Please wait...
HomeForumPosts by Nenadsr

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Nenadsr

Toolbar » Post #3

Sat Sep 15, 2012 09:17 in Ex-Yugoslavia

Druze hvala na iskrenom odgovoru za Premium clanstvo. Neki su mi rekli da je to mnogo, mnoogo vise i hteo sam da ulozim ali iiz mog iskustva sa PTC sajtovima to je ipak malo ako nemam referale. Hvala.

Direct referrals » Post #4

Sat Sep 15, 2012 07:51 in Ex-Yugoslavia

Pitanje za Mirzu ili WeeCash-a nevezano za ovu temu. koliko dnevno zaradjujete bez referala jer bih se nadogradio ali nisam siguran da li se isplati jer ja referale nemam niti mogu da ih skupim.

Toolbar » Post #1

Wed Sep 12, 2012 21:49 in Ex-Yugoslavia

Mala pomoc ?
Reinstliro sam windows i od tada na toolbaru nemam ikonicu kada dodju reklame ( view ads ). Svega ostalog ima ali mi se to izgubilo i nikakvim podesavanjima ne mogu da to vratim. Da li neko zna sta sam zabrljao ?
Kada su mi vec odobrili novi topic bar da pitam iskusnije clanove jos nesto. Koliko dnevno moze da se zaradi na clixsense-u kao premijum clan bez referala ? Kao standardni clan nisam zadovljan, jer dnevno ne mogu da izadjem ni 0.025.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 4, 2022 03:09:27 PST