Please wait...
HomeForumPosts by NOK-S

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by NOK-S

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #39

Sat Mar 18, 2017 13:17 in Bulgarian

carrieand wrote: Аз да ви кажа, че си направих регистрация в Payoneer и съм доволна. Като си заявих парите от тук, дойдоха там след около 3 дни, а после като реших да ги прехвърля в банката си, ми изписа, че ще отнеме от 3 до 5 работни дни, ама дойдоха след един ден.

Правилно :)

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #30

Thu Mar 09, 2017 12:08 in Bulgarian

pisetu wrote:
NOK-S wrote:
pisetu wrote: Колеги помагайте. След ядове за валидиране на картата в Payza, най-накрая успях. Днес пристигнаха и парите в сайта, но като дам на опцията да ги изпратя към картата ми изписва това:
We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method.

Някой нещо да знае, да може да помогне? В мен ли е грешката или в сайта?

Благодаря

Този разплащателен процесор винаги е правил проблеми, не искам да те плаша, но винаги ще си блъскаш главата - винаги нещо не е наред. Отказах се от него отдавна.

По-горе е моето лично мнение и опит с Payza.

Препоръчвам ти да използваш Payoneer.
Лично го използвам и няма проблеми. Всичко си е на място, а и таксите са много малки. Погледни в началото на темата, където ще видиш пълна информация за Payoneer.А сега ако не го оправят въобще ще мога ли да си пренасоча парите към друг сайт или някак да си ги взема или ще си стоят там?

Ако парите не са много, препоръчвам ти да си направиш реклама в някой сайт - за реферали - в зеления, adhitz и тн. Ако са добра сума и искаш да си ги изтеглиш, направо им пиши да ти обяснят какъв е този проблем.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #21

Sat Mar 04, 2017 01:04 in Bulgarian

pisetu wrote: Колеги помагайте. След ядове за валидиране на картата в Payza, най-накрая успях. Днес пристигнаха и парите в сайта, но като дам на опцията да ги изпратя към картата ми изписва това:
We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method.

Някой нещо да знае, да може да помогне? В мен ли е грешката или в сайта?

Благодаря

Този разплащателен процесор винаги е правил проблеми, не искам да те плаша, но винаги ще си блъскаш главата - винаги нещо не е наред. Отказах се от него отдавна.

По-горе е моето лично мнение и опит с Payza.

Препоръчвам ти да използваш Payoneer.
Лично го използвам и няма проблеми. Всичко си е на място, а и таксите са много малки. Погледни в началото на темата, където ще видиш пълна информация за Payoneer.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #19

Thu Mar 02, 2017 14:43 in Bulgarian

buldan75 wrote: @NOK-S Благодаря за линковете. Клипчетата са направени много изчерпателно и съм сигурен, че ще помогнат на много хора.

Аз съм също много доволен от Payoneer и ги използвам от близо 3 години. Това, че ClixSense ги добавя като разплащателен процесор е супер. Например с PayPal не мога да плащам директно в някои онлайн магазини, като Amazon например, но с Payoneer картата няма такива проблеми.
Таксата към Payoneer е по-малка от тази към PayPal.

Свикнали сме да работим с PayPal и затова този процесор ни се вижда по-изгоден, но на практика Payoneer е със същата тежест, а в някои случаи и по-добре.

Благодаря, точно така.

PayPal Account » Post #44

Thu Mar 02, 2017 14:12 in Bulgarian

CashBG wrote: Мислех да използвам skrill , но като видях че имат фиксирана такса 5,50$ за теглене към банка + 3,99% за обняна на валута към лева + такса на банката и става много, затова реших да тегля с payoneer . Казвате че там излиза общо около 6 лева такси, за да си изтеглиш парите в сметката.
Въпросът ми е като се регистрирате в payoneer на кирилица или на латиница си пишете данните, защото там пишеда ги попълним както са на личната карта, а там са написани и по двата варианта.

На латиница... и всичко каквото се иска се пише. Ако имаш проблем с не одобрението на акаунта ти (възможно е да ти поискат още информация по лични Имейли) пиши ми и ще ти обясня как да направиш всичко за да е наред акаунта ти в Payoneer.

PayPal Account » Post #43

Thu Mar 02, 2017 14:10 in Bulgarian

.

Процесори за разплащане и как да си служим с тях » Post #17

Thu Mar 02, 2017 13:53 in Bulgarian

В предна тема описах някой неща за Payoneer, за мен лично този процесор работи без грешка за България, даже много по-добре и от PayPal. Всеки си решава но... изпробвал съм го вече :)

Към личното ми мнение в средата... ТУК

Регистрация в Payoneer... ТУК
Записване в ClixSense... ТУК
Теглене към банковата сметка... ТУК

Таксите са изключително малки, нищо общо със Skrill, PayPal, Payza и каквото се сетите.

