Please wait...
HomeForumPosts by WeeCash

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by WeeCash

Kako doci do referala » Post #103

Sat Nov 19, 2016 03:35 in Ex-Yugoslavia

70 referala za te pare. Previse dobro da bi bilo istinito. Moj ti je savet da se klonis tog sajta :)
Niko te ne bi nagovarao da kupis reklamu kod njega ako mu dobro ide. Ovde gde ja reklamiram se ceka po 6 meseci da ti pocne reklama i to je znak da je sajt stabilan i daje dobre rezultate. Ako sajt jos nije zakupljen reklamama a "ima" takve rezultate onda vlasnik najverovatnije laze.

Imas i opciju da kupis fiksnu reklamu kao sto je darthjovan objasnio. Ja sam testirao i to. Mada su bolji rezultati sa onog sajta o kome sam vam pricao pre.

Kako doci do referala » Post #92

Mon Oct 10, 2016 15:43 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote: Znaci samo prvi nacin (175$) ili uzimanje prve reklame donosi dobre rezultate?
I ako mozes da mi odgovoris ono pitanje za aktivne referale sto sam postao iznad :)

Aktivnost referala pojedinacno ne pratim jer ih imam dosta :)

Mozes uzeti na tom istom sajtu gde placas prvu poziciju 175$ nedeljno osim toga jos cetvrtu poziciju za 78$ nedeljno. Obe su dobre i donose dosta referala :)

Kako doci do referala » Post #90

Mon Oct 10, 2016 14:35 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote:
WeeCash wrote:
simasrbija wrote: Hvala Wee, znaci ja bih trebao da uzmem CS slot? :)
I imam pitanje za tebe da li se povodom druge metode (4 reklame) nesto promenilo, koliko dnevno od te reklame dobijas i koliko ti je referala aktivno ono bas da kazes da rade (bilo sta) od ukupnog broja.
Pozdrav

Jel mislis na to koliko dobijam sa 4. slota referala za ClixSense?

Ne, nego sa 4 reklame, izvini ne baratam dobro materijom jos :P
Mislio sam na tvoji drugi nacin onaj sto si pricao da je 150$ za 30 dana to je 4 reklama

Taj nacin slabije radi trenutno :) Cak ga izbegavam skroz i uopste ga vise i ne koristim toliko..

Ja sam jedno vreme imao 6 aktivnih linkova ( dogovorio sam posebne uslove sa vlasnikom sajta ) i sa 50% popustom na osnovnu cenu mi je bilo profitabilno - dobijao sam oko jednog refa na potrosenih $1

Kako doci do referala » Post #88

Mon Oct 10, 2016 14:32 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote: Hvala Wee, znaci ja bih trebao da uzmem CS slot? :)
I imam pitanje za tebe da li se povodom druge metode (4 reklame) nesto promenilo, koliko dnevno od te reklame dobijas i koliko ti je referala aktivno ono bas da kazes da rade (bilo sta) od ukupnog broja.
Pozdrav

Jel mislis na to koliko dobijam sa 4. slota referala za ClixSense?

Kako doci do referala » Post #86

Mon Oct 10, 2016 14:22 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote: Da skuplje je. Upravo sam puko´ 30 dolara, a dobio sam jednog referala.

Sad skupljam 50 dolara za 12h reklamu da probam to.

Ako si koristio rotator tu su rezultati trenutno puno slabiji.

Ja sam jedno vreme imao 6 aktivnih linkova ( dogovorio sam posebne uslove sa vlasnikom sajta ) i sa 50% popustom na osnovnu cenu mi je bilo profitabilno - dobijao sam oko jednog refa na potrosenih $1 :)

Sa ovim trenutnim cenama slazem se da nije nikako.

Sa onom reklamom na 12h pazi. Pratim jedan link koji je aktivan 24h na NB kao fixed ad i dobija samo oko 40-50 referala dnevno. U zadnje vreme je i to slabije.

