Berikai wrote:Opasan i moćan survey od Samplicia za 1.21 USD al nisam upao. Kako izgleda bolje je da se u upitniku na početku označi da se zarađuje više.
Eh sada kazes.....da si rekao prije napisao bi da sam milijunas....jbg....ni ja nisam upao...
incomehomejob wrote:Nema na cemu.
Refresh task liste s vremena na vreme rucno i moze da se 'ukaci' sta je aktivno, onda auto refresh za one koji su aktivni, i za koje neko ovde objavi da 'pusta opet', i za one koji su u temi Skriveni taskovi.
WeeCash wrote:rakijaman wrote:primicu ja q ovde cini mi se, 2 dana cekam na paypal i pise pending, samo da istresem to malo muke sto sam zaradio gubljeci vreme i klikto na sve one macke i kurceve picke boga oca i batine, i ajd u pm clixsense sve skupa sa onim ko te i izmizli, MOJE POLA DNEVNICE JE KOLIKO SAM OVDE ZA GODINU I KUSUR ZARADIO! LOPOVSKA BANDOOOOOOOO
U Srbiji, nazalost, jos uvek nije moguce primati isplate preko PayPal-a, pa je verovatno to razlog.
Promeni metodu isplate i dobices je u narednom danu isplate.
WeeCash wrote:rakijaman wrote:WeeCash wrote:rakijaman wrote:WeeCash wrote:rakijaman wrote:Kako ovde da napisem privatnu poruku nekom chlanu?
Nazalost nije moguce.
Jedino sto mozes da uradis jeste da kontaktiras sponzora preko email-a.
Pozdrav.
Izvini ako sam dosadan a ko je sponzor? Za sta on sluzi?
To je covek koji te je doveo na ClixSense.
Njegov nick i email mozes videti na pregledu svog profila ispod naslova "My Sponsor Details".
ahaaaa taj, ma sad znam nego koliko ja znam mene niko doveo nije ja sam sam ovde dosao
Mozda nisam to dobro napisao.
Sponzor ti je onaj link s cijim referralnim linkom si se registrovao. Ako si u pretrazivac samo upisao "Clixsense.com" i registrovao se, u tom slucaju nemas sponzora i mozes nekoga da odaberes da bude tvoj sponzor ili jednostavno ostati bez njega.
Ako vec imas sponzora videces tamo gde sam ti objasnio njegove informacije
Pozdrav.