Това, че минимум за теглене от ClixSense е $20 не е проблем - хубавото е, че има стандартна такса $2, независимо от сумата, което при другите ги няма, а това е много важно и хубаво. Към Банката $50 не е проблем. Няма какво да се плашите.

buldan75, ако има проблем с линковете, премахни коментара.

PayPal Account » Post #40

Sun Feb 26, 2017 10:12 in Bulgarian

dekata16
Обясни малко повече за Skrill, за да има повече информация (не съм го използвал до сега). Например за таксите от ClixSense и таксите при тегленето към банковата сметка и каквото се сетиш още.

Може да е по-добър вариант, защото всеки се плаши от минимум $20 за теглене от ClixSense при Payoneer, в което няма място за плашене де, сякаш ако се изтеглят $6 или $8 има файда от тях. Също и минимум $50 към банковата сметка - пак плашене без покритие - то няма смисъл и да са по-малко според мен, защото таксите от разплащателните процесори много много не се влияят от това колко се тегли, даже "хич" :) По-малко от $20 и $50 е да си начеше крастата човек от тегления. :)

Такси:

ClixSense - Skrill - не знам все още.
ClixSense - PayPal - $100 ~ $2,40 такса покачва се от покачването на теглената сума.
ClixSense - Payoneer - $100 = $2 стандартна такса независимо от сумата.

Skrill - банка - не знам все още.
PayPal - банка - 5 лв. време 2 дни.
Payoneer - банка - 3 лв. време 1.5 дни.

PayPal Account » Post #36

Wed Feb 22, 2017 11:10 in Bulgarian

До колкото опит имам, забранено е да се правят такива неща. Всичко си е индивидуално за всеки потребител в ClixSense и всеки е нужно да има онлайн сметка.

PayPal Account » Post #33

Tue Feb 21, 2017 08:20 in Bulgarian

Здравейте колеги.

Обещах в по-горния си коментар да споделя какво се случва със средствата, ClixSense и Payoneer.

1. Разплащането ClixSense - Payoneer / НЯМА ПРОБЛЕМИ.
2. В Payoneer се регистрира само банкова сметка (още при регистрацията и без никакви такси), наличните пари в акаунта ги пратих в неделя вечерта към банковата си сметка (минимум за пращане към сметката е $50 за България), налични са днес вторник вечерта (сега проверих може и по-рано да са дошли). Обобщено, за два дена парите са по сметка след пращане от Payoneer. / БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ.
3. Тъй като сега минимум за теглене от ClixSense е $20, но таксата Fee, е само $2. Останах с впечатление, че таксата не зависи от тегленета сума като при PayPal (колкото повече се тегли има по голяма такса), а си е стандартна $2.
4. Тъй като се прехвърлят пари от разплащателните процесори те имат някаква такса, то таксата на Payoneer и таксата на банката - ЗАЕДНО са около 3 лева :) Сами може да си направите сметка, че това е някаква смешна такса спрямо PayPal. За сравнение пари пратени от PayPal към банковата сметка е около 5+ лева заедно с таксата на банката. Да верно PayPal си е PayPal, но пък Payoneer също работи абсолютно без проблеми с ClixSense и банките в България и то с малки такси :)

Изпробвано е и лично аз съм доволен от случилото се с Payoneer.

------------------------------

Сега направих една проба и установих, че колкото и да теглите от ClixSense към Payoneer, таксата наистина е стандартна $2 поне за тегления до $100. Най-вероятно ще е стандартна и за по-големи суми.

PayPal Account » Post #10

Sat Feb 11, 2017 14:46 in Bulgarian

Става въпрос за Payoneer (разплащателен процесор като PayPal)
Разгледах целия сайт и не ми се стори никак лошо - дори много по-добре от PayPal, дори таксите им са малки. Когато се регистрирате се изисква само банкова сметка, като по този начин може директно да се прехвърлят парите. (Все още изпробвам последното твърдение).

Регистрирах се както трябва свързах и акаунта си в ClixSense, всичко е наред. Пробвах да изтегля пари от ClixSense, заявката е пусната вече. Макар, че минимум за теглене от ClixSense сега е $20, то интересно впечатление ми направи таксата - само $2 за $103.54, много по-малка от тази за теглене чрез PayPal - по случайност погледнaто, часове преди да се спре работа с PayPal.

Също така е описано, че Payoneer работят с България (български банки и в лева). В този ред, в акаунта на Payoneer като тръгнете да дърпате пари (макар, че няма нищо там сега) то веднага излиза, че за България минимум за прехвърляне от Payoneer към банковата сметка е $50.

В момента изчаквам парите от ClixSense да постъпят в Payoneer. След това ще ги наредя към банковата сметка и ще споделя какво се случва - какви такси има и за колко време са налични по банковата сметка.

Всичко ще се оправи, този, който напусне ClixSense сам ще се провали :) с мисли, че краййййй всичко свърши. Край няма да има, само някоя друга промяна :)

Поздрави.

