Please wait...
HomeForumPosts by GENERALUL

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by GENERALUL

Intrebari/Probleme » Post #2402

Thu Feb 21, 2019 10:28 in Romanian

Eu vad ca, de doi ani, ClixSense nu mai pune nimic bun pe aici .... Rar cateva surveys , iar taskurile nu ma intereseaza, le fac in alte parte ca aici nu ma platesc bine .... Ar fi trebuit sa ramana pe click-uri, alea erau super perfecte, dar fiecare face ce vrea in casa lui, tinand cont ca aveau si varianta Premium ( sau cum era ). Dezamagitor, dar asta e ....

Intrebari/Probleme » Post #2384

Sat Apr 21, 2018 13:36 in Romanian

Salut " Euliem ".

, Da, poti face asta, din prima clipa. Doar daca retragi , vei avea aproape o saptamana in care nu te lasa, ceva pe acolo ...

Sanatate

Intrebari/Probleme » Post #2375

Mon Feb 12, 2018 11:08 in Romanian

" Stef ", salut

CrowdFlower -ul de pe ClixSense nu plateste aproape niciodata 1 cent, daca iti apare asa, de fapt sunt 0.007 centi sau 0.0075, ceva pe acolo. In cazurile astea trebuie sa faci doua sa primesti 1 cent. Crede-ma ca am facut asa ceva si nici macar la 0.0075 + 0.0075 nu mi-au dat 0.015 centi, ci doar 0.01 centi. Am deschis ticket la ei , le-am explicat de ce nu-mi dau 0.015 si mi-au taiat-o, ca asa e regula.

Asa ca ori faci de la 0.02 in sus ori faci doua intr-una :D

Bafta

Intrebari/Probleme » Post #2360

Sun Jan 21, 2018 05:47 in Romanian

"bobi" : Majoritatea folosesc Payza si-l recomanda. Tu doar trebuie sa-ti verifici singur comisioanele de retragere in contul bancar , ptr fiecare in parte, daca doresti sa ai banii in banca dupa ceva timp. Cele de retragere din CS sunt aici si poti decide, dar e important sa vezi cat iti ia fiecare procesor ptr retragerea in contul bancar, repet, daca vei face asta. Eu nu o mai fac acum, insa altfel, folosesc si eu Payza. Nu mai stiu comisioanele de retragere in banca ptr fiecare, le-am verificat inainte sa iau decizia, iar tu decizi singur ptr tine, in functie de banii tai castigati aici sau oriunde.

Intrebari/Probleme » Post #2354

Wed Dec 27, 2017 12:27 in Romanian

Se poate , angi. Eu am patit la 2 sondaje, dupa jumatate si ceva din fiecare, dupa 15 min sau 20 de min , m-au dat afara. Nu mai stiu sondajele , ca nu am stat sa le retin, dar se poate sigur . :D

Intrebari/Probleme » Post #2341

Sat Nov 18, 2017 14:10 in Romanian

" bogdan " , recomand Payza. Cum ti-am scris si in chat :)

Intrebari/Probleme » Post #2330

Sun Aug 20, 2017 04:36 in Romanian

Salut si mersi de reply.

Am raspuns si cinstit si necinstit si cu toate " da " si cu toate " nu ". Am incercat aproape toate variantele posibile , reale sau nu, aiurea sau nu.. Tot nu ma lasa, dar dehhhh, mai gasim solutii, daca mai are careva idei, sunt binevenite .... Multumesc.

Toate bune, zi frumoasa va doresc,

G.

Intrebari/Probleme » Post #2328

Sat Aug 19, 2017 05:18 in Romanian

Buna ziua.

