Please wait...
HomeForumPosts by likiyahoo9

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by likiyahoo9

ClixGrid » Post #158

Thu Nov 15, 2012 03:39 in Ex-Yugoslavia

Danas na ClixGridu bez dobitka! A dosadasnji skor iz 5.853 pokusaja je $8.30 (1x$2.50, 3x$1.00, 2x$0.50, 4x$0.25 i 8x$0.10) i 28x5 chances (140 chances). Ako ovo smatrate nekim uspehom, onda je tajna u tome da uvek otvaram ista polja!

Toolbar » Post #6

Wed Oct 31, 2012 02:22 in Ex-Yugoslavia

Ja koristim Mozilla Firefox i sve radi bezprekorno po ptanju Toolbara! Predjite na Mozillu! A kada radite Tasks, onda koristite Google Chrome, zbog lakseg koriscenja prevodioca! Bar ja to tako radim i nisam imala problema!

ClixGrid » Post #145

Tue Oct 30, 2012 11:53 in Ex-Yugoslavia

Bravo bettipster9!!! Cestitam na dobitku i hvala na lepim recima i zeljama!

Pitanja i saveti » Post #237

Sun Oct 28, 2012 13:49 in Ex-Yugoslavia

Izvinite molim vas, od kada smo to mi na "ti". Ako niste admin, zasto odgovarate na moje pitanje!? Pisacu adminu o vasem ponasanju i nekulturnom obracanju!

Pitanja i saveti » Post #235

Sun Oct 28, 2012 11:17 in Ex-Yugoslavia

Vidim da mi je objava u topiku Unovcavanje cekova iz SAD-a obrisana! A nisam dobila odgovor od moderatora! Zato pitam ponovo ovde, Pitanja i saveti!
Sta sada treba da radim? Dobila sam prvi put pisamce crvene boje - upozorenje od Admina zbog moje prethodne objave u topiku oko cekova i njihovog unovcavanja! Sta to pisamce znaci i da li ce mi nalog biti suspendovan zbog te objave? Jer stvarno mi nije jasno sta sam lose napisala ili uradila? Ako cu zbog toga dobiti suspenziju naloga na ClixSensu, onda pitam Admina ClixSensa: Kako je moguce da ja zbog jedne objave dobijam suspenziju naloga, a da WeeCash ne dobije nista, nikakvu kaznu, suspenziju! Videla sam i procitala ovde na forumu, mada je sada obrisano, da je WeeCash obecao uplatu premijum clanstva clanu NikaAlkos5, ako umesto sponzora JWG izabere njega za svog sponzora, i da je to ovaj NikaAlkos5 i uradio! Ili je to mozda dozvoljeno da se radi? Uz to sve ovaj WeeCash izvredja bettipstera da je frustriran! Trazim odgovor od Admina, Moderatora ili kako se vec zove osoba koja je zaduzena da daje odgovore ovde na forumu!

VAZNO! Porezi za unovcavanje cekova iz SAD-a. » Post #6

Sat Oct 27, 2012 06:08 in Ex-Yugoslavia

Izvinite sto upadam u diskusiju, ali smatram da je sistem isplate preko mastercard kartice, koji preporucuje moj sponzor bettipster9, daleko bolji od podizanja novca putem ceka! Usput, novac se jos jednom okrene na jako dobrom sajtu, a isplata na racun je trenutna i moze se podici na bilo kom bankomatu na planeti, koji prima MasterCard karticu, i nije potreban devizni racun! Smatram da WeeCash ovde gresi, na sve ostalo sto sam do sada videla i procitala na forumu, nemam primedbi! Pozdrav svima!

Referali » Post #3

Sat Aug 04, 2012 07:27 in Ex-Yugoslavia

Preko ClixSensa ne moze! Mozes im uplatiti PREMIUM clanstvo a novac mozete slati jedni drugima preko Payze!

Referali » Post #2

Sat Aug 04, 2012 07:27 in Ex-Yugoslavia

Cytox wrote: Jel se moze slati novac referalima, ili da oni salju tebi preko clixsensa?


Mozes da im uplatis Premium clanstvo a novac mozes da im posaljes preko email adrese za Payza account! Mozes svojim saradnicima da saljes i poruke preko ClixSensa!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 17, 2022 23:59:55 PST