Puidezmeu wrote:Ma ajuta si pe mine cineva?
Ce este de facut ca sa pot castiga bani?
Multumesc!
sa muncesti ! sa rezolvi task-uri, sondaje, oferte....
GENERALUL wrote:Se poate , angi. Eu am patit la 2 sondaje, dupa jumatate si ceva din fiecare, dupa 15 min sau 20 de min , m-au dat afara. Nu mai stiu sondajele , ca nu am stat sa le retin, dar se poate sigur .
carmenv1o wrote:jimmydonkey wrote:As vrea sa va atrag atentia cu privire la un sondaj Coca-Cola pe care l-am completat azi. A fost extrem de lung (peste o jumatate de ora), iar dupa ultima intrebare, la redirectionarea finala, am fost informat ca "sondajul nu mai accepta participanti", deci nu am fost platit pentru el. Sondajul incepe cu informatii despre diferenta de calitate a diverselor produse in diferite tari din UE.
am patit-o si eu... la sfarsit dupa ce am completat detaliile referitoare la familie etc cand il finalizau mi-au spus ca sondajul nu mai accepta participanti
bogdant8 wrote:Am 20$ în cont. Cum e mai convenabil să-i scot? Cu Skrill, sau cu Payoneer? Ce comisioane sunt pentru retragerea pe card?
Koradosebi wrote:Si eu astept lamuriri,care e treaba pana la urma, se mai pot castiga bani de pe acest site sau e dead ?
adrianmares wrote:GENERALUL wrote:Eu sunt neplacut surprins, nu neaparat ca am facut bani sau ca am investit, insa ..... Clix-grid-urile chiar erau palpitante ... . In Romania sunt putine sanse de Surveys, iar Tasks fac in alta parte, pare mai convenabil acolo. Raman sa vad cat imi dau inapoi din putinul ce-l am , retrag si voi mai urmari apoi ce se intampla.
P.S.: Si asa am avut vreo 7 Surveys la care, dupa ce am primit banii in cont, i-au retras dupa 2 sau 4 , 6 luni ( nu mai stiu exact ) , pe motiv ca nu am fost eligibil. Am citit ca se poate intampla si asta, dar, dupa ce ca sunt ff putine, mi-au luat si vreo 5 USD din cont
Ti-as fi recunoscator daca mi-ai putea indica,atat cat poti,fara sa te afecteze ca faci reclama la alt site,unde sunt task-urile mai bine platite,pe aici se cam ...ingroasa gluma....cred ca si sondajele se pot gasi mai bine remunerate in alt mod...numai ca atat timp cat esti inscris aici nu mai poti sa le faci in alta parte...probabil doar daca-ti inchizi contul aici...
adrianmares wrote:Quote:Jun 10, 2017 18:52:57 EST
Daily Checklist Bonus
Complete your checklist and earn a bonus! How?
REQUIREMENTS
View PTC Ads 12 clicks $0.021
ClixGrid Game 45 clicks $0.00
Complete Tasks 10 tasks required $0.00
Complete Offers 2 offers required $0.00
Visit the Forum 3 views
Total earned: $0.021
EXTRA BONUSES (Complete the checklist to unlock)
ClixAddon Bonus Completed
Activity Bonus 2 days more
Total Earned: $0.1775 View History
De ce nu-mi apare realizarea celor 2 oferte si la bonusul zilnic?La detaliile utilizatorului apar,insa la detalii bonus zilnic,nu.Imi poate spune cineva de ce,s-a mai intamplat si altcuiva?