Am primit cateva Surveys, printre care unul cu intrebari de inceput , gen: " Detineti un iaht? " sau " " Aveti animale de companie " , etc, poate l-ati avut si voi. Fac o paranteza : La Survey-ul cu " Cineva din familie sau dvs lucrati in domeniile ... " , stiu ca trebuie sa raspunzi nu, sa poti trece mai departe. Dar la acesta de care am inceput sa va spun, nu reusesc sa-i gasesc " buba ", sa zic asa, indiferent cum raspund, ma scoate automat, ca nu ma calific ....

Intrebarea mea este : Aveti careva dintre voi vreun pont? Exista raspunsuri sau altceva prin care sa pot face Survey-ul? Sper ca m-am facut inteles, daca stiti despre ce este vorba, normal :)

Multumesc frumos ptr orice detaliu si informatie, va doresc weekend placut.

Cu respect, Virgil

Intrebari/Probleme » Post #2303

Thu Jul 20, 2017 09:03 in Romanian

Sincer, l-am indus in eroare pe " paduma " si-mi cer scuze. Si eu ma refeream la ClixAddon, bara de alerte, dar nu m-am exprimat si n-am explicat corect :)

Mersi , shpritz , ptr ca m-ai rectificat :) Asa vroiam sa dau si eu informatii , insa n-am gasit cuvintele potrivite :D

Intrebari/Probleme » Post #2294

Wed Jul 19, 2017 10:50 in Romanian

Asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa-i apara bara, eu o am si acum , cu tot cu ads, desi nu mai e valabil linkul. In bara apar Surveys, Offers Forum si Tasks, ca si pana acum. Si e activa .

" paduma " : Da-i clean la cookies, sau downloadeaza iar acel AdAlert. , vezi poate l-ai dezactivat din greseala sau l=ai sters definitiv, dintr-o eroare. Depinde si pe ce browser esti, cel putin pe Mozzilla inca exista bara, neactualizata intr=adevar dar la mine este si mai primesc notificari de tasks.

Bafta

ClixeSense » Post #2

Tue Jul 18, 2017 11:11 in Romanian

Pe " Intrebari si PRobleme " mai scrie lumea :D

Sondaje CINT » Post #5

Tue Jul 18, 2017 11:07 in Romanian

De cand sunt aici , am facut putine sondaje, vreo 50 parca, in ultimii 4 ani. Dar mi-au luat banii de la 5 sau 6 , aproape 3 USD. Scrie undeva, nu stiu unde, ca poti primii banii imediat, dar e posibil ca dupa un timp sa-i ia inapoi :D. Deci, e reala faza cu asa ceva :)

Intrebari/Probleme » Post #2285

Mon Jul 17, 2017 05:39 in Romanian

In Romania nu ai sa vezi multe Surveys la care sa te califici, daca prinzi 2 pe zi , sa fii super multumit. Ei spun ca vor schimba total site-ul, dar dureaza, asta inseamna poate si 3 luni. Din taskuri mai scoti ceva, dar trebuie multa atentie si la multe din ele iei teapa, nu-ti dau peste 80%. Asa ca ori astepti ori accepti asa cum e sau te reprofilezi pe NB / alte PTC-uri. Eu mi-am deschis cont pe primul de multi ani, iar acum am gasit si altul acceptabil, aproape la fel ca asta.

Bafta

Intrebari/Probleme » Post #2273

Mon Jul 03, 2017 10:25 in Romanian

Eu sunt neplacut surprins, nu neaparat ca am facut bani sau ca am investit, insa ..... Clix-grid-urile chiar erau palpitante ... . In Romania sunt putine sanse de Surveys, iar Tasks fac in alta parte, pare mai convenabil acolo. Raman sa vad cat imi dau inapoi din putinul ce-l am , retrag si voi mai urmari apoi ce se intampla.