Kako doci do referala » Post #85

Mon Oct 10, 2016 14:19 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav ljudi.

@simasrbija

Ta dva sajta koje ja koristim nemaju slot za Ne**** zbog toga sto sav traffic dolazi upravo sa Neobux-a. Niko nebi nov dosao preko tog slota da ga ima jer su svi ljudi vec registrovani na Ne****-u.

Moj ClixSense referal link je trenutno na obe pozicije na tom sajtu. Znaci placam dnevno $25 za prvu poziciju i $11 za cetvrtu ( ukupno $36 dnevno ). To imam zakupljeno sve do pocetka januara 2017. Dnevno dobijam 40-55 referrala. Ali moram da vam priznam da nisam zadovoljan dnevnom zaradom, koja je u proseku $14. Sa 3500 aktivnih referala trebalo bi to da bude barem duplo.

Sve u svemu investicija ce se vrati u okviru 2 godine od dana kada su poceli da mi dolaze ljudi, sve ostalo je profit :)

Ako trazite stabilnu investiciju ali spor povrat slobodno uzimajte reklame na ovom sajtu.

Pitajte ako treba neka pomoc tu sam :)

Kako doci do referala » Post #68

Tue Sep 20, 2016 03:20 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote: Pitanje za WeeCash, posto vidim da razvaljujes trenutno sa referalima.

Da li si ukljucivao demographic tj. da iz samo odredjenih zemalja dobijas referale?

Nesto sam cackao sa tim i nisam bas odusevljen, mozda je bolje pustiti sve zemlje i birati tajming. Ne znam kako oni to tamo raspodele.

Ne biram zemlje uopste, to bas nema veze. Moze da se desi da je referal uz neke adricke zemlje i da je jako aktivan i bolji nego americki :)

Kako doci do referala » Post #66

Sat Aug 27, 2016 15:26 in Ex-Yugoslavia

Po meni su samo dva nacina a to su reklama po drugim PTC sajtovima direktno ili indirektno ( kao sto sam objasnio ). I naravno uz to da se salje svakom referalu objasnjenje kako da rade taskove i offers jer je od toga i najveca zarada za sponzora. :)

Kako doci do referala » Post #56

Fri Aug 26, 2016 16:36 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Nema na cemu. :)
Ja sam od tebe ucila svasta. :)

Ako hoce da im se pomogne, kad sam ja vec ovoliko aktivna na forumu, imam dva predloga, nemoj da smejes. :lol:

Ja obicno za nove teme ovde, ako su 'granicni' slucaj da li nam trebaju ili ne, pitam ostale. Pa sta mislis o ovoj temi, i da naravno ako ste svi za, kukamo ti i ja kod CS-a zajedno da nam puste.

1. Da otvorimo 'Pomoc na engleskom, samo za direktne referale clanova sa nasih prostora'. Nesto tog tipa?
Cenim da ce da se isplati svima. I nasima ovde koji, nadam se idu tvojim stopama ;), u skupljanju referala, a i cenim da bi bilo isplativo CS-u da sto pre obucim nove da zaradjuju pare.
Sta mislis? Ja volontiram da rintam i da nam to organizujem i da odgovaram na pitanja. Imamo sad ovde dosta tema koje objasnjavaju neke stvari, pa mogu i sami malo da cituckaju sa prevodom.
(Ako padnem mrtva u nekom trenutku od umora, javljam da neko preuzme. :D )

2. Drugi predlog je da mi das njihove nickove, onih koji hoce da uce, pa da ih ganjam po glavnom forumu i da im tamo odgovaram. Ja ne ulazim na glavni forum, ne svidja mi se organizacija tamo ni vodjenje toga svega.

I nema smejanja, kolega, za predloge. :D

Dobar predlog ali mislim da ne bi to dozvolili admini.

