Please wait...
HomeForumPosts by Dinostula

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Dinostula

Da li je neko radio EXTRANCE EXAM » Post #5

Thu Oct 01, 2015 06:38 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Ma nema od toga nista! Cim se niko zvanican nije oglasio - sve ti je jasno. To ce biti "Jednog lepog dana". A i kad izadje mogu misliti na sta ce da lici taj test. Bice gomila nefer pitanja sigurno. Ja sam od 16-tog na 96 pitanja i cekam samo jedan jedini j'eni zadatak pa makar sve odgovorio pogresno.Od tada su se samo na kratko pojavila 2 zadatka koja sam vec radio, nista drugo.

Sinoc je bio zadatak sa autorima mogao si hladno uzeti level 1.

Zarada na CS » Post #7

Mon Sep 28, 2015 13:41 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote:
Dinostula wrote: Rekord oko 20$.

Koliko vremena ti treba za 20 dolara, i prosecno taskova. Bas me zanima, jer ja za 2-3 dolara moram dobro da zapnem.

Nije bitna kolicina nego koje taskove radis.
Testiranje aplikacija i pregled onih video (nudity i violency).
Najbolje placeni zadaci na Clixsense trenutno koji postoje.

Zarada na CS » Post #5

Sun Sep 27, 2015 15:38 in Ex-Yugoslavia

Rekord oko 20$.

Identify Violent Or Sexual Content In Short Videos » Post #1

Sat Sep 19, 2015 09:17 in Ex-Yugoslavia

Lagana lova. :mrgreen:

774720 Help Us Identify Authors » Post #8

Wed Sep 09, 2015 16:15 in Ex-Yugoslavia

belarada wrote: Neki govore da se ti Help Us Identify Articles taskovi ne racunaju u dobijanje Lvl-a, sta je istina? Pomazem prijateljici sa dobijanjem lvl1 pa ne znam da li da joj kazem da ih izbegava ili da ih juri? :D

Help Us Identify Articles ne ulaze iz razloga jer su odgovori bazirani na YES i NO i svaki zadatak koji je na tom principu se ne boduje. Zato kad ugleda "Help Us Identify Authors" neka navali punom parom.

774720 Help Us Identify Authors » Post #2

Fri Sep 04, 2015 17:05 in Ex-Yugoslavia

Uradio 3 nabrzinu i 91%.
Prijatelj uradio oko 30 komada bez ikakvih problema.
Sigurno najlaksi zadatak za nakucavanje levela 1 u posljednje vrijeme.

Chit Chat about RainForest » Post #2069

Tue Aug 18, 2015 06:45 in General Talk

Hmmm new GitHub hits, nice. :D

Chit Chat about RainForest » Post #971

Tue Aug 11, 2015 04:06 in General Talk

vorabhargav wrote: There's a step that says "Does the page look okay?" -- the page loads everything properly, but there's a problem with the interface display.... the "Blog" option button kinda overlaps "Order now" button on the top.

This is quite frivolous, and I don't think anybody will even report this, because apart from this "overlap" there's no issue. I'm confused if I should report this.

Old instructions, new interface.
I reported this This step is not clear, because I can't find what there looking for.

Chit Chat about RainForest » Post #872

Mon Aug 10, 2015 15:12 in General Talk

Darkstar2 wrote: Buzzstarter crap, login and pass does not work, it redirects back to login, without even error or anything, just goes back to login.

Gotta love those 1 step hits What a lovely day!

You need to wait 10-15 minutes after that you can login normaly and finish your hit.

Chit Chat about RainForest » Post #841

Mon Aug 10, 2015 08:37 in General Talk

Middle name for Avant hits = Application error. :lol:
I really don't see any point of testing this application, because they don't fix anything.

Chit Chat about RainForest » Post #629

Fri Aug 07, 2015 10:56 in General Talk

There is no button "I have reviewed this application and confirm it is complete and accurate"
HIt 21 steps (bug on 19 step) :roll:

Chit Chat about RainForest » Post #518

Thu Aug 06, 2015 11:27 in General Talk

isen86 wrote: Anyone please remind me how to fix the internet connection problem.

Internet Options - Connections - LAN Settings - Un-tick Proxy server.

rainforest task » Post #24

Tue Aug 04, 2015 04:55 in Ex-Yugoslavia

sizika66 wrote: Ja cu da odustanem od test weba na neko vreme, nemam zivaca jer nema promene kao i kod tebe... Maltretiram kompjuter koji je i tako "jadan i nikakav" . Radicu druge zadatke na koje ne mogu da se fokusiram jer stalno jurim rainforest. Ubija u pojam da ne mozes da upecas ama bas nijedan kao i kod tebe.

Ne znam u cemu je problem juce 77 komada, a danas vec evo 35. :mrgreen:

Chit Chat about RainForest » Post #201

Tue Aug 04, 2015 04:41 in General Talk

nendja wrote: Is there tw for level 1, cause i rarely see it?

Every tw is for level 1.
Use this ID don't wait to show you on the list.

Chit Chat about RainForest » Post #122

Mon Aug 03, 2015 04:26 in General Talk

I hate this Zenefits hits, there is no point to work on them.
This columns Menage HR and Menage Benefits = :thumbdown:

Tasks » Post #578

Thu Jul 30, 2015 10:31 in Ex-Yugoslavia

Raketni wrote: Napokon sam postao lvl 1 i ajde mislim sad da ce se brze dolaziti do zarade kad ono trebalo mi je 20 minuta da rijesim ovaj task za ukucavanje net adrese emaila broja tel ulice za 0,01 mislim da sam vise struje potrosio nego sto sam zaradio :/ razocaran sam.

Igraj samo "Test web application using any browser" dnevno uzmem izmedju 10-20$

pitanje » Post #2

Wed Jul 22, 2015 03:09 in Ex-Yugoslavia

Mozes.
Ono sto ne smijes je da vise naloga koristis sa istog kompa.
Tako da ako odes kod prijatelja i logujes se i on poslije napravi nalog sa tog istog kompa obojica dobijate ban.

Tasks » Post #30

Sat Jul 04, 2015 18:44 in Ex-Yugoslavia

Nikad nisam imao problema sa otvaranjem vina sto se tice poredjenja mislim da mi je rekord oko 175 komada.
Opet ovaj drugi sa godinama vina je dosta slabiji ne znam da li sam ikad uspio preci 50-60 komada, dosta ga slabije otvara.

Pitanja i saveti » Post #1149

Thu Jul 02, 2015 15:50 in Ex-Yugoslavia

yazzica89 wrote: Vec par dana imam problem sa Clixsense-om, kad su u pitanju reklame...udjem u reklamu, kliknem na macku, odbroji mi sekunde i onda mi pokaze onaj X znak i kaze Flash has not been detected , Close this window to try again... u cemu je fora, ako neko zna?

Instaliraj najnoviji Flash player.

Novi referali » Post #9

Fri Jun 12, 2015 08:21 in Ex-Yugoslavia

ampiday wrote: Kontam da bi trebalo da ima, jer sam i ja kada sam napravio profil dodeljen nekome kao referal...

Nema nikakvog rentanja referala, to si se registrovao preko necijeg linka pa si njegov referal.
Dajes svoj link i ako ljudi zele da se registruju preko tebe bude tvoj referal i to je to.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 22, 2023 00:22:29 PST