P.S.: Si asa am avut vreo 7 Surveys la care, dupa ce am primit banii in cont, i-au retras dupa 2 sau 4 , 6 luni ( nu mai stiu exact ) , pe motiv ca nu am fost eligibil. Am citit ca se poate intampla si asta, dar, dupa ce ca sunt ff putine, mi-au luat si vreo 5 USD din cont

Dovezi de plata. » Post #597

Mon Jun 19, 2017 09:42 in Romanian

Salutari, @papadiam :

Ai aici cateva detalii despre cum retragi: When and how will I get paid (Cashout)?(Cashout)#pq . Citesti, intelegi, sper, in engleza, iti faci cont pe un site unde vrei sa ai banii si , dupa ce vei avea minimul standard , soliciti retragere.

Daca nu stii engleza deloc, poti alege Skrill, e si in romana. Daca nu esti multumit(a) de taxele din Skrill , atunci cauti solutii de translate ptr celelalte sau mai ceri ajutor aici :)

Daca stii engleza, e plin forumul de explicatii, plus cele in romana. Sigur gasesti si in forumul romanesc multe detalii despre retrageri . Dar , in caz de extrema urgenta, mai oferim si noi detalii, cand are fiecare timpul necesar .

Toate bune, seara faina sa ai.

Dovezi de plata. » Post #591

Tue Jun 13, 2017 15:07 in Romanian

Salve.

Azi, banii in contul bancar prin:

OPH/300060819
PAYSERA LT
RO80 BACX 0000 0009 0241 5000
UNICREDIT TIRIAC BANK S.A.
Damaras Limited (8029472). DB:19710

RON 75,38

Nu mai fac alte calcule cum si=n ce fel primeam prin PayPal, dar cred ca e maxim diferenta de 2 USD in plus, la comisioane, aici in Payza. Ptr sume din astea mici, clar, e putin, nu ma intereseaza, dar ptr cei care au multi bani din ClixSense, poate e mai mare taxa si conteaza. Din pctul meu de vdre, nu are importanta si nici nu va avea vreodata.

Toate bune, noapte faina,

Generalul

Dovezi de plata. » Post #589

Mon Jun 05, 2017 15:29 in Romanian

Salutare . Nu stiu ce sa zic de primul comision spus de tine. Eu am facut azi un cashout de 24.96, comision doar 1.02$, doar sa verific, fiind prima pe Payza, dupa out-ul Paypal. Nu tineam sa fac cashout. dar, momentan, nu am ce face cu banii in ClixSense. Mi-au intrat in Payza 23.94USD. Revin ulterior la transferul in banca, sa va spun ce alte comisoane imi iau, inclusiv exchange-ul.

Toate bune,

Virgil

P.S.: Please allow up to 5 business days for the funds to appear in your bank account.
Transaction Details

Great! We approved your withdrawal and are establishing a payment connection to send your funds.
Expected date: 06/14/2017
Date 6/9/2017 5:50:14 PM Reference Number ....... Fee 11.25 RON Transaction type Withdrawal Name/Email By Bank Transfer - RAIFFEISEN BANK ROMANIA SA - ......
Current Status Pending Amount 86.63 RON Total Amount 86.63 RON
$1.00 USD = 3.9377 Romanian Lei
Withdrawal Method: By bank transfer
Amount: 75.38 RON

Cateva informatii le-am editat eu, clar. Sunt totusi curios daca imi ia exchange si care va fi suma reala din contul de lei.

Sa aveti sanatate si weekend placut,

Paste fericit! » Post #3

Sun Apr 16, 2017 03:36 in Romanian

Sarbatori Fericite, Paste Fericit Si Implinit

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #2988

Sat Apr 15, 2017 09:09 in Romanian

Heyas,

Sa aveti Paste Fericit, Sarbatori Luminate si multa sanatate , pace si liniste. LA MULTI ANI

Bonus:

CONGRATULATIONS!
You have won 5 extra chances!
You have 21 chances left for today

Stima

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #2981

Mon Apr 10, 2017 10:07 in Romanian

Neata.

CONGRATULATIONS!
You have won 5 extra chances!
You have 55 chances left for today

Astept si eu ceva peste 5 USD :D