24/7-Общи приказки » Post #346

Wed Jan 29, 2014 12:28 in Bulgarian

Ееее изтървах...

Много рано се предаваш днес :)

24/7-Общи приказки » Post #343

Wed Jan 29, 2014 11:55 in Bulgarian

Ами НАЗДРАВЕ да е! Аз си карам на домашното производство от грозде :D

Lia как си мила...

Искам торта :P

24/7-Общи приказки » Post #340

Wed Jan 29, 2014 11:15 in Bulgarian

Ко стана бееее да не се застреляхте с тези патрончета, живи ли сте :) аз дадох богу дух снощи без бой :D

24/7-Общи приказки » Post #329

Tue Jan 28, 2014 14:38 in Bulgarian

shuta999 wrote: Не ви е срам .... без мене да си пиете ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Има Мохито, Ракия и Вино... И сме в Лондон май на гости в колежката... влизай без да чукаш :)

24/7-Общи приказки » Post #327

Tue Jan 28, 2014 14:17 in Bulgarian

lia1407 wrote:
Qtrus wrote:
al1968 wrote:
lia1407 wrote:
respekt wrote:
lia1407 wrote: Черпя Мохитооооооо

Ти па мохито. Дай нещо по така. Едно убаво уиски ;)

Без лед, защото Шута каза, че е смъртоносен и е виновен за потъването на Титаник

Аз УИСКИТО го пия само с кола...лесно влиза, а и камуфлажа е добър! А в тая зима за какъв лед говорим ! ТрЕбе си нещо топличко, по-меки цветове....

Има едно "нещо". Прави се от грозде, седи в бъчва, точиш го в кана, а тя се запотява... Ама какво е то не мога се сетя, много стопляло, а и любовната игра подготвяло... Що е то? :P

ВинЦокЦок цок

Бравооо!! Получаваш звездичка и катеричка за декорация :P

24/7-Общи приказки » Post #325

Tue Jan 28, 2014 14:10 in Bulgarian

al1968 wrote:
lia1407 wrote:
respekt wrote:
lia1407 wrote: Черпя Мохитооооооо

Ти па мохито. Дай нещо по така. Едно убаво уиски ;)

Без лед, защото Шута каза, че е смъртоносен и е виновен за потъването на Титаник

Аз УИСКИТО го пия само с кола...лесно влиза, а и камуфлажа е добър! А в тая зима за какъв лед говорим ! ТрЕбе си нещо топличко, по-меки цветове....

Има едно "нещо". Прави се от грозде, седи в бъчва, точиш го в кана, а тя се запотява... Ама какво е то не мога се сетя, много стопляло, а и любовната игра подготвяло... Що е то? :P

24/7-Общи приказки » Post #320

Tue Jan 28, 2014 13:53 in Bulgarian

Абе не е ли едно нашенско от грозде или кайсийка... стопля ушите и краката и ти прави компрес на душата :D

24/7-Общи приказки » Post #316

Tue Jan 28, 2014 13:46 in Bulgarian

lia1407 wrote:
Qtrus wrote:
lia1407 wrote:
Qtrus wrote: Има още един "ЗВЕЗДОБРОЕЦ" в мрачното време lia :D За щастие днеска поспах на работа и сега се радвам на домашната работа :P

Та има ли още такава работа на която може да се спи, аз си мислех, че само охранителите пенсионери спят по време на нощните смени по училищата :)

Aaaaaa има има :D на дървеното легло до калорифера знаеш ли колко хубаво се спи, тъкмо си намисташ и кокалите :D понякога нямам търпение да отида на работа да си изпия кафето и да се тръшна за довършване на съня :P То в това време не се издържа на кея до морето... много се издухвам като общувам с вятъра :D

Хахахахаааа, ти си общуваш с вятъра, а на мене звездите ми го говорят......може би това е начало на едно добро приятелство ;)

КО?! НЕ! (реплика на известен наш сънародник в YouTube). Ти представяш ли си, седиш някъде и си мрънкаш с някоя звездичка и по някой време от дървото се чува - "извинявай, добре ли си?". Обръщаш се ти и какво да видиш - катеричка ти проговаря. Е тогава не знам... :D

24/7-Общи приказки » Post #310

Tue Jan 28, 2014 13:32 in Bulgarian

lia1407 wrote:
Qtrus wrote: Има още един "ЗВЕЗДОБРОЕЦ" в мрачното време lia :D За щастие днеска поспах на работа и сега се радвам на домашната работа :P

Та има ли още такава работа на която може да се спи, аз си мислех, че само охранителите пенсионери спят по време на нощните смени по училищата :)

Aaaaaa има има :D на дървеното легло до калорифера знаеш ли колко хубаво се спи, тъкмо си намисташ и кокалите :D понякога нямам търпение да отида на работа да си изпия кафето и да се тръшна за довършване на съня :P То в това време не се издържа на кея до морето... много се издухвам като общувам с вятъра :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 11, 2023 01:31:13 PST