım öyle olmayabilir eğer öyle ise ben 5 dolarımı çekebilmek için 5.50 dolar daha kazanmak zorundayım. yada şöyle sorayım 5 dolarımı çekebilirsem bana ne kadarı kalır
tunceray wrote:hdturkey wrote:evet değilsiniztunceray wrote:add/withdraw dan withdraw / btc sececeksiniz sadece btc olan sonra size yanlış hatırlamıyorsam btc adresinizi soracak oraya btcturkten aldığınız bitcoin cüzdanınızın adresini yazın.
Yani kayıt olduğumuz btc sitesini aramak zorunda değiliz. Önemli bitcoin seçeneğinin olması dimi.
pelinsuyilmaz61 wrote:mrvtz wrote:hdturkey wrote:pelinsuyilmaz61 wrote:Aynen ya bari baş harfini son harfini falan verseniz bulunur bi şekilde
Neo ile başlıyor
Bu ay orası epey bereketli. Buradaki gibi pat pat atmıyor anketler. Burada 2 anket çözdüm, orada 10 küsür anket. Aslında Ysense ilk göz ağrım, gönül ister buradan iyi kazanayım ve hiç başka siteye bakmayım ama bu ayı 2 anketle geçirince buradan umudu kestim. Neo böyle giderse umut vaat ediyor, umarım bozmazlar
Anket sistemi buradaki gibi mi ? Router linklerini spamlemek mi gerekiyor belli aralıklarla ?