incomehomejob wrote:
mrgud78, pazi na uputstva/Instrukcije ubuduce.
Na zalost nisam ulazila u ovaj i nemam info nikakav u vezi Instrukcija, samo ono sto sam videla u drugim postovima.
I ranije su znali TA da ubace neke stvari u Instrukcije da provere da li ih citamo. ali retko, a sada su ocigledno bas poostrili.
Ako je problem za neki task, 'baci' ovde da prevedemo. 
Cestitke na taskovanju, vidim da je krenulo kako treba sa starim nalogom.

Sada vise ne mogu da udjem u njega da bih postavila za prevod jer je Work gotov, odradila sam svoj posao.
Uglavnom traze predloge, orginalne za Top 1o necega. I zaista sam imala dosta ideja. Ali nisam dobro odradila, nisam razumela, pa sam umesto da ukucam svoj predlog kopirala kategoriju koju su mi ponudili, misleci da taj tiket popunjavam da bih se kvalifikovala za pisanje ali u jednoj kategoriji. Medjutim to je vec bio posao, a ja sam prebrzo to uradila i sada ce ispasti da pojma nisam imala sta radim, da sam radila napamet i zezala se. Ustvari je to bio veliki nesporazum.
Kasnije sam usla u svoj Topic submision i odradila vise predloga sa submit i sada bih trebala taj kod da prekopiram na pocetni deo zadatka ali je to vec otislo, nemam gde taj kod da nalepim i ne znam sta ce biti sa svim predlozima koje sam submitovala i ne znam sta ce biti sa mojim nalogom kad budu pregledalai moj 'work'...
Da, pocela sam da radim. Lepo. Zaradila parice, imala sam 84% uspesnosti, nadala se da cu preci na 3 level ali par jobova je fuj...i sada sam pala na 79% i prvi level

Jos mi je samo ta zastavica nedostajala. Malo cu da o'dim od ovog sajta