Mozda je najbolje da im samo dam link foruma i ako napisu sigurno ce im neko od drugih modova odgovoriti.

Najbitnije je da nauce da rade taskove i offers.

Kako doci do referala » Post #54

Fri Aug 26, 2016 14:35 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
WeeCash wrote: Ja nisam dugonradio taskove pa ne mogu ni da im pomognem kada me pitaju nesto.

Ima li nekih tutoriala negde na forumu kako odraditi one pocetne taskove?

Ako su sa ovih prostora, 'baci' ih ovde kod mene, ja cu da im objasnjavam sta treba. ;)
Radim to i ovako i onako stalno, daj bar tebi da pomognem i tvojim referalima. Ti si otovorio ovaj forum preko koga sam i ja ucila. :)

Hvala ti od srca, ali vecina su stranci.. Imam svega mozda 10 nasih referala :)

Kako doci do referala » Post #51

Fri Aug 26, 2016 02:22 in Ex-Yugoslavia

Ja nisam dugonradio taskove pa ne mogu ni da im pomognem kada me pitaju nesto.

Ima li nekih tutoriala negde na forumu kako odraditi one pocetne taskove?

Kako doci do referala » Post #49

Thu Aug 25, 2016 13:11 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote: To je odlicna cifra, gotovo da ne mora nista da radi na CS-u
Prema tome (ako je prosek 14$) za mesec dana uzmes 420$ :)

Da, ali treba i uloziti :)

Danas sam naprimer vec 17$ uzeo a jos ima 8 sati do kraja dana.

Sada pocinjem da kontaktiram sve referale koji nisu sakrili mail da ih malo motivisem da rade taskove pa cemo videti kako ce biti. Po meni to moze da bude jos bolje. Vecina referala mi samo klikaju reklame, ne rade taskove i offers a odatle su najvece zarade.

Kako doci do referala » Post #46

Wed Aug 24, 2016 16:17 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote: Wee ako nije tajna, koliko uzmes dnevno od referala?

Juce 17$, danas 13$, u zadnjih 7 dana prosek oko 14$ dnevno

Kako doci do referala » Post #43

Mon Aug 22, 2016 17:37 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote: Wee jel postoji jos neki nacin, jel si probao jos nesto.Ipak nije to mala suma novca za sva 3 nacina.
Inace svaka cast gledam te na listi lepo nas predstavljas :-)

Koristim samo ta tri nacina. Upravu si da za svaki od njih treba investicija ali to je i najbrzi nacin da dobijes refove :) samo platis i stizu nekad i do 70 dnevno :) i posle od tih para sto ti oni zarade uplatis jos itd. Shvatas vec kako ovo funkcionise

Kako doci do referala » Post #41

Mon Aug 22, 2016 15:08 in Ex-Yugoslavia

Kakve si dobio rezultate sa sajta? Jesi dobio nesto refova?

Kako doci do referala » Post #39

Sun Aug 21, 2016 16:45 in Ex-Yugoslavia

Trebalo bi da ti ukljuci u roku od 24h.

Jel ti ukljucio ili jos uvek ne?

Pozdrav

$10 a day » Post #51

Tue Apr 26, 2016 15:45 in Your Stats

I would like to learn from you on the free ways to make referrals. I think I know almost all good paid ways and this might be something to exchange information. If you could put your contact info on your site it would be awesome.

$10 a day » Post #45

Tue Apr 26, 2016 10:33 in Your Stats

Can you tell if you advertise your referral link on other PTC sites or in rotators or where?

$10 a day » Post #43

Tue Apr 26, 2016 06:19 in Your Stats

Where do you get your referrals from?

Getting Direct Referrals Tactics » Post #4

Sun Apr 24, 2016 10:34 in General Talk

What do you mean by tricky?
Using this pack I never got more than 90 referrals. I fired the ad when there was no other Clixsense ad on the site and still the results were around 90 or 100.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 21, 2023 04:35:22 PST