- Baietii de la RAR le resping din cauza noxelor... nu le gasesc toba de esapament.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
De când cu Loteria Bonurilor fiscale, românii nu mai colectează fier vechi, au trecut la ceva mai serios.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doi ardeleni stăteau de vorbă:
– Bă, io nu mai pot ! De când cu emisiunile aste cu gătit, m...erea mea o luat-o razna ! Ieri o făcut ciorbă de fasole cu smochine. Smochine, bă, SMOCHINE !!!
– Mie-mi zici? A mea o pus piersici în tocănița de cartofi… cică să-i dea un fleivăr modern…
– Mi-i și frică să vin acasă, că cine știe ce blăstămăție pune pe masă. O trebuit să mănânc mămăligă cu rodii… Cu rodii, bă, CU RODII!
– Io mănânc pe ascuns, că mi-i milă s-o jignesc… O făcut sarmale umplute cu creveți. Am așteptat să adoarmă ca să mânc un parizer cinstit…
– A mea i-o pus la prunc la școală pită cu untură și cu rucola…
– Asta nu-i nimic: am ținut pomană după mă-sa și o făcut colivă cu mascarpone și sirop de arțar… flambată!
– Bă.
– Da, bă. – Atâta am vorbit de mâncare, că mi s-o făcut sete !
– Ie, și mie…
– Hai să merem la crâșmă, să pușcăm niște shot-uri de Jägermeister !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ion: Eu am patru fii. Primul e medic, al doilea profesor, al treilea pictor, al patrulea.. hot de buzunare.
Gheorghe: Si de ce nu-l dai afara din casa pe al patrulea?
Ion: Pentru ca numai el aduce bani in casa..restul sunt someri.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
La restaurantul chinezesc vine Sanepidu':
- Bună ziua, am auzit că aveți șobolani...
- Daaa... da' și orezul e foarte bun!
--------------------------------------------------------------------
La ora de istorie discută despre al II-lea război mondial. Învăţătoarea întreabă:
- A murit cineva din familia cuiva atunci?
Vasile spune:
- Bunicul meu a murit lângă Berlin, într-o tabără mai mică de concentrare.
Învăţătoarea:
- Îmi pare rău, copii ridicaţi-vă, să ţinem 2 minute de comemorare.
Trec cele două minute de comemorare, Bulă ia cuvântul:
- Şi bunicul meu a murit la Auschwitz.
Învăţătoarea:
- Condoleanţele mele, copii, comemorare de 5 minute!
După cele 5 minute, învăţătoarea întreabă:
- Bulă, aş putea afla cum a murit bunicul tău?
- Desigur. S-a îmbătat ca un porc şi a căzut din turnul de veghere.
------------------------------------------------------------------------------------
- Onorata instanta, recunosc ca am tinut-o pe soacra-mea legata doua zile de calorifer, fara apa si mancare, insa a treia zi i-am dat totusi drumul...
- De unde si pana unde?! sari nevasta-sa.
- Liniste in sala va rog! zise judecatorul. Inculpat, raspunde totusi la intrebare...
- De la etajul 10, pana pe caldaram! raspunse inculpatul.
florin_antonio wrote:Buna seara
Am si eu o intrebare , va rog frumos sa imi raspundeti si mie va rog , si va si multumesc in acelasi timp .deci intrebarea e cum pot sa imi scot bani de aci ??????????? care sunt metodele ????????
(sincer m am tot uitat inainte sa postez asta dar nu am gasit nimic )si cit e minimul de scos (mentionez ca sunt standard ) Va multumesc anticipat .